Şimdi Ara

Arkadan Hasarlı Araç Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki kazayı yapan araçta ileride sıkıntı yaşar mıyım, alınır mı? Değişen parçalar da aşağıda

Boyasız kazasız olanlardan 100k daha uygun Arkadan Hasarlı Araç Alınır mı?

Arkadan Hasarlı Araç Alınır mı? Arkadan Hasarlı Araç Alınır mı? Arkadan Hasarlı Araç Alınır mı? Arkadan Hasarlı Araç Alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derebey44 -- 26 Haziran 2024; 16:1:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kaydı kuydu vs var. Ben alıp geçerim.

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Şaside vs bir ezilme durumu var mıdır

• Eğer darbe aracın yürüyenine etki etmediyse ve düzgün bir tamirat geçirdiyse elbette alınır. Piyasada 2 tane kapısı değişen ama trameri yok diye gururla satılan araçlar var, sanki iyi bir şeymiş gibi. Asıl kaydı olan, bakımlı olan araç alınır. Ben tam tersi kaydı olmayan arabayı almam. Nerede hangi işlemler yapıldığı belli olan ve ona göre de fiyatı daha uygun araç alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabanın yürürünce sorun olacağını sanmıyorum ayrietten yetkili serviste yaptırılması avantaj. Eğer dandik sanayide yaptırsaydı alma derdim ama yetkilisi servis olduğu için alınabilir diye düşünüyorum.

Türk milletinin bu kazalı araba olayını kafada büyüttüğünü düşünüyorum.

Biz eylülde araba aldık 200 bin kmde 50k tramerli 2020 corolla. Baktık tüm bakımlar tamiratlar yetkili serviste yapılmış bu yüzden aldık.

resimdeki kazadan şasenin pek hasar gördüğünü sanmıyorum ama sen yine de sor şasede işlem var mı diye.(sürüş açısından güvenlik açığı yaratacağından değil de satarken daha fazla değer kaybettirir)

ikinci avantaj şu arkadan dingilin biri gelir çarpar bagajım değişir diye endişelenmene gerek yok zaten değişmiş bundan sonra max tramere ekleme olacak.

Bu arada bu araba biraz çirkin değil mi ya çok para geldi gözüme xd

• Derebey44 kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam. Experde açıkça görünür zaten. 10k'lık bir kaporta işçiliği var buda bu kadar kaleme anca yeter hocam. Şasi doğrultma düzeltme vs yoktur bence.

• Valla benim kendi aracıma da arkadan vurdular. Kaskodan yetkili serviste yaptırdım tampon demiri havuza kadar girmişti. Birde şasi çektirme denen bir işlem vardı. Şasi kolu bağlantısı. Valla şaşi çektirme bile olsa. İşlemler faturalı ve yetkili serviste Orjinal parça ile yapıldıysa tutar benim için önemli değil ki. O şekilde sattım ama millet her yeri değişsin ama hasar kaydı olmasın muhabbetine tav oluyor onu da ben anlamıyorum tabi. Özetle alınır bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hasarlı araç alınır mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arka panel değişmiş. Şasi de ezilme yok, şasi ezilseydi pert olurdu.

Servis şase düzeltmez.

Kırmızı ile işaretli parça değişmiş.

Sol arka çamurlukta komple boyalı galiba, yan cam patlamış diyor. Demek ki çamurluk da ezildi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.