Şimdi Ara

Ağlamıyorum Gözüme Yeni Peugeot 2008'in Güncel Fiyatları Kaçtı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
7.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Eee?

Alabilen var mı? Evet.

Satışlar geçtiğimi yılan göre DÖRT KAT artmış mi? Evet.

Bitmiştir.

Siz, başkaları alıyor ben neden alamıyorum, nerede hata yapıyorum diye düşünmeyip, kendinizi gelistirmediginiz sürece daha çok böyle başlık açılır burada.
    Artist artist mesajlar yazip benim canimi sıkma satislar DORT KAT artmis ta neden dort kat artti, sen baz etkisi diye bisey duymadin mi hic??

2019 yilindaki satislardaki efsanevi daralmanin baz etkisi bu. Zaten cakilmis rakamlari baz alirsan gayet normal. Git 2017 nin ayni donemiyle kiyasla bakalim hala yerlerde surunuyorsun.

Bu devirde nasil bu kadar zırcahil kalinabiliyor aklim almiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 15 Ağustos 2020; 12:6:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ibrahim Akca
    hocaya katılıyorum. Sadece şikayet ederek, klavye başından karalayarak, avrupalı şu birime alıyor yeaaaa deyip sonra anne colam bitti getirsene diyerek olmaz.
    Bu ülkeyi daha iyi şahlandırmak için çalışacak, fark yaratacak daha iyisini siz yapacaksınız. Mevcut durum bu.

Birim ve şahlanma ile.
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    Anladık zenginsinde altınla niye kıyasladın asgari ücreti.. altın bugün covid sebebiyle artıyor. Gereksiz bir yorum yapmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Saint_ kullanıcısına yanıt
    Ben yıllardır yazıyorum buraya
    Bul 1 adet böyle mesajımı silerim üyeliğimi
    O keke asgari ücretli insanları küçümsedi sen alamıyorsan diye
    Ben de o keke ye bak benim öyle bir durumun yok ama o işler öyle değil demek için o şekil de yazdım
    Altını beğenmediysen dövize endeksle

Bunu da anladınmı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar normal. 15.000 euroluk araç diyelim.
    Şubat euro kuru 6.55.

6.55*15 Artı yüzde 50 ötv yüzde 18 KDV.
    Satış fiyatı 174 bin TL oluyor.

8.60*15 Artı yüzde 60 ötv 18 kdv
    Şu andaki kurla 244 bin TL

Ki ilk gelen araçlar ocak kurları ile hedge ile çekildi.
    Euro o ara 6.30'du firma için.

Biraz yuvarladım. Fiyatlarda sıkıntı yok kur ve vergide sıkıntı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 15 Ağustos 2020; 15:22:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Eee?

Alabilen var mı? Evet.

Satışlar geçtiğimi yılan göre DÖRT KAT artmış mi? Evet.

Bitmiştir.

Siz, başkaları alıyor ben neden alamıyorum, nerede hata yapıyorum diye düşünmeyip, kendinizi gelistirmediginiz sürece daha çok böyle başlık açılır burada.
    Ağlamıyorum Gözüme Yeni Peugeot 2008'in  Güncel Fiyatları Kaçtı

İyi ki Twitter hesabını gördüm girdim yoksa boşuna parmaklarımı yoracaktım sana cevap vererek :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 15 Ağustos 2020; 13:53:50 >

• Bu arabaya 300000 tl istemek her koşulda saçmalık!

• modifix06 kullanıcısına yanıt
    Yüzde 15-20 daha düşebilirsin

Bayiler hep söylüyor orada bayi kar oranı bizden 3-4 kat fazla diye. Satış fiyatı içinde bizde bayi yüzde 5-7 kar ediyor ise onlarda 15-20. Onu da düşersen tam 250 bin gibi başlangıç fiyatına ulaşırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Valla blokla geç hocam tadı tuzu kalmadı buraların

• Peugeot'u savunmak için bu kadar çırpınmaya gerek var mı bilmiyorum.

Donanımların tamamının fiyatlarına ve o zamanın kuruna baktığınız zaman fiyat artışının fahiş olduğu aşikar olarak gözüküyor.

Örnek olarak 1.2 Active Manuel araca bakalım:

Ocak ayı liste fiyatı: 155.000 ₺=23.168 € (Euro=6,69 ₺)
    Ağustos ayı liste fiyatı: 250.000 ₺=29.036 € (Euro=8,61 ₺)

Euro bazında fiyat 5.868 € artmış. Burada ÖTV dilimindeki artışı çıkarırsak 14.000 ₺ = 1626 € >> 4242 € zam yapmış Peugeot bu araca.

