Şimdi Ara

Ağlatan Tr Serveri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde başıma geldi haaaayret ettim :)

Ağlatan Tr Serveri

• haklı tabii ki
  • açıklar mısın neden sebep ?
  • Bence haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz 2 nizde ciddi olamazsınız . harbi diyorum keşiftaşında 1 adet kaldı adamlar baron yapıyor . o wardı attım kestiler napacam . tr burası kimse üstüne ward almaz ki ben her zaman boyle şeyleri dusunup alıyorum ustume bi de adam haklı diyorsunuz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: riseofbase

siz 2 nizde ciddi olamazsınız . harbi diyorum keşiftaşında 1 adet kaldı adamlar baron yapıyor . o wardı attım kestiler napacam . tr burası kimse üstüne ward almaz ki ben her zaman boyle şeyleri dusunup alıyorum ustume bi de adam haklı diyorsunuz .

Tamda bunu yazcaktım. Haklı diyorlar birde :DD
  • quote:

siz 2 nizde ciddi olamazsınız . harbi diyorum keşiftaşında 1 adet kaldı adamlar baron yapıyor . o wardı attım kestiler napacam . tr burası kimse üstüne ward almaz ki ben her zaman boyle şeyleri dusunup alıyorum ustume bi de adam haklı diyorsunuz .

O 2 kisiye buralarda troll diyor takma kafaya o elise varya bunlar işte
  • quote:

Keşif taşı'nı büyütsen belki hak verirdim sana. Ama anana küfür etme hakkı vermez. Report elise.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekamran

quote:

Keşif taşı'nı büyütsen belki hak verirdim sana. Ama anana küfür etme hakkı vermez. Report elise.

keşiftaşını büyütsem 4 5 olacak . illaki lazım yanına totem
  • Gerekli cidden bazen b atma fırsatım olmuyor, tf kazanıyoruz totemsiz lane falan ittiriyoruz. Sakat iş yani.

Haklı diyenler support oynarken tek support itemi olarak keşif taşı alıp ap kasıyorlar galiba.

• direk basaydın ignore'u
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

haklı tabii ki

Hadi dlyelimki haklı ana bacı sövmesine gerek varmıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester is Red -- 10 Şubat 2015; 16:28:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mor Hıyar

quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

haklı tabii ki

Hadi dlyelimki haklı ana bacı sövmesine gerek varmıydı?

ben küfüre haklı demedim dediği doğru
  • olsun win almışssın ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.