Şimdi Ara

Hasar kayıtlı araba alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç almak için ilanlara bakıyorum ama beğendiğim beğenmediğim her araçta hasar kaydı,kaza veya değişen parça bulunmakta.

Bir tane de 2004 model 1.9tdı skoda superb buldum ama 18 bin hasar kaydı ve sol ön çamurluk değiştiğini söylediler alınır mı?

• Eğer aracın fiyatı çok uygunsa ve hasarlı bölgenin neresi olduğuna göre hasarlı araba alınabilir bence neden alınmasın . 18 bin çok da fazla bir hasar değil bence . Bir far o kadar olmuş zaten .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaaaz asla 19 yaşında araba nasıl kazaya karışır bir tarafını vurur ya da çarpar. Kesinlikle almayın.

• 19 yıldır trafikte olan araçta 18 bin tl hasar kaydı olması bana sorun değil ama yaşça büyük olan insanlara çokmuş gibi geliyor. Alacak olan ben olsam direkt alırdım bakmadan da babam alacağından dolayı hasar kaydının sorun olmayacağı anlatılmıyor 

• 18bin hasar kaydı hangi yılda olmuş o da önemli.
    2010 yılındaki 18bin ile 2023 yılındaki 18 bin hasar kaydı bir değil.
    2010 da 18bine arabanın yarısı değişmiştir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam aracın güncel durumu iyi ve fiyatı uygun olmalı…Kazanın nereden olduğu ,nerede tamir edildiği kullanılan parçaların ojinalliği de etken … Dediğim kriterlerde sorun yoksa birbirini karşılıyorsa neden alınmasın …

• Bir çok hasar görmüş araç fiyatına ve onarımın kalitesine göre alınabilir. Bir çok ufak kazaya bulaşmış aracı tek bir büyük kazaya bulaşmış araca tercih ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onemli olan kayit olup olmamasi degil, onemli olan aracin durumu.

hasarsiz arabada curuk olabilir mesela, ayni kapiya cikar.

yani oncelikle kaydi olmayan araba daha iyidir diye bir sey yok.

hasarli araba alinir mi diye dogru soruyu sorarsak, hasarin boyutuna, nasil tamir edildigine ve fiyatina gore degismekle birlikte sartlar uygunsa alinir tabii. hele ki yapisal olmayan kaporta parcalarindaki hasar aracin yuruyenine kiyasla onemsizdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.