Şimdi Ara

Ağlamıyorum Gözüme Yeni Peugeot 2008'in Güncel Fiyatları Kaçtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
7.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar da olmaz demeyen var mıdır? Yazıklar olsun piyasanın aynı sene içinde geldiği hale bakın. Hayallerimi söndürdüler, ciğerimi soldurdular. Yorum sizin...
    Ağlamıyorum Gözüme Yeni Peugeot 2008'in  Güncel Fiyatları Kaçtı
    Ağlamıyorum Gözüme Yeni Peugeot 2008'in  Güncel Fiyatları Kaçtı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Eee?

Alabilen var mı? Evet.

Satışlar geçtiğimi yılan göre DÖRT KAT artmış mi? Evet.

Bitmiştir.

Siz, başkaları alıyor ben neden alamıyorum, nerede hata yapıyorum diye düşünmeyip, kendinizi gelistirmediginiz sürece daha çok böyle başlık açılır burada.
    Boş konuşma kendini geliştirmekle ne alakası var senin ülkedeki genel maaş durumundan haberin yok belliki yada bilmiyorsun,. kı*ıkırık b segmenti suv 250 bin lira olmuş asgari ücret 2400 lira adam gelmiş kendini geliştir diyor birde bu yorumu beğenenler var. bu arabaları değil fransa almanya, romanya macaristandaki asgari ücretli çok rahat alabiliyor adam kalkmış hala kendinizi geliştirin diyor, hırsızlık mı yapsın millet doktora mühendise verilen maaşlar ortadayken
    Artist artist mesajlar yazip benim canimi sıkma satislar DORT KAT artmis ta neden dort kat artti, sen baz etkisi diye bisey duymadin mi hic??

2019 yilindaki satislardaki efsanevi daralmanin baz etkisi bu. Zaten cakilmis rakamlari baz alirsan gayet normal. Git 2017 nin ayni donemiyle kiyasla bakalim hala yerlerde surunuyorsun.

Bu devirde nasil bu kadar zırcahil kalinabiliyor aklim almiyor.
    Peugeot'u savunmak için bu kadar çırpınmaya gerek var mı bilmiyorum.

Donanımların tamamının fiyatlarına ve o zamanın kuruna baktığınız zaman fiyat artışının fahiş olduğu aşikar olarak gözüküyor.

Örnek olarak 1.2 Active Manuel araca bakalım:

Ocak ayı liste fiyatı: 155.000 ₺=23.168 € (Euro=6,69 ₺)
    Ağustos ayı liste fiyatı: 250.000 ₺=29.036 € (Euro=8,61 ₺)

Euro bazında fiyat 5.868 € artmış. Burada ÖTV dilimindeki artışı çıkarırsak 14.000 ₺ = 1626 € >> 4242 € zam yapmış Peugeot bu araca.

Kimi kime karşı savunuyorsunuz....
  • Eee?

Alabilen var mı? Evet.

Bitmiştir.

Siz, başkaları alıyor ben neden alamıyorum, nerede hata yapıyorum diye düşünmeyip, kendinizi gelistirmediginiz sürece daha çok böyle başlık açılır burada.

• Mart-nisan gibi benim eski kasa dizel otomatik 3008i satıp üstüne eklemeden 2008 baz manuel alabiliyordum, şu anda 70-80 eklemem gerekiyor. Başka ülkeye gidecekken bize gelen ve ciddi indirim yapılan araçlar bol miktarda gelmezse ciddi talep kaybı olur. Peugeot tasarım ve muadillerine göre fiyat avantajı ile satışları bu kadar arttırdı.

• Bu zammı sadece euro olarak açıklayamayiz

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    Açıklayabiliriz. Çarparsın 8,73 le anavatanındaki fiyatını, eklersin ötv kdv bulursun kaba taslak bir fiyat. Buyrun örnek yapayım:

Fransada başlangıç fiyatı 21,950 euroymuş.

21,950 x 8,73 = 191.623 TL

191,623 x %60 ÖTV = 114.974 TL =>

306.597 (Ötv li fiyatı) x % 18 KDV = 55.184 TL

TOPLAM FİYAT = 361.784 TL

Bayinin başlangıç fiyatına bakarsak 15 bin eurodan felan getiriyorlar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 16 Ağustos 2020; 6:50:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahlanıp uçmak bu olsa gerek...başkanlık sistemi bizi uçurdu.

