Haklısın oyunlarla pek aram yok age of empire 2 yok fifa 2001 falan oynuyoz ama insanın canı da yeni oyunları çekmiyor değil.Ama fazla uğraşmaya değmez iyi bir agp taksan dahi yarı performans alırsın belki de daha az.Şimdilik idare edeyim benTeşekkürler yanıt için
quote:
Orjinalden alıntı: fatih2405
Arkadaşım benim de via chipsetli anakartımda(asus tuv 4x) aynı sorun var.Bunun cdsinde via 4 in 1 driver vardı ve windows me de iken yüklerken agp turbo mode seçince anakartı 4x de çalıştırıyordu.Ama bi arkadaşım vianın bu p3 anakartlarında 4x olayının sorunlu olduğunu bana söylemişti.Bi gün formattan sonra tekrar yüklerken registery error vermişti ve cd romu görmemişti tekrar sitelerden 4 in 1 yüklemiş ve cdromu gösterebilmiştim.Zaten cd deki 4 in 1 xp de yüklenmiyor bile.Anlayacağın biosta 4x görünse dahi benchmark programlarında 2x diyip duruyor.Ben de ararken forumda sana rastladım.Bizim bu sorun çözülmez gibime geliyor.Ben de 32mb tnt2 m64 4x kart var buna agp 8x taksam 2x de ken çalışır mı diye soracaktım.4x de sorun olmadığını biliyordum ama 2x lerde kart yanar falan demişlerdi.Eğer 2x de olsaydı anakartın ekran kartının yanması gerekirdi.Çok karışık mevzu ben çözemedim yüklemediğim 4 in 1 kalmadı.ama sana bi adres vereyim dün yükledim ben fakat benchmark programından test edemedim biri 4 in 1 biri de 4x modu aktive eden registery key önce 4in1 sonra registery keyi yükle ve benchmarkta bak.Düzelirse bana da haber verir misin? http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us burda ürün olarak motherboard series:socket 370 model:tuv 4x yazarsın ve ordan 4in1 ve AGP 4X turn on Registry key for VIA 694x N.B. in Windows 95/98/ME/NT40/2000 registery keyi yüklersin.Bu arada sormadım senin anakart soceket 370 mi? p3 işlemcili mi=?
kardeş benim anakartın cd'sindede agp4x programı var turbo mode filan yazıyo.ama xp'de çalışmıyo.Ama zaten agp 2x yazsa bile 4x hızında çalıştığına eminim.çünkü başka bilgisayarım var hızı 2x farkediyo internette gezerken oyun oynarken.Zaten asussun sitesindede Xp için yok Agp4x programı.Ayrca benim işlemcim slot slotcat ile Socket işlemci kullanıyom.PIII 1000
Daha öce benchmark programlarında 4x gösteriyodu şimdi göstermiyor ama 4x de çalışıyordur sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: fatih2405
Daha öce benchmark programlarında 4x gösteriyodu şimdi göstermiyor ama 4x de çalışıyordur sanırım.
ayrıca agp slotlarının görünüşünden anlaşılıyo kaç x olduğu benimki 4x şekli..Universal Agp .Ama niye 2x gösteriyo anlamadım..İntel chipsetlerinde böyle bir sorun yok..Ama via'da var..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme