Şimdi Ara

AGP 8X Tavsiyeniz Lazım ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kartı (x1650 ddr3 256mb ) forumda bi arkadaştan temin ettim pazartesi muhtemelen elimde olacak bugünde bi arkadaştan sıfır XIGMATEK NRP-PC602 POWER aldım sıfır 150 liraya 600w yazıyo ama marka hakkında bilgim yok biraz araştırdım genelde ii denilio ama bilemiyorum arkadaşta met etti ilerde yeni kasa alırsan psu almana gerek kalmaz dedi bende aldım umarım ii yapmışızdır ...

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-nrp-pc602-nrp-pc-serisi-80plus-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=46568
  • bu fiyata keşke şu psu yu alsaydın dediğiniz bişey varmı iade edebilirim ...
  • x1950 agp bulmaya çalış bulursan direk kap olmazsa hd2400 lere bak
  • x1650 yi aldım kardeşim kargoda psu için kimse bişey demedi ama umarım ii bi seçim olmuştur ...
  • öncelikle herkese teşekkür ederim x1650 pro kartı aldım dün akşam taktık ekran görüntüsünde ve özellikle oyunlarda gözle görülür bariz farklar var oyunlarda daha akıcı ve takılmalar yaşanmıyomuş yalnız şöyle bi sıkıntı oluştu kartı takıp pcyi açınca eskiden ekran kartını ve ramını gösteren bi ekrandan sonra anakart logo ekranına geçerdi yeni kartı taktıkdan sonra direk anakart logosuna geçiyo pc ... ayrıca anakart logosu ( MSI CORE resmi ALt kısımdada P4 Yazılı logo ) bütün renkler birbirine girmiş durumda kart bozuk diye korktum yalnız pc normal açıldı oyunlarda ekran görüntüsünde herhangi bi problem yok ... bide media player ve başka playerlardada bazı filmler renkler birbirine girmiş vaziyette gösterilio (izlemek mümkün deil ) açılan filmlerinde kalitesi çok zayıf biraz araştırdım codecle alakalı olabilir denilio akşam denicem yalnız codecle alakalıysa açılış logosunda niye aynı sorun mevcut anlamadım ... yeni kart takıldıktan sonra eski kart driverı silindi en güncel yeni kartın driverını yükledim ... yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar ...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.