Bildirim
Ağlatan Tr Serveri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
haklı tabii ki -
açıklar mısın neden sebep ? -
Bence haklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siz 2 nizde ciddi olamazsınız . harbi diyorum keşiftaşında 1 adet kaldı adamlar baron yapıyor . o wardı attım kestiler napacam . tr burası kimse üstüne ward almaz ki ben her zaman boyle şeyleri dusunup alıyorum ustume bi de adam haklı diyorsunuz . -
quote:
Orijinalden alıntı: riseofbase
siz 2 nizde ciddi olamazsınız . harbi diyorum keşiftaşında 1 adet kaldı adamlar baron yapıyor . o wardı attım kestiler napacam . tr burası kimse üstüne ward almaz ki ben her zaman boyle şeyleri dusunup alıyorum ustume bi de adam haklı diyorsunuz .
Tamda bunu yazcaktım. Haklı diyorlar birde :DD -
quote:
siz 2 nizde ciddi olamazsınız . harbi diyorum keşiftaşında 1 adet kaldı adamlar baron yapıyor . o wardı attım kestiler napacam . tr burası kimse üstüne ward almaz ki ben her zaman boyle şeyleri dusunup alıyorum ustume bi de adam haklı diyorsunuz .
O 2 kisiye buralarda troll diyor takma kafaya o elise varya bunlar işte -
quote:
Keşif taşı'nı büyütsen belki hak verirdim sana. Ama anana küfür etme hakkı vermez. Report elise.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tenekamran
quote:
Keşif taşı'nı büyütsen belki hak verirdim sana. Ama anana küfür etme hakkı vermez. Report elise.
keşiftaşını büyütsem 4 5 olacak . illaki lazım yanına totem -
Gerekli cidden bazen b atma fırsatım olmuyor, tf kazanıyoruz totemsiz lane falan ittiriyoruz. Sakat iş yani.
Haklı diyenler support oynarken tek support itemi olarak keşif taşı alıp ap kasıyorlar galiba.
direk basaydın ignore'u -
quote:
Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji
haklı tabii ki
Hadi dlyelimki haklı ana bacı sövmesine gerek varmıydı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester is Red -- 10 Şubat 2015; 16:28:17 >
quote:
Orijinalden alıntı: Mor Hıyar
quote:
Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji
haklı tabii ki
Hadi dlyelimki haklı ana bacı sövmesine gerek varmıydı?
ben küfüre haklı demedim dediği doğru -
olsun win almışssın ama
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X