• Az bile..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • modifix06 kullanıcısına yanıt
    Oradaki başlangıç fiyatı vergisiz fiyat mı net satış fiyatı mı? Oradaki fiyattan yüzde 19 vergi düşmek gerekir yoksa.

• quote:

Eee?

Alabilen var mı? Evet.

Bitmiştir.

İlginç bakış açısı olmuş.
    Kendimizi geliştirince alım gücümü artacak.
  • modifix06 kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde yanlış olur mesela subat tr fiyatını kur ile hesaplamak lazım
    Çünkü fransa fiyatı net değil

• quote:

Eee?

Alabilen var mı? Evet.

Bitmiştir.

Boş konuşma kendini geliştirmekle ne alakası var senin ülkedeki genel maaş durumundan haberin yok belliki yada bilmiyorsun,. kı*ıkırık b segmenti suv 250 bin lira olmuş asgari ücret 2400 lira adam gelmiş kendini geliştir diyor birde bu yorumu beğenenler var. bu arabaları değil fransa almanya, romanya macaristandaki asgari ücretli çok rahat alabiliyor adam kalkmış hala kendinizi geliştirin diyor, hırsızlık mı yapsın millet doktora mühendise verilen maaşlar ortadayken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 15 Ağustos 2020; 12:54:34 >

• Ibrahim Akca kullanıcısına yanıt
    almanyanın gulu gelmıs hos gelmıs.

avemeler dolu araba park edecek yer yok da de tam olsun
  • peuget en fazla satışını ocak-haziran ayı arasında yaptı zaten , o zamanlar fiyatları emsallere göre uygundu ve liste fiyatı üzerinden cazip indirimler yapılıyordu, satışları şu an bıçak gibi kesilmiştir, bu fiyatları verebilecek vatandaş çıkmaz artık arkadaşlar, sipariş verip kaporasını verenlerde gelen zamlardan dolayı bir bir iptal ediyor, sarı siteye bakın 2008 lerin çoğu galericiler ile korsan galerici adı altındaki al satçıların elinde, anlıyacağınız, yükselen kur fiyatları buna bağlı olarak kredi faizlerinin yükselmesi ile piyasa duraklama dönemine girmiştir, cümlemize hayırlı olsun, yaklaşık 5-6 aydır araç değiştirmeyi düşünen ben bile bu hayalimi yeni yıla kadar ertelemek durumunda kaldım.o zamanki koşullar ne olur bilemeyiz tabi, ama bu haliyle bu ülkede araç alınmaz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaş72 -- 15 Ağustos 2020; 10:0:49 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz gibi yapalım o zaman;

21 bin - %19 vergi desek = 17.780 Euro

17.780 x 8,73 = 155 Bin TL

155 x % 60 ÖTV = 93 Bin TL

248 bin tl (Ötv li fiyat) x % 18 KDV = 44 Bin tl

Fransa satış fiyatından %19 vergi düşülmüş toplam TL fiyatı = 292.000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 16 Ağustos 2020; 6:51:7 >

• Ondan sonra 2.el araç sahipleri neden arabalarına altın muamelesi yapıyor yapar tabi.. elin almanı amerikalısı 2020 model bir çok arabaya çöp gözüyle bakarken bizler ulaşmak için bir taraflarımızı yırtıyoruz. Devlet kene gibi ötv kdv ztv ctv peşinde imam cemaat ilişkisi devlet böyle bindirirse 2 ele nur yağar tabi. Biride çıkmış sıfır araçlar satılıyor mu satılıyor, satışlar artmış mı artmış gibi zırvalamış sıfır araçlar artık zenginlerin oyuncağı olmuş. İşçi Ahmet Türkiye'de gebersin, Almayan'da ki işçi Ahmet de Türkiye'ye tatile Mercedes C200'ü ile gelsin hayırlı işler..
  • Peugeot çok acımasız fiyat artışı yapıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitter -- 7 Ekim 2020; 11:31:59 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.