Şimdi Ara

Agloco toolbar... gogle zengin etmeyin kazanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AGLOCO dedikleri basit bir toolbar. Yani arama cubugu diyebiliriz. AGLOCO toolbar'in adini da Viewbar koymuslar. Internette yaptiginiz
    armalari Google'dan degil, AGLOCO'dan yapmanizi istiyor.

AGLOCO onumuzdeki 1-2 yilda internetin en buyuk sirketlerinden biri olmaya aday. Google'i artik herkes biliyor. Tum aramalarimizi orada yapiyoruz. Peki ne kadar kazandiklarini biliyor musunuz? 2006 da 10,6 milyar dolar ciro yaptilar. Bunun da 3,5 milyar dolari net kardi. En genel anlamiyla bu parayi siz internette arama yaparken google kullandiginiz icin kazandilar.

Arama sonuc sayfasindaki reklamlar, gelirlerinin %99'unu olusturuyor. Peki size bu paradan birsey veriyorlar mi?

AGLOCO internetteki bu reklam pastasindan onemli bir pay almak uzere kurulan akillica bir program. Sadece reklamdan degil, internetten yapilan satislardan da komisyon kazanacak. Elde edecegi gelirlerin de %90'ini AGLOCO uyeleriyle paylasacak. Uye sayisi cogaldikca gelirleri artacak, gelirleri arttikca uyelerine daha cok kazandiracak.

Peki ben ne kadar kazanirim? AGLOCO'ya uye olup, viewbari kurdunuz. Internette de ayda en az 5 saat vakit harciyorsunuz. Bu sayede adamlarin kasasina ayda yaklasik 12,5 dolar para girecek. Bunun 5 dolarini size verecekler. 6,25 dolarini da sizi oneren uyelere dagitacaklar. Kendilerine de 1,25 dolar kalacak. Burada sizin icin para kazanmanin en onemli noktasi yeni uyeler onermek.

Mesela Siz AGLOCO'ya 10 arkadasinizi uye yaptiniz. Arkadaslariniz sizin kadar cabalamadilar ve herbiri ortalama 3 kisiyi uye yapti. Ve
    onlar da 3'er kisi diyelim. 5. kademeye kadar bu alt uyelerden siz de gelir elde edeceginiz icin aylik geliriniz 1517,5 dolar olur.

Parami nasil alacagim? Kazandiginiz parayi banka hesabiniza yollayacaklar. Uyelik tamamen ucretsiz.Burada internetteki reklam pastasindan AGLOCO ve siz payinizi alacaksiniz. Erken uye olanlarin kazanci daha fazla olacak.

Google yeterince kazandi. Google kadar olmasa da siz de internette KAZANMAYA BASLAYIN

NASIL ÜYE OLACAGIM? Asagidaki linki tikladiginiz zaman AGLOCO üyeligine ilk adimi atmis olacaksiniz.

http://www.agloco.com/r/BBDV1374

Sevgiler
    Suat Sertan Kus

• bence denemeye değer...
  • Boş iş bu uğraşmaya değmez
  • bu ne ya
    saadet zinciri gibi google kazansın kardeşim aradığımız herşeyi bulabiliyiyoruz ona bakarsan da herkes işletim sistemi olarak windows kullanıyo microsoftdan para mı istiycez
  • neden ki gayet mantıklı kendin gez gezdigin yerden de para kazan ... neden gogle kazansın ... sistem su an sadece uye alımında daha faliyete gecmedi...
  • Sanki sende referanslardan birşey kazanacak gibisin :lol:
  • Bu sistemle ilgili bloglar da var ben ordan da takip ettim mantıklı... benim amca oğlu almanyada onlarda 200kişilik bir grub a ulaşmışlar... baslayınca anlayacagız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.