Şimdi Ara

Agoda.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen yaz çeşme’de ismini vermek istemediğim bir otelde 1 gece konakladım ve otelden aldığım hizmetten oldukça memnun kalarak ayrıldım. Önümüzdeki yaz da aynı otelden, hatta 10 gece 11 gün rezervasyon yaptımak istediğimi belirten bir mail attım kendilerine. Belirttiğim tarih aralığında otelin normal ücreti yaklaşık 5100 lira civarı. Erken rezervasyon + eski müşteri indirimleriyle birlikte bana 2800 lira fiyat verdiler ve mail adresime gönderdikleri bir linkteki formu doldurarak ön rezervasyon yapmamı ilettiler. Formda klasik isim soyisim kredi kartı bilgilerini istiyorlardı. Neyse ben formu doldurup yolladım. Ancak aynı gün agoda adlı sitede istediğim tarihler arası 1600 lira fiyat veriyordu. Hemen otele ön ödeme formunu dikkate almamalarını rica ettiğim bir mail attım. Farklı bir sitede çok çok daha ucuza fiyat aldığımı söyledim. Neyse ben agoda’da rezervasyon yaptırdım, ödemeyi de yaptım. otelde görevli hanımefendi beni aradı ve bu site, rezervasyonu çok daha öncelerden yapılmış yani satılmış odaları oldukça ucuza tekrar satıp müşterileri otel önlerinde sap gibi bırakıyormuş. Geçen yaz onlarca çinli müşteri agoda’dan rezervasyon yaptırtıp otelin önüne gelmişler ve otel o full doluymuş.

Agoda otellere çok geç ödeme yolluyormuş ve komisyonu da oldukça fazlaymış. Görevli hanımefendi agoda’dan rezervasyonumu iptal edip yine bana gönderecekleri link aracılığıyla 1600 liraya oda verebileceğini söyledi. Ancak benim odamın iptal opsiyonu olmadığını ve ödemeyi gerçekleştirdiğimi söyledim. Kendisinin agoda ile yazışacağını, benim yanlışlıkla ödeme işlemi gerçekleştirdiğimi falan söyleyecekmiş. Kabul etmeseler dahi benim odamın ayrıldığını söylediler.

İşin ilginç yanı, bir sürü ıvır zıvır indirim yaparak en son 2800 liraya oda verdiler. Demek 1600’e de verebiliyorlarmış. Ben olsam müşteri karşısında mahçup olurdum.

Aramızda agoda’dan rezervasyon yapıp otel önünde kalan arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 30 Ocak 2019; 16:46:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webbie -- 30 Ocak 2019; 16:56:52 >
  • Valla dostum, agoda dan cok cok ucuz rez. Yapabiliyorsun ama oteller kabul etmiyor. Bu sadece tr icin degil pek cok ulke dede benzer sekildeymis. Memnun olan kimse yok. Hatta temsilcilik veya mh olmadigi icin ciddi problem.
    Burda soyle bir durum var, bu adamlar odayi satiyor ama otel yok veya iptal diye rez. Iptal ediyor.
    Burda suc kimde, oteldemi agoda dami. Bence oteller sorunlu. Cunku sen o adama odami satabilirsin demissin. Ne hakla iptal edebiliyorsunki!
    Eger agoda da sorun varsa, bu uluslararasi dolandiriliga girer. Bence yemez.

Kisaca , agoda kullanmayin.
    Otel kârlılıgı ayri bir rezillik.

• teşekkürler. Otel agoda ile yazışma yapmış ve geçen sabah beni çin’e ait bir numaradan aramışlar, ulaşamayınca mail attılar. Ben de rezervasyonu yanlışlıkla yaptığımı belirterek maillerini cevapladım. Rezervasyonu anında iptal ettiler ve 4 gün sonra ödediğim ücreti iade ettiler. İptal opsiyonu olmayan bir rezervasyonu iptal etmeleri ve ödediğim ücreti bu kadar hızlı iade etmeleri beni çok şaşırttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

teşekkürler. Otel agoda ile yazışma yapmış ve geçen sabah beni çin’e ait bir numaradan aramışlar, ulaşamayınca mail attılar. Ben de rezervasyonu yanlışlıkla yaptığımı belirterek maillerini cevapladım. Rezervasyonu anında iptal ettiler ve 4 gün sonra ödediğim ücreti iade ettiler. İptal opsiyonu olmayan bir rezervasyonu iptal etmeleri ve ödediğim ücreti bu kadar hızlı iade etmeleri beni çok şaşırttı.
    Ilk defa sizde duydum ;)herkes iletisimsizlikten yakiniyor. guzel olmus.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Booking.com indirim kodu
    8 ay önce açıldı
    www.work724.com/
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.