Şimdi Ara

AGP 8x Ekran Kartı için tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sistemim amd athlon xp 2500+ , 1gb ram , kt4av anakart agp8x ekran kartı alacağım anakartla sorun yaşamayacağım agp ekran kartı tavsiye edermisiniz şimdiden teşekkür ederim

• En güzeli ATI X1650 AGP DDR2

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd49610

Benim PC eski ve Anakartım AGP 4x destekli. Bu ekran kartı sayesinde yeni nesil oyunları oynanabilir hızda oynayabiliyorum.

ATI x 1650 AGP DDR2 hızında bellekleri var.Performansı tatmin edici zaten AGP için bundan sonra fazla para harcamakta gereksiz masraf.Bu kartın en güzel tarafı En dandik AGP Anakartında dahi çalışabiliyor olması.Fiyat performans ürünü bunu kaçırma al. Kartta ek güç girişi var.300 voltluk suplay yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış1 -- 20 Eylül 2008; 21:47:02 >

• AGP kartlarla ilgili linki takip edebilirsiniz;

http://forum.donanimhaber.com/m_26479081/mpage_1/key_//tm.htm#26622808
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim
  • slm arkadaslar yeni konu açmak istemediim için soruyorum
    bende bu karttan almayı planlıyorum arastırdığım ve duyduğum kadarıyla agp 4x destekliyormuş doğrumu??
    ve destekliyorsa crysis, nfs prostreet, cod4 gibi oyunlarda performansı nasıldır?? simdiden tesekkurler...
  • ilk önce şunu söyleyeyim bende sapphire x 1650 si var ve benim anakartımda agp 4x destekli fakat çalışıyor. almdan önce sitesinde araştırıp bulmuştum yani hiç sorun etm agp 4x i. ikinci söyleyeceğim ise cod 4 gibi oyunları öok rahat medium ayarlarda oynadım. ama crysis diyorsan onu yüklediğim bütün ayarları low da çalıştı. ha low da oynayacaksa crysisi hiç takılmıyor hatt ben medium da da zorladım gene iyidi ama sistemim eski olduğunda n biraz takılmalar yaşandı. ama ucuz vede performans istiyorsan x 1650 yi tavsiye derim
  • özür diliyorum ben anakarın agp 4x desteklediğini söylüyorsun sanmışyım. ama yine fark etmez sitesinde agp 4x/8x yzıyor yani her iki türlüde, anakartın agp hızı neyse o hızda çalışır.
  • oncelikle ilgin için tesekkurler.
    anakrtımda agp 4x o yuzden emin olmak istedim
    bide bu x1650 nin 2 versiyonu varmış
    birisi x1650 diğeri x1650 PRO

x1650 nin özellkleri
    Grafik İşlemcisi : ATI Radeon x1650
    Bellek : 512 MB 128 bit DDR2
    RAMDAC : 2 x 400 MHz
    İşlemci hızı : 500 MHz
    Standartlar : Microsoft® DirectX® 9.0 Shader Model 3.0

x1650 pronun özellikleri

Grafik İşlemcisi : ATI Radeon X1650PRO
    Bellek : 512MB DDR2 800 MHz
    İşlemci hızı : 550 Mhz
    Standartlar : Microsoft® DirectX® 9.0 Shader Model 3.0

x1650 pro 5-10 ytl daha pahalı bu özelliklere göre değermi sizce yani oyunlarda fps olarak fark yaparmı? butce su an kısıtlı o yuzden benim için en uygun ekran kartı bu

• bende sana teşşekkür ederim gökay arkadaşım. şunu söyleyeym bendeki x1650 . ama sana tavsiyem 1650 pro almandır. göründüğü gibi pro biraz daha iyi. bu arada şu hatırlatmayı yapayım kasanın soğutma sistemi iyi olmalı bu kartlar biraz fazla ısınıyor haberin olsun. daha sorun varsa alablirim. çünkü bi ara baya incelemiştim bu ekran kartını
  • ben hıs 2600 xturbo kullandım ve cok memnun kaldım istersen bir düşün derim cekirdek hızları falanda iyidir.
  • sistemlerimiz hemen hemen aynı.. ben işlemciyi (AMD 2500+), MSI'ın K7N2 Delta l (NForce2 chipsetli) anakartıyla günlük stabil olarak 3200+ olarak kullanıyorum.. (11x200 mhz) sadece FSP artırarak..

