Şimdi Ara

Ağırlıklı Ortaöğretim Başarı Puanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi AOBP yine sistemde okuldan gelen puana verilen ad.Bende ilk defa YGS ve LYS tecrübesi kazanacağım.Onun için istediğim alana yerleşip yerleşemeyeceğim konusunda her öğrencide olduğu gibi ama bende biraz daha fazla büyük bir kaygı var.Ondan sizin bu sene aldığınız AOBP puanları ışığında benim seneye alabileceğim AOBP puanını hesaplamak istiyorum.Okulum 25 senelik bir Anadolu lisesi.İzmir ilinde adını söylediğinizde 'hıı orası mı' dedikleri iyi bir anadolu lisesi.Bu senede YGS ve LYS başarısı ortalamanın üstünde bir lise.Benim seneye olacak Diploma notum ise yaklaşık 69 olacak.Okulumuzda da 150 kişi varsa bende yaklaşık bunu yarısı yani 75-100. kişi olabileceğimi düşünüyorum.Bu sene sözellerde okuyan bir arkadaşımız 57 diploma notuyla 50 puan aldı.(Bu kişide okulun diploma notu bakımından sonuncusu yada bir önceki arkadaştır.) Ama sayısallarda bir arkadaş diploma notu 62 ile 17 puan almış ;) sizce nasıl oluyorda biri 50 alırken biri 17 alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D(er-man) -- 23 Ağustos 2010; 23:21:56 >

• bu AOBP benimde merak ettiğim bi konu bu konu hakkında bizi bilgilendiricek birisi varmı?
  • D(er-man) okulun ismi ne ?
  • kimseye 62 dip notuyla 17 puan gelmez.. bunun olması için türkiyenin en başarısız okulu olması lazım, en başarısız okulda zaten 62 dip notuyla okul birincisi olunacagı için 75 puan gelir

Geçen sene yerleşmiş olup puanı yarıya düşmüş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lşlş

D(er-man) okulun ismi ne ?

İzmir Yunus Emre Anadolu Lisesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi01ozi01

kimseye 62 dip notuyla 17 puan gelmez.. bunun olması için türkiyenin en başarısız okulu olması lazım, en başarısız okulda zaten 62 dip notuyla okul birincisi olunacagı için 75 puan gelir

Geçen sene yerleşmiş olup puanı yarıya düşmüş olabilir

söyleyenin yalancısıyım.yok ilk defa girdi bu sene...
  • Türkiye'nin en başarısız okulunun sonuncusuna 15 puan gelir. Senin arkadaşına 17 puan gelmesi imkansız.
  • 17 gelmemiştir bu 1 , 2.si de ben de fen lisesinde okuyup sonuncu olup 65.8 puan aldım seneye tekrar giricem neyse okul puanı işi önemli ya beni çok etkileyecek 350.olsam ham puanda , 850 900 e düşeceğim okul puanıyla bakalım .. Bu arada başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

17 gelmemiştir bu 1 , 2.si de ben de fen lisesinde okuyup sonuncu olup 65.8 puan aldım seneye tekrar giricem neyse okul puanı işi önemli ya beni çok etkileyecek 350.olsam ham puanda , 850 900 e düşeceğim okul puanıyla bakalım .. Bu arada başarılar

inşallah öyledir ben söyleyenin yalancısıyım öyle değilse aşırı derecede iyi olur ya...
  • 57 olan 50 alıyorsa, 62 olan 17 alamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 24 Ağustos 2010; 16:20:34 >
  • bu puanlamalar neye göre acaba? belki mesela bu 62 olan 17ydi 57 olan sözeldi acaba bölümden bölüme gibi bir değişim söz konusu olur mu acaba?
  • 17 alamaz arkadaşım yani alır da 17 puan alan kişi türkiyede sınırlıdır çok azdır hele 62 ortalamayla 17 imkansız ;) 57 puan almştır o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

17 alamaz arkadaşım yani alır da 17 puan alan kişi türkiyede sınırlıdır çok azdır hele 62 ortalamayla 17 imkansız ;) 57 puan almştır o

inş. öyle olacağını umuyorm ama b,r daha ben bi o çocuğu bulayım bir daha sorayım kaynağı sağlamlaştralm en iyisi..
  • evt öyleymiş o 62 diploma ortalaması olan arkadaşın puanı 17 değilmş 50 küsürmüş.son punda 50 galiba bzm okuln
  • evt 17 değilmiş o arkadaşta 53 almış bana yanlış söylemiş şimdi bulmuş nasıl hesaplanacağını falan ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.