Şimdi Ara

Pasaport sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
30.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, 26.11.2014 de pasaportumu uzatmak için emniyete basvurumu yaptım.
    dün'e kadar e devletten gönderi takibini yapıyordum en son tanzime gönderildi, daha sonra da pasaport kişiselleştirildi. yazısı vardı.
    bugün baktığımda hiç bir yazı yok hatta ''e-Pasaport'unuza ait bir hareket bulunmamaktadır.'' yazıyor sayfa bomboş sadece bu yazıyor.
    Dün kişiselleştirildi yazıyordu. bugun birşey olmaması endişelendirdi.
    daha önce böyle birşey yaşayan var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pasaportunuz Kişiselleştirildi Dağıtıma Hazır Ne Demektir?

Pasaportunuzun "kişiselleştirildiği" ifadesi, pasaportunuzda adınız, fotoğrafınız ve biyometrik verileriniz gibi kişisel bilgilerinizin bulunduğu anlamına gelir. Bu bilgiler, pasaportun yetkisiz kişilerin eline geçmesi durumunda kimliğinizin doğrulanmasına yardımcı olur.

"Dağıtıma hazır" ifadesi, pasaportunuzun basıldığını ve teslim edilmeye hazır olduğunu gösterir. Pasaportunuzu nasıl alacağınız, ikamet ettiğiniz ülke ve pasaport başvuru sürecine bağlı olarak değişir. Genellikle pasaportunuzu ilgili resmi kurumdan şahsen teslim alabilirsiniz.

"Pasaportunuz Kişiselleştirildi" İfadesi Hakkında Önemli Notlar:

• Bu ifade, pasaportunuzun basıldığını ve teslim edilmeye hazır olduğu anlamına gelir.
    • Pasaportunuzu almak için gerekli talimatları dikkatlice takip etmelisiniz.
    • Pasaportunuzu teslim alırken kimliğinizi doğrulamak için kimlik belgenizi yanınızda bulundurmanız gerekebilir.
    • Pasaportunuzun süresinin dolmasına yakın bir zamanda kişiselleştirilip dağıtıma hazır hale getirildiğini görürseniz, pasaportunuzu yenilemek için gerekli adımları atmalısınız.

Diğer Kişiselleştirildi Dağıtıma Hazır İfadeleri:

• Ehliyetiniz kişiselleştirildi ve dağıtıma hazır olabilir.
    • Kimlik kartınız kişiselleştirildi ve dağıtıma hazır olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • venua kullanıcısına yanıt
    nasıl yani;

"e-Pasaportlarda temdit (uzatma) imkanı bulunmamaktadır. Bu nedenle, e-Pasaportun süresi dolduğunda veya daha uzun süreli pasaport talep edilmesi halinde yeni bir başvuruda bulunulması gerekmektedir."

diye biliyorduk.

siz bence pasaportumu uzatmak için değil yeniden almak için başvuruda bulundunuz değil mi?
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    basvurum kabul edildi tanzime gitti kişiselleştirildi ama daha sonra tüm yazılar yok oldu onun yerine boş sayfa cıkıyor e devlette..
  • Ptt cep telefona mesaj yollayacak. Pasaport ........ gonderi numarasiyla adresine teslim t edilecek diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 27'sinde başvuru yapmıştım, dün kişiselleştirildi yazısını gördüm. Bugün "e-Pasaport'unuza ait bir hareket bulunmamaktadır" diyor.

Sende hala aynı mı?
  • materyal123 M kullanıcısına yanıt
    aynen evet öyle yazıyordu. hala öyle yazıyor ama mesaj geldi kargoya verilmiş.
  • bugün pasaportum geldi sonunda :)
  • Pasaport uzatilabiliyor mu? Gecen sene eski pasaportumu uzatmak istemistim o uygulama kaldirildi denilmisti yeni cikartmistim haliyle.

• Bugun bende de aynısı oldu. Ben ikinci ğasaportumu alıyorum vize sıkıntısı nedeniyle 10 yıllık umumi pasaporta ek olarak hakkım olan hususi pasaporta başvurdum. En son tanzimdeydi şimdi edevlette
    e-Pasaport'unuza ait bir hareket bulunmamaktadır.
    Yazısı cıkıyor. Nplduysa anlamadm. 160 ı aradım biZ ilgilenmiyik diyiler.

• bordo pasaport ıle yesıl pasoport u aynı anda kunlana bılıo muyuz. eskıden ıkısınden bırını cıkarmak zorundaydık dıye bılıyorum.. yenı yasa mı geldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodrum67z

bordo pasaport ıle yesıl pasoport u aynı anda kunlana bılıo muyuz. eskıden ıkısınden bırını cıkarmak zorundaydık dıye bılıyorum.. yenı yasa mı geldı..

Yeni yasayla iki pasaportunu kullanabiliyorsun. Yani şöyle iki pasaport dilekçe veriyorsun emniyete. Bordo pasaportum da yada yrşil pasaportumla gitmek şstediğim ülkelerde sıkıntı yaşıyorum. Xxxxx nolu pasaportumun emniyette rehin tutularak ikinci bir pasaportumun çıkmasını.... Diye dilekçe veriyorsun. Eski pasaportun rehin alınıyor. İstediğin zaman gidip diğer pasaportunu alıyorsun. Yani delme iptal etme işlemi yapılmıyor. Yeşilin üzerine yeşil, bordonun ğzerine bordo da alabilirsin. Bazen özellikle gelişmiş ülkeler terörizmn fazla olduğu ülkelere giriş çıkış yapılmışsa vizede sıkıntı cıkarıyorlar d,ye devlet böyle zorlu bir kolaylık sağlamış :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tekrar konu açmak istemedim arkadaşlar bu son geçerlilik tarihi hakkında sorum olucaktı

benim pasaport haziran ayında bitiyor, bende mart ayında yurt dışına çıkmak istiyorum vizesiz bir ülkeye

http://www.mfa.gov.tr/resmi.tr.mfa

burada 6 ay yazıyor, benimde bitmesine 3 ay kaldı, bu durumda çıkamazmıyım
  • Hocam sorunun cevabini kendin vermissin. Hadi burdan ciktin diyelim gidecegin ulkede almazlar. Oyuzden duruma gore 10 yillioncikarmak en dogru olanidir.

• Bende de suan "19.03.2018 BİLİNMİYOR Belirtilmemiş EGM Pasaport Kişiselleştirildi " yazıyor, herkesin pasaportu 3 günde gelmişti, benim suan 6. gün.
    Umarım bana da kargo numarası verilir bugun. yoksa korkmaya başlayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.