Şimdi Ara

AGP Ekran Kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emektar bilgisayarımı canlandırma operasyonu adı altında 2 GB lık bellekten sonra yeni bir AGP ekran kartı almayı düşünüyorum. Fakat piyasadan haberim olmadığı ve bu konularda tecrübeye güvendiğim için burada bu soruyu sormadan almam pek doğru olmayacağını düşünmekteyim.

Küçük bir araştırma sonucunda Vatan Bilgisayar' da nakit 84.70 TL ye Sapphire ATI Radeon HD 2400 PRO ekran kartının uygun olduğunu düşünmekteyim. Sizce düşüncemde ne kadar doğruyum? Önerilerinize ihtiyacım var, saygılar sevgiler.

• sistemin tüm parçalarını yazarsan daha net cevaplar verebiliriz...eğer 2gb ramde almadıysan hiç emektarı yorma yeni bir sistem alman daha mantıklı olur...
  • İşlemci: AMD Sempron 2800+ 2.0 Ghz
    Anakart: EPoX EP-8RDA+PRO nVIDIA nForce 2 Ultra 400
    Harddisk: Samsung Spinpoint 40Gb IDE
    Ekran Kartı: OEM nVIDIA GeForce FX 5200 128 Mb DDR. Yenilenecek.
    Bellek:512 DDR 333 takılı, 1 veya 2 Gb lık DDR400 Salı günü alıyorum.

Yeni bir sistem alacak kadar bir finansal güce sahip değilim, bu yüzden bu yola başvuruyorum. 150 TL nakitim var.
  • ramleri nasıl alıyorsun yani satın alacaksan zaten 2gb ram 150tl aşağı olmaz...ekran kartı içinde 100tl harcasan toplam 250tl zaten elinde nakit olması lazım...bunun üstüne kendi sistemini satarak eklersen eline geçen para ile yeni sistem toplayabilirsin...
    bu makina ile gidecem dersen ikici el 1950 işini görür...daha düşük bir şey istersen 1650 alabilirsin...tabii psu hakkında bilgi vermemişsin onada bakmak lazım...
  • Bellekleri forumda arayıp buldum ve en fazla 90 lira oluyor. Markaları 4,5 yıldır kullandığımdan: PQI. Güç kaynağım 20+4 pin ve ATX 400 watt lık. Birde yine Vatan'da Zotac GeForce 6200 64 Bit 256MB GDDR2 buldum nakit 66 TL. 1950 veya 1650 den iyi midir? Bu arada bu yükseltme çalışmamın amacı grafik ve web tasarımı yapmak istemem ayrıca bugüne kadar çok çok nadir oyun oynadığım bilgisayarımda rahatça oyun oynamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quiet Earth -- 14 Haziran 2009; 17:20:04 >
  • nvidia bakma agpde çünkü agp desteğini çoktan kesti...suandaki kartlarıda çok yetersiz kalır...suan için en iyi agp kart 3850 dirki sıfır 190tl civarı o para verirmez...uygun ikinci el bulursan alabilirsin...onunda dışında 1950>3650>2400 bu şekil bir sıralama önerebilirim...daha ucuz bir kart istersen 1650...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EjderLefLef

nvidia bakma agpde çünkü agp desteğini çoktan kesti...suandaki kartlarıda çok yetersiz kalır...suan için en iyi agp kart 3850 dirki sıfır 190tl civarı o para verirmez...uygun ikinci el bulursan alabilirsin...onunda dışında 1950>3650>2400 bu şekil bir sıralama önerebilirim...daha ucuz bir kart istersen 1650...

Sorumla ilgilendiğiniz ve önerileriniz için teşekkür ediyorum. Biraz araştırayım sağlam 2. el bulmak için.

Ekleme: 1950 nin XT si GT si ve PRO su var hangisi iyidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quiet Earth -- 14 Haziran 2009; 19:08:31 >
  • XT zaten AGP si yok. AGP si olanlardan PRO gt nin bir üst modelidir. Bendede ondan var. Yani PRO daha iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.