Bildirim
ağız duşu kullanan var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Almadım kullanmadım sadece mantık yürütücem. Çalkalamaktan çok bir farkı olmasa gerek. Zaten pek bir farkı yoktur ama parasına göre değmez derdim ben. Çünkü ağzınıza az bir miktar su alıp dişlerinize çarptırabildiğiniz sürece aynı işlemi yaparsın. Bunun olayı da su püskürtüp de çarptırması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diş fırçası olarak Sonicare 6100 kullanıyorum baya memnunum normal fırçaya göre farkını çok rahat anlıyorsun. Sonra sonicare air floss ağız duşunu da aldım 6 7 aydır 15 kere kullanmışımdır. Banyoda yer olmadığı için şarjlı bir şey almıştım her fırçalamadan sonra da odadan al götür falan insan uğraşamıyor direk banyoda elinin altında durursa mantıklı olabilir. Hiç diş ipi kullanmıyorsan tavsiye edebilirim. -
teşekkürler lütfen ✊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
26 liralık ucuz çin malı bir şey aldım su tabancasıyla aynı sistemde. İşe biraz yarıyor ancak kimse uğraşmaz bunla 2 saat tek tek diş aralarına onu sıkmak yılda 15 günün çöp olur buna harcadığın vakitle. -
hocam 300 lira en ucuzu iyi markaların
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X