ekran kartı olarak FX5200 vardı onun yerine şimdilik, yeni bir sitem kurana kadar idare etmek üzere HIS X1650 PRO ICEQ aldım.. fena değil.. Bu antika sistemle ancak bu kadar oluyor.. :)
  • ATI X1650 lere bi gözat kardeş. ama o kadar para vermem diyosan bitane bnm gibi 9550 al atı 256MB crysis ve prostreet oyunlarını 800X600 düşük sistem ayarlarında oynayabiliyorum. :-) sanırım 1 ay oldu kartı alalı çıkma aldım 20 ytl ye iadare ediyo ama kafamda X1650 512 MB versiyonu var para ayarlayınca bende ondan alacağım.
  • Ha bide unutmadan yazayım o X1600 ler power den çok enerji çekiyor agp üzerinden. kartı alınca power inle bir sorunla karşılaşabilirsin onada hazır olmasın. Alan arkadaşımda bir sorun vermişti daha iyibir power sub aldık.
  • ATI HD3850 en iyisidir.
  • 3850
  • Arkadaşlar bende anlamak için girdiydim foruma benim soracağım soruda benzer.

Benim ANAKART AMD işlemcili MSI KT3V
    bu kartın özellikleri ise

VIA® KT333 Chipset
    - FSB @200/266/333 MHz
    - Supports DDR200/266/333 memory
    - AGP 4X and PCI advanced high performance memory controller.

Slots

• One AGP (Accelerated Graphics Port) 1.5V 4x slot
    • Six 32-bit PCI bus slots (support 3.3v/5v PCI bus interface)
    • One CNR (Communication Network Riser) slot

bu kartta kullanabileceğim en performanslı yeni yada eski kart modeli ne olabilir, hangisi en uygunu olacaktır.
    Bu konuda görüş bildiren arkadaşlar olursa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalb

Arkadaşlar bende anlamak için girdiydim foruma benim soracağım soruda benzer.

Benim ANAKART AMD işlemcili MSI KT3V
    bu kartın özellikleri ise

VIA® KT333 Chipset
    - FSB @200/266/333 MHz
    - Supports DDR200/266/333 memory
    - AGP 4X and PCI advanced high performance memory controller.

Slots

• One AGP (Accelerated Graphics Port) 1.5V 4x slot
    • Six 32-bit PCI bus slots (support 3.3v/5v PCI bus interface)
    • One CNR (Communication Network Riser) slot

bu kartta kullanabileceğim en performanslı yeni yada eski kart modeli ne olabilir, hangisi en uygunu olacaktır.
    Bu konuda görüş bildiren arkadaşlar olursa sevinirim.

agp 4 x olması neredeyse kartın performansını neredeyse yarı yarıya düşürür 6600 gt tarzı bi kart bakabilirsin ama unutma gddr2 li model kartlara bakmayın gddr3 256 mb gddr2 512 mb dan daha iyidir

• ilginiz için tesekkur ederim arkadaslar
    kasa olarak feel hurricane II kullanıyorum psu da 400 watt 2*hdd 1*dvd rw var sanırım sorun olmaz zaten işlemci celeron ...
    his 2600 almayı düşündüm ama önümüzdeki aylarda yeni pc alcam ona nvidia 9600 düşünüyorum
    şu an elimdeki pcyi upgrade edip kardeşime kakalıcam zaten bi tek footbal manager oynuyo yeter ona

Staj yaptığım sırada sapphire x1650 proyu 2 farklı agp 4x boardda denedik ama görüntü alamadık sonrada ekran kartı bozuk diyip iade etmişlerdi.
    x1650 pro ile ilgili beni en cok tedirgin eden bu, aynı sorunu yaşamak istemiyorum..
    Baştada belirttiğim gibi psu 400w ve anakart ecs m925 sorun cıkarırmı sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokay91 -- 22 Eylül 2008; 18:47:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.