Şimdi Ara

3 değişenli araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun süredir c4 bakıyorum 22.000 liraya kadar. aşağıda ki ilanda araç beni çok düşündürüyor. zaten tercihim ya beyaz ya da siyah az km yapmış olması vs vs. sizce mantıklı bir tercih olur mu? fiyatından dolayı

http://www.araba.com/4408047/Citroen-C4-16-SX

• Gerçekten Sürtmeden Dolayı İse Neden Alınmasın.Kaporta Zaten Bunun İçin Var Önemli Olan Şaselerde Oynama Olmaması.

İyice Bi Kontrol Ettirin Kafanıza Yatarsa Alın.
  • sürtme zaten klasik bir söylem olmuş. ufak bir kaza olabilir benim için sorun değil. keşke 3 parça boya olsaydı diye takılıyorum işte :( biraz daha düşünmem gerek. aslında 17500 gibi fiyata alıp lpg taktırmak isterim
  • Değişen yazmış ama değişenler?
  • sol çamurluk,sol kapı ve ön kaput
  • alınmaz hocam... ağır darbeli o araba, soldan alımını almış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 30 Nisan 2012; 18:34:38 >
  • arkadaş sakın bulaşma böyle araçlara,hayatının hatasını yaparsın,benden söylemesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    BU ARAÇ ALINIR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nasıl bir sürtmeymiş o öyle. bu tarz laflara gerçekten bitiyorum. !!!

değişen parçalarının neler olduğu önemli. kaput ve ön çamurluklar değil ise vede ağır hasar almayıp güzel toplandı ise sorun olmaz. dediğim gibi hangi parçaların değiştiği çok önemli. birde tramerden şase no ile sorgulatın. çıkan hasar kaydının büyüklüğü ve pert kaydı olup olmamasına göre karar verirsiniz.
  • pardon sağ çamurluk sağ kapı ve kaput. sms de 4 adet hasar kaydı çıkıyor tek birinin masraf rakamı var 7000 liralık. ikinci sahibi imiş ilk sahibi bayanmış servis kaydı varmış değieşn parçaların. biraz daha bekleyeceğim ben bir hafta daha bekleyip başka araçları araştırayım. ama ille de c4 olsun diyorum siyah veya beyaz
  • hocam sağ önden sağlam bir kaza yapmış, daha ne düşünüyosun?
    başka araba mı yok?
  • Önemli olan aracın büyük bir kaza geçirip geçirmediği yani araba şasiden,tavandan,direklerden,altından bir darbe almışmı bir sıkıntı varmı önemli olan yerler buralardır he tabi birde son zamanlarda çok yaşanan bir sıkıntı aracı iyice araştırmadan ve baktırmadan almayın internetten sorgulayın 1-2 yere götürün gösterin bakımları ne zaman hangi servisde yapılmışsa gidin bilgi alın zira daha sonra pert kaydı çıkma ihtimali var sıkıntısını çok çekersiniz baştan yorulmazsanız sonra yorulduğunuz+cebinizden çıkan para yanınıza kar kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

sol çamurluk,sol kapı ve ön kaput

Uzak durun bence hocam

• Sürme imkanınızın olmadığı araçlara pek bulaşmayın, başka şehirden araç bakmayın. Oto pazarı iyidir
  • hocam 3 çamurluk kapı ve kaputun pek birbiri ile alakası yok. bence farklı zmanlarda 2 adet kazası vardır o arabanın zaten sürtmeden dolayı parça değişmez sadece boyanır düzeltilir. o arabada baya bi kaza kaydı vardır 17 bine kimse c4 vermez.
  • bence almayın hocam vardır daha bonus olarak birşeyler 3değişenin yanında 4-5 parça boya
  • bu rakama kimse zaten hasarsız araba vermez, alır kullanırım diyorsan iyi bir ustaya kontrol ettir ama satarken de aracı geçmişi hep sana engel teşkil edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

sol çamurluk,sol kapı ve ön kaput

Yok Başkan O Olay Sürtmeden DeğldirEle Gitsin
  • eledim gitti zaten. içim sinmeden alacağım arabayı ben ne yapayım

yarın bu arabaya bakmaya gideceğim bursaya
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-satilik-citroen-c4-76647468/detay
  • siz milletin böylesine önyargılı olduğuna bakmayın. bende yakın zamana kadar önyargılıydım ama alacak karşılığı aldığım 2 değişenli aracımdan çok da memnunum. önemli olan düzgün yapılmış olsun. bu ilan içinse araca bakmadan yorum yapmak yanlış olur
  • galeridense alınmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.