Şimdi Ara

ağlama değil soru konusu lütfen okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    metada değil mantığıyla yaklaşmayın lütfen
    2-3 gündür top lane yasuo-zed oynuyorum.
    yasuo ile lane phase'de farmım iyi oluyor ve lane aşaması benim için 3 /1 3/0 veya 2/1 gibi bi skorla bitiyor genelde ancak tf de kaybediyorum takımda kimse tanklamadığı içinde ilk giren ben oluyorum ultime güvenip. kimse dalmıyor 2 v 5 yapıyoruz duomla.
    dünde middeki adam her ne kadar kastırmamışta olsa bize kill bırakmadı ve karşı akali bayağı bir koyuyordu en son .ward falan idare etmiyo öyle demeyin :/
    bende zedle akali focuslandım ve aradan alabildiğimi farkettim geriye bi pantheon kalıyordu ona dönüyodum akaliyi aldıktan sonra. ancak oyunu rakibin inhibitörden sonra kaybettik.
    nasıl halledicez biz bu teamfight aşamasını da oyunu kazanacağız. neyi yanlış yapıyorum. bir kişiye odaklanmamın saçma olduğunu düşünmüyorum çünkü zaten genelde adc veya karşıda sorun çıkarılan kişiyi zed alır gerisine 4 kişi dalar zed aradan çıkar diye biliyorum.
    shen oynamayı denedim ultiyi attığım adam korkup kaçıyo adamdan aradaki mesafe açılınca da flashla e kullanmadığım sürece varamıyorum kullanırsamda arkadaş geride kalıyor
    renekton 13-14ten sonra çok bozuyor o yüzden kullanamıyorum.
    herneyse bu tf olayını nasıl hallederiz.illa zed oynarken sonradan mı girmeli yada yasuoda kimse başlatmıyosa tfyi beklemelimiyim? çünkü çok bezdim midem kaldırmıyo artık. draven ile vayne kaybeden adcler mi gelmiyo takıma
    (bu arada skorlar iyice bozuyor sıkıntı orda. kimse tf girmediğinden dolayı tek ölen ben oluyorum)

• bak bu sezonun çok basit bir formülü var
    ne kadar tank o kadar win şansı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipidik

bak bu sezonun çok basit bir formülü var

dedimya tankları denedim . gerçi shen çok picklenmiyo ama ultiyi attığım adam base yürüyerek gidecek nerdeyse
    renekton alıyorum 13-14ten sonra bozuyor
    trundle aldım kuleyi aldıktan sonra tf de çok bi artısını göremedim (DİĞERLERİNE GÖRE yani )
    nasus yapayım diyorum karşıya 3 top geliyo(evet her seferinde)
    jax oynamaktanda zevk almıyorum(gerçi full tank değil ama.)

hem bu zed-yasuo gibi herolarla oynayınca daha fazla kazandığımı gördüm yani tank oynadığım oyunlara kıyasla hep oyunu rakip nexustan kaybediyoruz ama ben tankken midden yaramıyoruz bile. çünkü middeki adam aşırı feedliyor. zed oyunumda akaliyi aradan çıkarmasaydım oyun 48 dakika değil 25 dakika falan sürecekti sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katss -- 23 Nisan 2014; 11:24:06 >

• Sadece bir gün aram oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivitas

Sadece bir gün aram oyna

işe yararmı bilmiyorum.9-10 tane aram atmışlığım anca vardır ancak 2 kere cassiopea alıp quadra atmışlığım vardır. tfyi ordan öğrenebilirsin diyorsan denerim ama :/
  • quote:

Aynen öyle.Xin al,Vi al,Solo top Garen oyna,Renekton oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

quote:

vi top çekilecek dert değil
    garen mi.dostum-.-
    renektonu deniyorum ama gerçekten şimdiye kadar olabildiğimden daha ilerisine gidemedim:(
    böyle daha çok assasin tarzı hero alınca en azından middeki adamın yapacağı şeyi biraz daha düzeltebiliyorum.
    sıradaki oyun renekton oynayayım bari :(işe yarayacağını HİÇ sanmıyorum ama güveniyorum size dh halkı :/(/(/(/(/(/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eger sen zed ya da yasuo oymayacaksan arkadasinin gap closer+cc+tank ozellikte bir hero almasi mantikli olur ki sen araya.girdiginde oyalayip uzrerinde damage tutabilsin. Kim bunlar, amumu, wukong, xin zhao, vi (tek hedef olsa da is yapar).. bunlarla girop ulti attiginda zaten sana belli bi sure.kazandirmis olur sen girer adc ya da apc alir cikarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: UnforgivenIII

Eger sen zed ya da yasuo oymayacaksan arkadasinin gap closer+cc+tank ozellikte bir hero almasi mantikli olur ki sen araya.girdiginde oyalayip uzrerinde damage tutabilsin. Kim bunlar, amumu, wukong, xin zhao, vi (tek hedef olsa da is yapar).. bunlarla girop ulti attiginda zaten sana belli bi sure.kazandirmis olur sen girer adc ya da apc alir cikarsin.

