Şimdi Ara

Binance'da listeli ZEN Coin kazanma-Uğraşsız-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zen Coin Binance'da listeli bir dönem 50 dolar olan şu an ki piyasa değeri 7.3 dolar olan bir tanınmış bir coin.
    Coinmarketcap'da ilk 100 de listeli.https://coinmarketcap.com/tr/currencies/horizen/
    Bir kere kolay günde sadece bir kere girip günlük alıyorsunuz. Diğer faucetler gibi saat başı vs yok.
    Mİnumum çekim dolandırıcılığı yok. Günlük gelen direk girdiğiniz cüzdana atılıyor.
    binance'da işlem yapıyorsanız özellikle fee ücretleri için kullanıyorum ben.bnb ye çevirip fee için kullanırsınız en kötü.
    Kazanmak için neler yapmalısınız.Detaylı anlatacağım.
    Google Play'den "HORİZEN WALLET-ZEN" yazan uygulamayı indirip ordan adresi kopyalayın.
    Uygulamada bir cüzdanda 3 farklı adrese izin veriyor. Birden fazla hesap kullanıyorsanız iyi oluyor. Eşimin telefonada kurdun ordanda günde 1 kere yapıyorum.
    https://getzen.cash/
    link tıklanır, sayfanın üstsağ köşesindeki register tıklanır.
    Gmail adresi ile kayıt olunur. Mutlaka gmail istiyor.
    Sonrasında extra rewards kısmından hesaplarınızı tanıtırsanız extra bonus alıyorsunuz.Cüzdanda zenleri tutar transfer etmezseniz hold bonusu veriyor. Brave browser kullanırsanız bonus alıyorsunuz. Hergün eksiksiz yaparsanız haftada 1 kere 1 zen,0,1 zen veya 0.002 zen hediye ediyor mutlaka. Her gün yaparsanız katlanarak kazanıyorsunuz.

Cüzdandan istediğiniz borsaya transfer çok kolay ve çok küçük bir fee ücreti alıyor.1 günlük kazancın yarısı kadar anca. Sorunuz olursa yazın yine.
    He bu arada referans olursanız 1 haftalık çekiliş hakkından veriyor. Diğerleri gibi refin kazancının yüzdesi olayı yok.
    Binance'da listeli ZEN Coin kazanma-Uğraşsız-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrnobodyy -- 10 Temmuz 2020; 10:26:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.