Kimi kime karşı savunuyorsunuz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmaner -- 15 Ağustos 2020; 15:0:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Sizin dediğiniz gibi yapalım o zaman;

21 bin - %19 vergi desek = 17.780 Euro

17.780 x 8,73 = 155 Bin TL

155 x % 60 ÖTV = 93 Bin TL

248 bin tl (Ötv li fiyat) x % 18 KDV = 44 Bin tl

Fransa satış fiyatından %19 vergi düşülmüş toplam TL fiyatı = 292.000 TL
    Net fiyat üzerinden yapılan doğru hesap sizinki.

Yalnız o değilde, Fransız ayda 1300€ civarı kazanarak kaç ayda, Türk 2400-2500₺ kazanarak kaç yılda alabilir hesabını da yapınca insan hayattan soğuyor... Kaldı ki TR şartlarında bu parayı Peugeot'a bağlamak resmen yürek ister (uzun dönem kalite ve güvenilirlik anlamında).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Ağustos 2020; 14:56:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: werneke

Bu mesaj silindi.
    Bir troll yüzünden 2006 üyeliğimi sildirdim ben de.
    Benim cevaplarımı silip troll'ün cevaplarını silmediler. Sonra üyeliğimi silin dedim sildiler. Troll hala buralardadır.

Ama forum yöneticileri de haklı, buranın amacı bilgi paylaşımı olmaktan çıktı, ne kadar çok üye o kadar çok gelir.

• Bu trolü bilerek tutuyor yönetim burada. Ortalık kızışsın site hit alsın diye. O nedenle dikkate alınacak biri değil ama insan duramıyor bu geri zekalının yazdıkları karşısında.

• quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Bu trolü bilerek tutuyor yönetim burada. Ortalık kızışsın site hit alsın diye. O nedenle dikkate alınacak biri değil ama insan duramıyor bu geri zekalının yazdıkları karşısında.
    Adam gitmis 2019 yazinda tarihi dip yapmis otomobil piyasasini baz alip artist artist bu sene yuzde 450 artis var, alim gucu sahlandi diyor. Baz etkisi diye bir olgunun varligindan haberi dahi yok elemanin.

Gitsin 2017 nin ayni donemiyle kiyaslasın bakalim. Artis mi var yoksa baska birsey mi gorur o zaman.

Ayrica bu nerenin patronuymus dukkanı nerede hangi sektordeymis ogrenebilen olursa bana soylesin de camiadaki eşe dosta şunu bi sıkıştırtayım. Biraz silkelenince kendine gelir sinsi sinsi onu bunu sikayet edip mesajini sildirmekten vazgecer belki...

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Adam gitmis 2019 yazinda tarihi dip yapmis otomobil piyasasini baz alip artist artist bu sene yuzde 450 artis var, alim gucu sahlandi diyor. Baz etkisi diye bir olgunun varligindan haberi dahi yok elemanin.

Gitsin 2017 nin ayni donemiyle kiyaslasın bakalim. Artis mi var yoksa baska birsey mi gorur o zaman.

Ayrica bu nerenin patronuymus dukkanı nerede hangi sektordeymis ogrenebilen olursa bana soylesin de camiadaki eşe dosta şunu bi sıkıştırtayım. Biraz silkelenince kendine gelir sinsi sinsi onu bunu sikayet edip mesajini sildirmekten vazgecer belki...

Alıntıları Göster
    2020 Temmuz ayı tarihi rekor ama.

İster 2017 ile kıyaslayın ister 2007 ile hiçbir Temmuz ayında bu ülkede bu kadar araç satılmadı. Baz etkisi dediğiniz şey doğru olmakla birlikte, ezbere konuşmamak lazım zira Temmuz ayı için geçerli değil bu.

• redmaner kullanıcısına yanıt
    Sadece 1.2 baz donanım için dediğiniz doğru. Ondaki zam saçma.

Onun dışında 15.000 euroluk araçlar için ne yazıkki 80.000 TL zam normal. Ve genel zam 3 aşağı 5 yukarı bu civarlarda.
    Bundan daha yüksek zam yapılan versiyonları kazıktır o ayrı.
    Pejo umrumda olmaz tüm firmalarda durum aynı. Her şey vergi ve euro kurunda bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 15 Ağustos 2020; 16:11:8 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.