Şimdi Ara

Pi coin satmak isteyen varsa alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 pi coin başına 0.15 cent ödüyorum ister krypto ister ibana atılır.
    Yüksek miktarlarda yüz yüze İstanbul içi işlem yapabiliriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şu an piyasada 0.68 cent. Neden 15 cente almak istiyorsun?

• Hocam seni kandirmislar. Pi coin MIT'li doktora gruplarinin sosyal deneyidir. Reklamdan baska bir gelir kaynaklari da yoktur. Sakin alip da dolandirilma. Block chainde olsaydi coktan piyasaya surulurdu, ne Pi'i Allah askina.

• OptikForm kullanıcısına yanıt
    Piyasaya çıkmamış fiyatı bu çıkınca toplu satış yiyecek ve miktar çok fazla o yüzden bu fiyattan aliyorum

• Güncel

• satmayı düşünen arkadaş varsa 20 TL'den alıyorum.

• emrescream E kullanıcısına yanıt
    7 ay önce açılmış bir konu ve güncellikle üste çıkarılmış. Pi coin listelemesi oldu mu? Veya hangi borsada işlem yapılıyor. Birçok kullanıcı beklemekten sıkıldığı için artık vazgeçtide.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pi satın almak istiyorum
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Piiii nin muhabbeti bi burada dönüyor cikicak olsa cikardi

• Bunu hangi borsada list yapacaksın ? Diyorlar ki 300k$ olacak :)

Btc 98k$ şuan nasıl olsun daha piyasada olmayan coin.

Ben şahsen çıkacağını sanmıyorum, senelerdir aynı şey dönüp duruyor.

• sadecedogan kullanıcısına yanıt
    aynen enayi toplamışlar

sıfır para yatırma btc yı gececegini düşünen fakir varoşlarla dolu

umut fakirin ekmeği ne yapacaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Ponzi sistemi resmen, bak gör muhakkak bir kayıt parası gelir onada 💵

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadecedogan kullanıcısına yanıt

KEŞKE diyeceksin :) ama iş işten geçecek..

140 bakanın katıldığı Dubai WGS zirvesinde ne işi vardı peki bu adamın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSASIH -- 14 Şubat 2025; 3:6:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOSASIH K kullanıcısına yanıt

Btc 'yi geçer dimi knka  

• Bu arkadaş buralardan yüksek miktar topladıysa bugün itibariyle milyoner olmuştur

• Yukarıda bu başlığı açan arkadaşla dalga geçen arkdaşların mesajlarını okuyunca gerçekten çok gülesim geldi. Bu piyasada herşey olur sayın çok bilmiş dalga geçen arkadaşlar.

Eğer konuyu açan arkadaş dediği gibi sürekli 0.15 centten çok miktarda pi topladıysa muhtemelen şuanda zengin olmuştur.

• sensaura kullanıcısına yanıt

huauhau noldu ? sosyal deneymiş huahuauhuh tanesi 2.5$ şuan :D 10binlerce kazananlar var ? ne sosyal deney bee kim kimi kandırmış? sana bu bilgiyi kim verdi zamanında acaba :D

• xpugur kullanıcısına yanıt

Dostum, uc kurus parani boyle kumar oyunlarina dokmeye devam et, ben insanlik olsun diye uyardim. Karsiligi nedir bu coinlerin? Atiyorum 10 Pi Coin ile yemek yeniyor mu mesela?

Bitcoin ilk ciktiginda pizza falan odemesi yapiliyordu yine, Pi coini de gec, 1000 tane coin var piyasada, Bitcoin ve biraz da Doge coin'i saymazsak, kalanlarin herhangi birisiyle bir urun alinabiliyor mu? Knedilerinin calip oynadigi bir sisteme bulasmayin diyoruz, ehe uhee diye guluyorsun.

Bir arkadasim da dun $30,000 dolar zararim var, Pepe'leri satamadim diyor, Pepe ne diye baktim, o da coinmis, hepinize Allah akil fikir versin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sensaura

Dostum, uc kurus parani boyle kumar oyunlarina dokmeye devam et, ben insanlik olsun diye uyardim. Karsiligi nedir bu coinlerin? Atiyorum 10 Pi Coin ile yemek yeniyor mu mesela?

Bitcoin ilk ciktiginda pizza falan odemesi yapiliyordu yine, Pi coini de gec, 1000 tane coin var piyasada, Bitcoin ve biraz da Doge coin'i saymazsak, kalanlarin herhangi birisiyle bir urun alinabiliyor mu? Knedilerinin calip oynadigi bir sisteme bulasmayin diyoruz, ehe uhee diye guluyorsun.

Bir arkadasim da dun $30,000 dolar zararim var, Pepe'leri satamadim diyor, Pepe ne diye baktim, o da coinmis, hepinize Allah akil fikir versin :)

para yatırıyorum diyen kim var? kim yazmış öyle bişi? bilmiyon anlamıyon boş boş konuşuyon diye buna deniyor işte, cebimden tek kuruş para yatırmadım, bu uygulamaya para yatırılmıyor zaten, ref yaptığım birisi 4bin pi coin kazandı, nasıl? sadece günde 1 kez uygulamayı açtı tuşa bastı kapadı 1 dakikasını almadı, uygulama data vs de kullanmıyor, 4bin pi 10bin$ yapıyor, 6 yılın sonunda hee gidip ref vs kassa daha fazla kazanabilirdir hiç uğraşmadan günde 10 saniye ile bu parayı kazandı. sen haala yok para yatırılır mı şöyle böyle boş boş konuşun.

• xpugur kullanıcısına yanıt

Dostum pesimi birak bana laf yetistirecegine PI coin madenciligi yap, benim isim gucum var, fazla vakit ayiramiyorum. Senin bu muhabbetine eskiler cok guzel bi laf etmis de, ayip yazamiyorum. El biseyiyle gerdege girmek denir ya hani.

Arkadasinin parasiyla ovunuyorsun farkindaysan... Bari yatirimci sen olsaydin da heyecanlansan anlardim.

Arkadasin bi kiz goturdugu zaman da yaz, anlat, heyecanlanmis olursun.

Kendinize hayriniz yok, valla yazasim gelmiyor artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 27 Şubat 2025; 19:47:16 >
  • benim REF im diyorum ? bunu bile idrak edememişin boş boş konuşuyon haalaa, benim refim o kadar kazanmışsa ben ne kadar kazanmışımdır ? neyse git ötede kumda oyna :D kazanmadı diye ağlamaktan engel atmış uhauhuha

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.