Bildirim
5664 Şirket Kayıtlı Araba Alınır mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Iyi bakilmasi lazim. Genelde 15,20 ile girilecek kasise 60 la 70 le girerler. Motoru surekli zorlayarak kullanirlar. Fiyati cok.uygun degilse baska aracta bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yöneticilerin kullandığı araçlar alınabilir. Ama onlar genelde Audi vs oluyor.
Alt kademenin kullandığı araçlar çok hor kullanılıyor. Piyasadan bariz ucuzsa, iyi bir eksper den onay alırsam alabilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatik Corollayi çok da satiscinin altına vermezler iyice batırıp alın derim. Fluence Linea egea deseydijiz durum farklıydı
Herhangi nedenle kullanan kişi arabadan stresini çıkarmış olabilir. Bizim eleman baskı altında olmadan, keyfe keder 1 ayda baskı balatası bitirdi.
Bir de corollanin otomatiği konforsuz özellikle vites geçişleri çok hissettiriyor daha önce denediniz mi bilmiyorum ama ben Fluence dan sonra Corolla kullanınca aradaki farkı bariz hissediyorsunuz
Şirket nasıl bir şirket.
Bizim ailemizde 2 araç var 2 araçta kendi LTD şirketimize kayıtlı sebebi aracı alırken vergiden düşmek ve sonrasında tüm yakıt , bakım araç ile ilgili ne varsa gider göstermek için,
Kiralama vs şirketi değilse bence alınır araca herhangi bir şey yapmıyoruz :)
Aracı çalışan kullanmaması çok önemli oda aracın içinden - dışından az çok belli olur içi kötü durumda dışı mayın tarlası gibi ise uzak durmasından fayda var eğer sahibi kullandıysa sadece araç daha temiz olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 30 Nisan 2018; 9:32:42 > -
piyasada satılık araçların %80 ni şirket arabası zaten :)
geçen sene 10 araç sorgulattım 8'i şirket aracı çıktı yani çok takılmamak lazım. Ayrıca şirket araçlarının bakımları tam oluyor. hor kullanılıp kullanılmadığı zaten kaportadan belli olur. hor kullanılmadıysa alınır. -
Km düşük olması biraz düşündürücü. Sonuçta şirket o aracı ihyacı için alıyor ve genelde km yüksek oluyor.
Araç Temiz ve piyasa fiyatının altında ise alınabilir tabi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2017 model 7 aylik 19.000 km de Çelik Motor Filo dan Reno Clio Dci Joy paket araba aldik arkadaşıma.
Araba resmen harabeye dönmüştü her yerinden ses geliyordu, alt takim zayiflamaya baslamisti.
Nasil kullanildigi cok önemli yani.
Ben filo aracı satın aldım kadjar, arabayı kontrol ettim gayet bakımları falan yetkili serviste yapılmıştı piyasanında 15 bin altına aldım.
Arabasına, şirketine, kullanıcısına göre değişir. Sık sık otostop çekiyorum bindiğim bazı araçlar şirket aracı sürücüleri de söylüyor. Bunlardan belki ancak %10 u arabaya dikkat ediyordu. Kimisi kasis falan dinlemeden basıyor, kimisi patinaj çeke çeke kalkıyor.
Ben almam, yakınlarıma da aldırmam. Ne yazık ki bizim insanımız şirket arabalarına düşmanca biniyor. Yazik, gunah. Cepten para çıkmıyor diye bu kadar umursamaz bu kadar hor kullanım olmaz. Ne kadar servis bakımlı da olsa farketmiyor. Araçların bir ömrü var, günümüzde planlı eskitme gibi bir durum da oldugunu düşünürsek risk fazla.
Şirket aracının hangi amaçla kullanıldığı önemli, bazı şirket araçları aslında tamamen özel olarak kullanılıyor, Kişinin şirketi varsa aracı şirket üzerine alıp giderden düşmek oldukça sık rastlanan bir uygulama. Bu şekilde olan bir şirket aracı şirket aracı sayılmaz, ama gerçekten çalışanın altına verilmiş araçlar alınırken düşünülmesi gereken araçlardır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X