çok teşekkür ederim bu gibi heroları kullandırtmayı deneyeceğim duoma.belki artısı olur ve aradan bir kişiyi aldıktan sonra 5v4 şeklinde savaşabiliriz.
    gerçekten çok teşekkürler
  • top lane shyvana falan alan sen başlat randuinle falan çok hasar tutarsın zaten .Oynamayın solo topta assasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katss

quote:

Sadece bir gün aram oyna

işe yararmı bilmiyorum.9-10 tane aram atmışlığım anca vardır ancak 2 kere cassiopea alıp quadra atmışlığım vardır. tfyi ordan öğrenebilirsin diyorsan denerim ama :/

Tüm rollerde pozisyon almayı tfye nasıl girecğimi orada öğrendim. Hele rengar olsun o tarz herolarla bile nerede ne yapabileceğimi kendi kendime öğrendim orada

• quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

top lane shyvana falan alan sen başlat randuinle falan çok hasar tutarsın zaten .Oynamayın solo topta assasin

top lane shyvana uzun süredir oynamadım.o sezon başında tuttuktan sonraki küçük bi nerf yedi sonra turnuvadada çok alınmadı bende 3-4 kere pickledim sadece.
    shyvana bana kalırsada iyi bi tercih.
    solo topta assasin oynamaya meraklı değilim bende ama middeki iş yapmayıp draven vayne'e earlyde kaybedince aradan birilerini alıp oyunu 2-3 dakikada olsa uzatabilecek bi heroya ihtiyaç duyuyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

Sadece bir gün aram oyna

Tüm rollerde pozisyon almayı tfye nasıl girecğimi orada öğrendim. Hele rengar olsun o tarz herolarla bile nerede ne yapabileceğimi kendi kendime öğrendim orada

düşününce mantıklı aslında.bugünü tamamiyle aram günü ilan edeyim.3-4 şey öğrenirsem belki gerçekten iş yapabilirim.
    asıl sorunumda bu . takımda sorun yokmuşta sadece bende sorun varmış gibi görüyorum :(

• quote:

quote:

top lane shyvana falan alan sen başlat randuinle falan çok hasar tutarsın zaten .Oynamayın solo topta assasin

top lane shyvana uzun süredir oynamadım.o sezon başında tuttuktan sonraki küçük bi nerf yedi sonra turnuvadada çok alınmadı bende 3-4 kere pickledim sadece.
    solo topta assasin oynamaya meraklı değilim bende ama middeki iş yapmayıp draven vayne'e earlyde kaybedince aradan birilerini alıp oyunu 2-3 dakikada olsa uzatabilecek bi heroya ihtiyaç duyuyoruz.

Hocam mid oyna o zaman sen solotopa assasin alırsa karşı adcyi kim zonelayacak ?Adamın alanını kapatmazsan istediği gibi hareket eder sen assasinle adc öldürecem diyorsun da bu zone olayını kimse yapmazsa tost olursun arada

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece bir gün aram oyna

düşününce mantıklı aslında.bugünü tamamiyle aram günü ilan edeyim.3-4 şey öğrenirsem belki gerçekten iş yapabilirim.
    asıl sorunumda bu . takımda sorun yokmuşta sadece bende sorun varmış gibi görüyorum :(

Umarım yardımcı olurum

• quote:

quote:

quote:

garen mi.dostum-.-
    renektonu deniyorum ama gerçekten şimdiye kadar olabildiğimden daha ilerisine gidemedim:(
    böyle daha çok assasin tarzı hero alınca en azından middeki adamın yapacağı şeyi biraz daha düzeltebiliyorum.
    sıradaki oyun renekton oynayayım bari :(işe yarayacağını HİÇ sanmıyorum ama güveniyorum size dh halkı :/(/(/(/(/(/

Şu an ki metada Garenden daha tank bir hero yok yalnız :D Platine kadar Garen solo top oynayıp maç taşıyan arkadaşım var :D Emin ol olay assassin hero değil adcyi kaç kez sildim çoğu maçımdada tfleri verdik.Sen tank'a yönel :D Irelia al zıpla uç kaç trinity botrk kas terör estir :D

