Şimdi Ara

Agp 8x kartların 4x destekleyen anakartla uyumlumudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart Adı ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio)
    Anakart Çipseti VIA VT8753A Apollo P4X266A
    anakartım sanırım agp 4x ekran kartlarını destekliyor. araştırdım biraz agp8x ekran kartlarıda 4x ile çalışabiliyormuş.
    x1650 60 lira
    http://www.exa.com.tr/powercolor/ekran_kartlari_kategorisinde/powercolor_x1650pro-334-5995.html
    almayı düşünüyorum yada x1950pro onun fiyatı hakkında bilgim yok :)
    Bu ekran kartını alsam sorun yaşarmıyım agp 4x ile çalışırmı :9
    Bir de anakartıma maksimum kaç gb ram takabilirim?
    psu max 300w yazıyor...
    Yardımlarınız için teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSmL91 -- 20 Haziran 2009; 18:58:31 >

• çalışır
  • Teşekkürler peki max. kaç gb ram takabilirim :)
  • Anakartın Max 2Gb. DDR 200Mhz & 266Mhz Ram desteklio, yani 2 x 1gb. DDR266 mhz maximum ram destei var.
    SD Ram olrk'ta 2x1gb total 2gb. ram destei var, fakat Anakartın DDR ve SD ram'i birlikte kullanamıyor, hangi tip ram kullanırsan kullan max 2gb. sınırlısın.

Agp 8x kartların 4x destekleyen anakartla uyumlumudur?
  • Ben de geçmişte AGP 4X destekli anakartla birlikte AGP 8X ekran kartı kullanmıştım.
    Performans düşüklüğü oluyormuydu bilmiyorum ama sorunsuz çalışıyordu.
  • agp kartlar bir eski model slotlarla geri uyumludur

8x kartı 4x'e takabilirsiniz evet.
  • 8x kartı 4x uyumlu slota takarsın ama 4x veriyolu hızında çalışır.. Ama hiçbir sorun yaşamassın. %100 uyumlu çalışabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı-agp 8x
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim :)
    1GB DDR 266MHZ PC 2100 CL2.5 RAM
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34994
    PowerColor X1650PRO 512 MB/1 GB 128Bit DDR2 16X
    http://www.exa.com.tr/powercolor/ekran_kartlari_kategorisinde/powercolor_x1650pro-334-5995.html
    bu iki ürünü 0 olarak alim ozamn 2.el bulamadım :)

• kardeş x1650 den se bene atı hd3650 512 mb gddr2 725 mhz işlemci hızı ve 1000 mhz bellek hızı olan 128 bit veriyolu olan 512 mb belleği olan ekran kartını alsan daha iyi olur süper bir kart üstelik direct.x10,1 hemde 55 nm teknoloji ile üretilmiş bir kart kesinlikle tavsiye ederim ...
  • sistemim p4 2.0ghz ve 1gb ddr ram takıcam hd3650 uyarmı :) psu 300w :) ben nfs mw ve gta sa oynıcağım yaz boyunca :) 120 lira bu kart daha ekonomik bi kart alsam full özelliklerde oynayabilirmiyim bu iki oyunu? yada 2.el falanmı alsam 1 sene idare etsin yeter bana :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: iSmL91

sistemim p4 2.0ghz ve 1gb ddr ram takıcam hd3650 uyarmı :) psu 300w :) ben nfs mw ve gta sa oynıcağım yaz boyunca :) 120 lira bu kart daha ekonomik bi kart alsam full özelliklerde oynayabilirmiyim bu iki oyunu? yada 2.el falanmı alsam 1 sene idare etsin yeter bana :)

full oynaman zor ama adam gibi oynarsın bide bundan daha pahalı bi kart alma 3650 alacağın en yüksek kart sonrasında yeni sistem
  • quote:

Orjinalden alıntı: iSmL91

sistemim p4 2.0ghz ve 1gb ddr ram takıcam hd3650 uyarmı :) psu 300w :) ben nfs mw ve gta sa oynıcağım yaz boyunca :) 120 lira bu kart daha ekonomik bi kart alsam full özelliklerde oynayabilirmiyim bu iki oyunu? yada 2.el falanmı alsam 1 sene idare etsin yeter bana :)

hd3650 yi boşver işlemci yetmez zaten al bu parçalar idare edecektir seni
  • Bence hiç 3650 falan düşünme. O sisteme takılacak bir 3650 ölü yatırımdan başka bir şey olmaz.
    Fazladan bir 40 lira vermeye gerek yok. Al bir tane X1650 Pro, senin her işini görecektir.
    Yani ekran kartın ne kadar iyi olursa olsun o işlemci nedeniyle bir çok oyunda sorun yaşıyacaksın.
  • Arkadaşlar ben x1650 aldım ama bilgisayar açılmadı :) başka bi anakartla denedim agp versiyonu 2x ti onda çalıştı kendi anakartımda çalışmama sebebi ne olabilir :)
  • Şuan kullandığım anakartın özellikleri aşağıda. Bu anakarttada başka bi uymsuzluk var :) tutulmalar yapıyo ekran kartıyla alakası yok başka ekran kartlarıylada denedim aynı işlemci sürekli kasıyo performans sekmesine baktığımda yardımcı olursanız teşettür ederim :)

Chipset
    ------------------------------------------------------------------------------

Northbridge SiS 650 rev. 01
    Southbridge SiS LPC Bridge rev. 04
    Graphic Interface AGP
    AGP Revision 2.0
    AGP Transfer Rate 4x
    AGP SBA supported, enabled
    Memory Type DDR
    Memory Size 1024 MBytes
    CAS# 2.5
    RAS# to CAS# 3
    RAS# Precharge 3
    Cycle Time (tRAS) 7
    Bank Cycle Time (tRC) 11
  • arkdaşlar benim kendi anakartımda çalışçak bir ekran kartı önerebilirmisiniz ilk mesajda belirttiğimde :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.