Şimdi Ara

Agony [PS4 ANA KONU] - Türkçe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar oyun konsolda acayip kötü olmuş one x de oynadım şok oldum. inanılmaz tearing sorunları var fps yerlerde xbox da 900p sanırım ps4 de bilmiyorum. Zaten one x ve ps pro desteğide yokmuş. Puanları açıklansın görürsünüz çok pis patlayacak bu oyun 15dk oynadım sildim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki saat kadar oynadım, başlangıçta biraz alışma evresi söz konusu zira mekan tasarımından ötürü harbi beyin yakın yakıyor oyun, her ne kadar görevin ne olduğunu belirtse de öyle karışık ve karanlık yapılmış ki insanı bunaltıyor. Belki bu etkiyi verebilmek artı olarak değerlendirilebilir. Oynadığım yere kadar ki kısım içinde bulunduğumuz bölgeden çıkabilmek için gerekli eşyaları toplamak üzerineydi. O eşyaları da istenilen yere koyuyor ve bir sonraki bölgenin kapısı açılıyor. Ufak tefek bulmacalar, gizlenmiş objeler de mevcut.

Oynanış mekaniği aslında son zamanların korku gerilim türündeki oyunlarından Alien, Soma, Outlast, RE7 gibi oyunlara benziyor. Sizi yakalamaya çalışan çeşitli yaratıklar var ve ilerlerken onlardan da kaçıyorsunuz, içinde bulunduğunuz mekanlarda çeşitli oyuklar oluyor oralara girip saklanabiliyor, nefesinizi tutup ses çıkarmamaya çalışarak kurtulmaya uğraşıyorsunuz. Mücadele verebildiğiniz yaratıklar da var. Meşale ile etrafınızı aydınlatıyorsunuz ama ateş iblislerin dikkatini çekiyor, o yüzden kullanmamaya çalışıyorum şahsen. Tüm oynanış böyle mi devam eder bilemiyorum tabii çünkü ilk tanıtımlarından birinde bir yaratık kontrol ediliyordu ve epey de hızlı ve aksiyon dolu bir oynanışa sahipti. O yüzden oyunun sonraki safhaları için beklentim kısmen yüksek. Sesler bir hayli başarılı bu arada kesinlikle kulaklıkla oynayın derim. Bunun dışında pek ilerlemediğim için söyleyebileceğim çok bir şey yok, hali ile oyunu ne övmek ne de gömmek istiyorum. Satın alıp almama konusunda ise ben PC'de oynuyorum, Steam'de 45tl olduğu için düşünmeden aldım ama PS Store fiyatı bu oyun için biraz yüksek gibi duruyor, PS4'den başka seçenekleri olmayanlar biraz bekleyebilirler.

• Pc’de de sorunluymuş. Sansür de gelmiş, almanın bir anlamı kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bozuk! Gerçekten BOZUK!

Bu oyunun PS4 Pro’ya özel muhteşem bir bug’ı varmış oyun menüde çöküyor ve çözümü yok. İnternette bakındım aynı sorunu yaşayan nice insan var, tek tavsiyeleri oyunun düz PS4 de oynanması. Artık bana kalan da yanan 28 TL’nin üzerine bir bardak su içmek.

Sakın ola ki sakın bu oyuna yaklaşmayın!

• rezalet bir oyundur bu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.