Ağzım yanmasın diye acı biber yemiyorum ve ağlamamak için acıklı filmler seyretmiyorum. Dizilerden de sadece Avrupa Yakası'nı seyrediyorum.
Eğlence sektörünü eğlenmek için kullanıyorum, ağlamak için değil..
aferin sana
azap yolu,yeşil yol,angelanın külleri
gladyatör ve Titanic
the gReeN miLe vE TuTKu
benim duygulandığım film (az kaldı ağlıyodum, tam oraya bi espri koymuşlar kurtuldum ağlamaktan ) I AM SAM (benim adım Sam) film'de Sean Penn oynuyo herkeze tavsiye ederim.. gerçekten çok hoş bir hikaye anlatıyo.. ben bilgi vermeyeyim kiralayıp veya internetten bulup izleyim.. memnun kalacaksınız...
quote:
Orjinalden alıntı: crow
Gönül Yarası Requiem For a Dream Forrest Gump Güle Güle...
şimdilik aklıma gelenler
forrest gump'da iyi film evet... bunuda izleyin ama az rastlanan ama çok komik olan sahneleri var...
quote:
Orjinalden alıntı: erhane
green mile.. idam sahnesi...
KASIMDA AŞK BAŞKADIR!!!!!!!!!
ağlatmıyor(en azından her insanı ama) leon güzeldir...
YEŞİL YOL..
MeLekLer Şehri , Sonra adını unuttum Şener Şen in yeny ceVirdiği fiLm , Leon BuunLAr bayagı bi duyguLandırıor insanı....
Cold Mountain...
Babam ve oğlum'u söyleyen olmamış. Ağlatmaz ama hakkaten çok damardan giren bir film
dancer in the dark
hıçkıra hıçkıra anlatır hemde : (
Eşkiya Babam ve Oğlum.
melekler şehri final sahnesi
babam ve oğlum birde aslan kral da ağlamıştım gülmeyin hem küçüktüm (20 yaş civarı olabilir emin değilim) ağlamıştım ama
Bu arada "Çingeneler Zamanı" nı unuttuk : )
Canım Kardeşim (Tarık Akan, Halit Akçatepe)
Ben ağlayamam ama çok duygulandığıma göre ve diğer izleyenler ağladığına göre bu konuya yazabilirim.
Green Mile(Yeşil yol) , Gladiator(Gladyatör)
Lost.... charlie kendini kilitleyip, boğularak ölünce.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme