Bildirim
Ağızımda sivilceye benzer yara çıktı yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bendede var bi tane şuanda:)
Takip.. -
Ağzın apse yapmış, ciddi birşeydir en azından bir aile hekimine git derim.quote:
Orijinalden alıntı: JustMan25
Takip.. -
aft deniyor onaquote:
Orijinalden alıntı: HCalifornia
Ağzın apse yapmış, ciddi birşeydir en azından bir aile hekimine git derim.
Alıntıları Göster -
Bendede yara var. ''Piraldyne' sürüyorum, iyi geliyor. Eczanelerden rahatça bulabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: JustMan25
Takip..
Geçmiş olsun. -
eczaneye git Tantum Verde sprey de yeşil bişey.her sıktığında en az 1 saat acısını geçirir.reçetesiz satılıyo en geç 2 güne tamamen yok olurquote:
Orijinalden alıntı: Son of Hades
aft deniyor ona
Alıntıları Göster -
Bende de var 2 gündür bu ne iştir aynı anlattığın gibi yemek yerken ağrı yapıyor.1-2 güne geçer diye tahmin ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan
Bendede yara var. ''Piraldyne' sürüyorum, iyi geliyor. Eczanelerden rahatça bulabilirsin.
Geçmiş olsun.
Alıntıları Göster -
cevap veren herkese teşekkürler bakalım bugun eczaneye gideceğim iyiki şişik değil şişik olsa dayanamazdımquote:
Orijinalden alıntı: John WICK
Bende de var 2 gündür bu ne iştir aynı anlattığın gibi yemek yerken ağrı yapıyor.1-2 güne geçer diye tahmin ediyorum.
Alıntıları Göster -
Yok artık. İlk defa mı oldun kardeş? Yaş kaç? Ona beyaz yara da derler. Dediğin gibi mikroptan ve vitaminsizlikte olur. Yemek yemeyi işkence haline getirir. Ne berbat bir şeydir o Tavsiyem bal ye yani ağzında dolandır balı yaranın olduğu yere dersin. Bir de eczanelerde satılır ağız yaraları için gargara falan onlardan al çok daha çabuk geçerquote:
Orijinalden alıntı: BhdrCyhn
cevap veren herkese teşekkürler bakalım bugun eczaneye gideceğim iyiki şişik değil şişik olsa dayanamazdım
Alıntıları Göster
-
Piraldyne ağız yaraları için ama senin ki farklı mi anlayamadım normal beyaz yara mi yoksa farklı mi anlamadım iyisi mi doktora git. -
Ağzını tuzlu suyla çalkala geçer. Sonra gelir teşekkür edersin.quote:
cevap veren herkese teşekkürler bakalım bugun eczaneye gideceğim iyiki şişik değil şişik olsa dayanamazdım
Alıntıları Göster
-
Aft sanırım. Sağlık ocağına git gargara falan yazar, geçmesi çok uzun sürmüyor.quote:
Orijinalden alıntı: PetrovaFire
Yok artık. İlk defa mı oldun kardeş? Yaş kaç? Ona beyaz yara da derler. Dediğin gibi mikroptan ve vitaminsizlikte olur. Yemek yemeyi işkence haline getirir. Ne berbat bir şeydir o Tavsiyem bal ye yani ağzında dolandır balı yaranın olduğu yere dersin. Bir de eczanelerde satılır ağız yaraları için gargara falan onlardan al çok daha çabuk geçer
Alıntıları Göster
-
quote:
Yok artık. İlk defa mı oldun kardeş? Yaş kaç? Ona beyaz yara da derler. Dediğin gibi mikroptan ve vitaminsizlikte olur. Yemek yemeyi işkence haline getirir. Ne berbat bir şeydir o Tavsiyem bal ye yani ağzında dolandır balı yaranın olduğu yere dersin. Bir de eczanelerde satılır ağız yaraları için gargara falan onlardan al çok daha çabuk geçer
bende ona şaşırdım dostum yaşım 16 şuana kadar hiç böyle bişey olmadı demekki çok temiz bir insanım
-
çıkan şeyin ismi aft. Eczaneden 2-3 ilaç aldım geçmemişti. 1 haftaya düzelir. -
Pislikten mikroptan çıkıyor -
quote:
quote:
bende ona şaşırdım dostum yaşım 16 şuana kadar hiç böyle bişey olmadı demekki çok temiz bir insanım
İnceden tık tık diyorsun hanyyy ;)))
-
Ben de sürekli olan birşey , abartmaya gerek yokquote:
Orijinalden alıntı: PetrovaFirequote:
quote:
Alıntıları Göster
-
Aft çıkmış geçmiş olsun temiz bakarsan kısa sürede geçer
Kenacort ağız içi krem bide Listerine gargara al birkaç güne geçer -
quote:
Orijinalden alıntı: bionicle
Eczaneye gidiyorsun. Aft için bir ilaç alabilir miyim diyorsun.
Aftojel Jel, Kenacort-A Orabase Ağız Pomadı, Andorex/Farhex/Kloroben Gargara/Sprey kullanılabilir.
Ayrıca ağrı kesici alınabilir. Çok ağrılı durumlarda küçük aspirin ağrıyan yerin üzerine koyulup eritilebilir.
Tuzlu suyla gargara da yapılabilir.
Hiçbir şey yapmasan da kendiliğinden geçer zaten. -
hocam bendede çıkmıştı aynısı hatta konu açmıştım. benimki şu şekilde 3 günde geçti, suya karbonat atıp ağzımı çalkalayıp tükürdüm, bide eczaneye ağzımda aft çıktı dedim siyah küçük bir şişe veridler içinde fırçası da var onu oraya sürüyosun geçiyorquote:
Orijinalden alıntı: PetrovaFirequote:
quote:
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- xeplion iğne kullananlar
- avm otoparkına araç bırakmak
- mide ülseri olanların yorumları
- etten kirilan tırnak
- şınav çekerken bilek ağrısı
- walmart dolandırıcılığı
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- prompt mühendisliği
- elon musk roket
- bim para sayma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X