Şimdi Ara

Ağır hasarlı bu araç alınır mı arkadaşlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hasarlı ilk resimde tam sürücünün kafa hizası tavan ezilmiş , muhtemelen yan hava yastıkları açılmıştır , alt tarafta da ezilme var şasesi eğilmiş olabilir , hasarlı resim başka bir araca ait olabilir .......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyli.2891

Üstat yorumun için teşekkür ederim. En çok söylenen 1.3 ün gitmediği ve sollamalarda güven vermediği idi. Bir de ağır geliyor o kasa diyen de çokca fazla. Şimdi ben çok performans beklemiyorum sakin kullanırım zaten ama yokuşta vs kalksın bastıkça yakıtın hakkını versin isterim.
    Sonuçta az para vermeyeceğiz. Siz genel olarak ne düşünüyorsunuz?
    Hocam 1.3 MultiJet'i Fiorino'da kullanıyorum. Çekişi 1.6 dizel gibi olmaz. Öyle 1.6 dizel gibi sollamaya çıkarım dersen hitler teknolojili 1.6 atmosferik bile dalga geçebilir. Gerçi benim araba 5 ileri, 70'ten sonra hızlanması yavaşlıyor. Astra 6 ileri ise 100-110 rahat hızlanır.

Tabi burada şöyle bir durum var, km dayanımı çok yüksek bir motor. İstanbulda orjinal 680.000 km'deki Linea taksiye bindim. 680.000 km sadece periyodik bakımla gitmiş. Diğer bindiğim birçok 1.3 taksilerde 400.000 üstü km lerde orjinal araçlardı.

Keyif veriyormu dersen kendi başına kullandığında rölanti sesi ve 5000 d/dk üstünde çok efsane bir sesi var, kalkışlarda vs keyif veriyor ve ceza yeme durumunda olmuyor

Özellikle 2. Elde performans beklentisi çok değilse dayanıklılığından dolayı tercih edilir. Sarf malzemesi parçaları en ucuz dizel motor. Masraf açma ihtimali çok düşük, açsada masrafı düşük oluyor.

• Yan/perde hava yastıkları açılmış olma ihtimali yüksek
  • Ben 73 e astra 1.4t sedan otomatik 40 bin de (arabanın üzerinde 10 binlik ekstra var) satamadım millet 60 a ağır hasarlı bakıyor, cidden piyasayı geçtim ülkemin insanını anlamak zor.

CEVAP : ALINMAZ GÜZEL KARDEŞİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Ben 73 e astra 1.4t sedan otomatik 40 bin de (arabanın üzerinde 10 binlik ekstra var) satamadım millet 60 a ağır hasarlı bakıyor, cidden piyasayı geçtim ülkemin insanını anlamak zor.

CEVAP : ALINMAZ GÜZEL KARDEŞİM.
    Üstad sedan piyasası zaten daha düşük bu aracın. Hb piyasasına bakarsanız fiyatlar böyle. Ben bu aracı seviyorum. Sedan hiç ilgimi çekmez mesela. Sizin aracınızın hakkını teslim ediyorum fakat farklı zevklerden söz ediyoruz. Yorumunuz için ayrıca teşekkürler. Hayırlı satışlar size de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 29 Haziran 2019; 17:31:35 >
  • Aklımda bir şüphe bırakmadı yorumunuz. teşekkür ederim ayrıntılar için üstad.

@doblocu

Hocam tam istediğim detaylardan bahsettiniz. Zaten sollama yada hız manyağı biri değilim. Aracın görünümü ile motor performansı benim için eş kriter nerdeyse. Değerlendirme için çok sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 29 Haziran 2019; 17:38:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyli.2891

Üstad sedan piyasası zaten daha düşük bu aracın. Hb piyasasına bakarsanız fiyatlar böyle. Ben bu aracı seviyorum. Sedan hiç ilgimi çekmez mesela. Sizin aracınızın hakkını teslim ediyorum fakat farklı zevklerden söz ediyoruz. Yorumunuz için ayrıca teşekkürler. Hayırlı satışlar size de.

Alıntıları Göster
    Hızlı satılması için söylüyorsan bir nebze daha hızlı piyasası ama fiyat konusunda HB ler daha aşağıda onu diyorum, misal söyle bir durumda var full sedan alacağına full dolu hb alabiliyorsun (daha düşük fiyata), bende mesela sunroof yok, ama HB lerde gırla, genişlik ve bagaj konusu sedan da daha önde, ben de sedan seviyorum işte ne yapayım :)

• ağır hasarlı araç alinirmi eğer araç 2005 2011 yılları arasında ağır hasar kayıtlı ise araç da hasar yok diyorsa sahibi sıkıntı olmaz o yıllarda kasko şirketi açığından ve bizim milletin uyanikligindan sinek çarpsa arabaya hasar kaydı aldılar ama dikkat fiyat yazılmamış olanlar için geçerli . Ağır hasarlı bedelsiz yazanlar için . Artı araç 2002 modelse araba perten denizden cikarsalar bile ağır hasar alaamz sen kaç tane ağır hasarlı doğan SLX gördün hiç takmayin kafaya araça bakın baktirin piyasada bu hasar kaydı takıntısı yüzünden çoğu araç pert ama kayıtsız ......

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.