Şimdi Ara

Boyalı yada değişenli araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacak boyalı yada değişenli araçlar görüyorum sahibinden de bu araçlara güvenilir mi sizce? Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır hocam. Zaten 0 hatasız otomobil çok nadir. Takla mı atmış pert mi ona dikkat etmek lazım sadece. Yoksa tamponu sürtmüş boyatmış, kaputta dansöz oynatılmış pek mühim değil.

• Bu konuyla ilgili 235524... tane başlık var. Arama bölümünden arama yaparak mevcut konuları okuyabilirsiniz.

• Bu konuda bir çok başlık var geçmişe bakın..

• boyalı değil de değişen olursa tercih nedenim
  • Neredeyse komple boyalı aldık 7 yıldır biniyoruz. Bir şey olmadı. Üstüne bizde kaza yaptık bazı yerler x2 boyalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyaya bağlı da, değişen daha dikkatli yaklaşılması gereken bir konu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hasarlı araç alınır mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Direklerde ve tavanda boya yok ise alınır.
  • lotus1 L kullanıcısına yanıt
    Her konu için geçerli bu durum. Bunu söyleyince de pişkin pişkin cevap veriyor bazıları. Modların suçu tamamen yönlendirici linki koy kitle sil konuyu. Her forumda bu yapılır zaten ama burada sadece nereye biraz daha reklam sıkıştırabiliriz diye bakıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

Her konu için geçerli bu durum. Bunu söyleyince de pişkin pişkin cevap veriyor bazıları. Modların suçu tamamen yönlendirici linki koy kitle sil konuyu. Her forumda bu yapılır zaten ama burada sadece nereye biraz daha reklam sıkıştırabiliriz diye bakıyorlar.

+1

• Kragen kullanıcısına yanıt
    Hocam heralde site reklamı yapmaya çalıştığımı düşünmüşsünüz anladığım kadarıyla öyle bir amacım yok rahatsız olduysanız baştaki metni düzenleyip site ismini kaldırabilirim. Konuyu açmadan önce araştırdım ancak beni tatmin eden cevaplar alamadım konularda ondan bu konuyu açtım.

• Yetkili servis tarafından yapilmis, kaydı ve fotoğrafları olmasi ilk öncelik. Tramer kaydından ziyade hangi parçaların neden işlem gördüğü ve ortaya konan işçilik önemlidir. ( benim için )

İnternet ortamında pek çok yorum-inceleme-düşünce-tecrübe de mevcuttu halbuki.

• Yetkili serviste yapılmış ve fotoğraflı olması yeterli bana göre. Sanayide ne idüğü belirsiz kişiler tarafından yapılmış araçlardan uzak durmak lazım.
  • ben 1 ay önce aldım 5bin km yaptım ben hiç bi fark göremedim.. aynı aracın hatasızı ile arasında 15 bin tl fark vardı..

kendi aracım da 1 ay önce perte çıktı önden kazalı olarak hava yastıkları açıldığı için çıkarıldı aslında bana göre 2 çamurluk bi kaput bi tampon gerisi çizik bile yok..

araç yeterki takla atmasın direkleri sağlam olsun bide değerinde olsun tamam 2014 polo aldım 37ye maal oldu kasko bedeli 45 bin tl pert ağır hasarı yok 1 değişen 4 boya var içide tertemiz güzelde toplanmış tek eksiği arka tamponu tekrar vurmuş 100tl ye boyanacak hepsi bu..

ama orjinali 50 binise değişeni boyalı vs olan araçta 48e veriyorsa alınmaz ne gerek..
  • Bence alınmaz. Focus aracın ön kaputunu Fiesta ile değiştirmiş olabilirler. Ya da beyaz renkli bir aracın sol arka kapısını mor renge, sağ ön kapısını turuncu renge boyamış olabilirler... :))

Bana göre kaporta aracın zarfıdır. Önemli olan motoru, şanzımanı ve mekanik yürüyenidir. Kaportada boya olmuş ya da şase ve direklere hasar gelmeyen bir kazadan dolayı kapı sacı değişmiş çok takılmayınız.

Diyelim ki passat marka bir araç bakıyorsunuz. Bir araba gördünüz, değişen boya yok.. hatta gram boya yok.. :)) enjektörleri bitikse yandınız (dizel), motor kulakları, alt takım, amortisörler bitikse geçmiş olsun, DSG ye layıkıyla binilmemiş ise (motor yükünün park sırasında şanzımana bindirilmesi vb.) bir de şanzıman sıkıntısı yaşadınız.. üstüne tüy dikti...

Oysa ki yürüyeni sağlam, servis bakımlı, DSG sürüş kriterlerine riayet edilerek kullanılmış, bakımları aksatılmadan yapılmış bir aracı sırf sol arka kapı sacı değişmiş diye almazsanız işte o zaman hata edersiniz.

Şehir yaşantısında ufak tefek sürtmeler de olur, kavşakta hafif tıklama şeklinde kazalar da olur. Bu yaşadığımız hayatın bir gerçeği. Hiç birşey yapmazsınız park halindeki aracınıza gelir çöp kamyonu sürter, sol taraf komple boyanır falan.. Bunlara o kadar da önem vermeyin.

• alınmaz, bol çizikli değişensiz, tramersiz, göçük içinde rötuşdan görünmeyen ikinci eli değerli olan alüminyumcuklar alınır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boya degisen takintisi olanlar lutfen sifir arac alsinlar. Gereksiz yere 2.el piyasasinin yukselmesine katki yapiyorlar.

Boyali, degisenli araba tabiki alinir. Km takintisi bitti bu basladi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf boyalı olmasın diye aracımin kaputuna çarpan taş nedeniyle misket büyüklüğünde hafif bir cukurlugu kaskonun mini onarımından yaptiramiyorum. Yaptırsam "aaa bunun gaput boyalı in aşşa biraz" diyecekler. Yaptırmadan her arabaya bindiğimde gözüme takılıyor.

• ben almam, alana da mani olmam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.