• quote:

quote:

quote:

Hocam mid oyna o zaman sen solotopa assasin alırsa karşı adcyi kim zonelayacak ?Adamın alanını kapatmazsan istediği gibi hareket eder sen assasinle adc öldürecem diyorsun da bu zone olayını kimse yapmazsa tost olursun arada

mid kalıyormu sorsan bi keşke.
    kavga mı çıksın.
    hem adama güvenip bıraktığın saniye daha ölüyorki.sadece midden veya bottaki adamdan EMİN olabilsem 1 saniye için dahi alır tank picklerim.
    renek shy vs ise sorun o halledilir ama middeki biz tfdeyken minion alıyorsa tank tek başına adcyi zonelasa nolacak? adcyi mi alabilecek? eh...
    shyvana aldığımda ulti kullanınca neden tf girdin diyen twisted fate vardı takımda. tabi o sıradada sivir botta oyun başı almadığı minyonları alıyordu.
    bana metayı anlatmaya çalışmayın biliyorum tank metası olduğunu ama tank takımdaki diğerlerine muhtaç kalıyor çok. 5 kişi girmediğimiz içinde (normal olsun veya rankedde zaten 5 kişi olmuyor)
    tek tek alıp inhibitöre yarıyorum adamlar pantheona quadra veriyor. tank alsam nedir yani.
    hem jung zaten tanky alıyor eh yani 2 tank hasar vermeye çalışmayan midler ve double için ult atan vayne adc oynayanlar var takımda:/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece bir gün aram oyna

Umarım yardımcı olurum

sende yaradıysa bendede yarar diye umuyorum ^^ off off :D

@CusseD-
    tamam ya tanka döneceğiz o belli oldu.bu kadar kesin konuşuluyorsa vardır bi bildiğiniz ama dediğim gibi aradan kimseyi çıkarabileceğime emin olsam durmam ki mid tf bile girmiyor sıkıntı orada.
    renekton gireceğim şimdi oyunda belki iş yaparımda oyun kazanırız . belki :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

garen mi.dostum-.-

Şu an ki metada Garenden daha tank bir hero yok yalnız :D Platine kadar Garen solo top oynayıp maç taşıyan arkadaşım var :D Emin ol olay assassin hero değil adcyi kaç kez sildim çoğu maçımdada tfleri verdik.Sen tank'a yönel :D Irelia al zıpla uç kaç trinity botrk kas terör estir :D

Alıntıları Göster
    Bence Renekton üzerinde yoğunlaş. Dyrus gibi ünlü oyuncuların videolarını streamlerini izle.

TF'da öyle bodoslama girilmez diye biliyorum. Karşı takımın hatasını gözet. Mesela karşıda Taşıyıcı olarak Caitlyn var. Adam size Q atmak için çok az öne geldiyse ve senin E skillin ona ulaşabiliyorsa E ile dal hemen stununu oturt. O an sadece senin verdiğin Q hasarı bile yetecektir. Arkadaşınız ile dalarsanız zaten o adam ölür. Arkandaki adamlarda TR zihniyeti ile "AHA KILL" diyerek dalarlar. Arkadaşınız ile tek yapmanız gerek çok damage veren adamlara dalın. Canları azalınca onlarda sizin daldıklarınıza focuslanır. KS için.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeBIM

Bence Renekton üzerinde yoğunlaş. Dyrus gibi ünlü oyuncuların videolarını streamlerini izle.

TF'da öyle bodoslama girilmez diye biliyorum. Karşı takımın hatasını gözet. Mesela karşıda Taşıyıcı olarak Caitlyn var. Adam size Q atmak için çok az öne geldiyse ve senin E skillin ona ulaşabiliyorsa E ile dal hemen stununu oturt. O an sadece senin verdiğin Q hasarı bile yetecektir. Arkadaşınız ile dalarsanız zaten o adam ölür. Arkandaki adamlarda TR zihniyeti ile "AHA KILL" diyerek dalarlar. Arkadaşınız ile tek yapmanız gerek çok damage veren adamlara dalın. Canları azalınca onlarda sizin daldıklarınıza focuslanır. KS için.

tf ye bodoslama girmiyorum.gerçekten ama zaten öyle olsada olmasada rakipte bi nidalee veya ezreal falan olursa dürtülüyoruz o da sıkıntı çıkarıyor
    şu renektonu ciddi ciddi kafama koydum. oynaması zevkli de. oynayabilirsem devam edreim bakalım bu oyun renek oynamayı planliyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.