Bu olay bayağıdır var ne zaman başladı hatırlamıyorum.Önce belirtiler falan onlardan bahsediyim.Çok yoğun koku var ağzımda.Dişlerimi fırçalıyorum dilimide fırçalıyorum fakat koku gidiyor ama sonra yemek yemeden başlıyor.Dilimin rengi beyaz bazende sarıda olabiliyor yediğim şeye göre değişiyor işte.Fırçalıyorum onuda geçmiyor.Ağzım sürekli kuruyor.Su içiyorum sık sık.bu olaylar sabahları çok yoğun oluyor.Sabah kalktığımda ağzım kup kuru oluyor.Bende sinüzit var birde akıntı çok oluyor geceleri.Ağzım kuru oluyor fakat birikintide oluyor sinüzitten.Bölye yutkunduğum zaman kuru olduğu için çok acıyor boğazım.kahvaltıda yemek yediğimde geçiyor tabi kuruluk.Ayrıca sabahları odam çok kötü kokuyor.Her sabah havalandırıyorum.
Bundan dolayı kulak burun boğaza ve dişçiye aynı gün randevu aldım.önce dişçiye gittim ve bende hiç su içmiyor musun dedi.ayrıca sinüzit teşisini illk dişçi koydu.Sonra dişimde 3 çürük var.birini daha önceden dolgu yaptırmıştım ama koku çok az azaldı dedi ailem falan ama ben bek fark etmedim.birinide dişçide doldu yaptırdım.şimdi sadece bi tanesi dolgusuz.dişçiden sonraydı kbb randevu ve gittim.ordada sinüzit dendi ve koku bundan dolayı olabilir dedi.antibiyotik verdi düzenli kullandım etkisi oldu fakat antibiyotikten sonra yine başladı.Bir günde sağ bademciğimin damakla arasına yemek artığı kaçtı.ondan sonra bademciğimle damağımın arasında boşluk olduğunu fark ettim.İnternettede baktım bademcik delikli girintili çıkıntılı falan olunca oraya yemek artıkları kaçıyormuş ve koku yapıyormuş.kimiside aldırmış ve koku yada bademciklerini temizlemiş ve bir kalıntı çıkmış koku geçmiş.UMARIM BENDEDE BÖYLEDİR YOKSA ORTA KULAK İLTİHABI YADA MİDEDEN FALAN KAYNAKLANMAZ ALDIRIR BADEMCİĞİ GEÇER KOKU.SİZİNDE BÖYLE OLUYORSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.