Şimdi Ara

Agp ekran kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar suan itibariyle piyasada bulunan en iyi agp ekran kartı hangisidir?

Cevaplarınız için şimdiden tesekkür ederim...

• x1950 pro... ama ben olsam buna para vermem üzerine biraz daha ekler sistemi degiştiririm ve aynı kartın pcı-ex. daha ucuza alırım...fakat orta halli 1650pro ve biraz daha iyi olan 7600gt nin de agp modelleri var suan cogu oyun için gayet tatmin edici kart 7600gt
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyuncu71

x1950 pro... ama ben olsam buna para vermem üzerine biraz daha ekler sistemi degiştiririm ve aynı kartın pcı-ex. daha ucuza alırım...fakat orta halli 1650pro ve biraz daha iyi olan 7600gt nin de agp modelleri var suan cogu oyun için gayet tatmin edici kart 7600gt

suan için sistemi deiştirecek maddi durumum yok 7600 gt ye bakmam gerekir yorumun için saol dostum
  • x1950 pro hem cok pahalı hemde islemci darbogazı yaratıyor eski işlemcilerde dolayısıyla gercek performansını gösteremiyor.. 7600gt, agp için iyi bir seçim.
  • X1950 aldım arkadaşlar uzun zaman sonra ekran kartımı yeniledim belki iyi bir çözüm değil para açısından ama beni tatmin etti 1280-1024 ful detaylar açık nfs oynamak harikaymış bunu anladım hemde sessiz fanıyla mükemmel bence ama 500 ytl kaçtı buda ayrı tabi
  • kardeş senin sistem neydi ben de o değerde bir kart almak istiyorum da???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_4423

kardeş senin sistem neydi ben de o değerde bir kart almak istiyorum da???

http://forum.donanimhaber.com/m_11882792/mpage_1/key_//tm.htm#11882792

bir bak istersen
  • teşekkürler sistemimiz ikiz diyebilirim..ben de bu ayarda bir kart alacağım allah izin verirse...ama bazı arkadaşlar sistemi değiştir pcı-express egeç diyor ama o kadar para bakımından güçlü değilim...ayrıca ram takviyeleri ve iyi bir ekran kartıyla en azından 1-2 sene idare etse yeter...agp kartlar da piyasada az olması biz agp kullanıcıları için bence çok iyi çünkü 2-3 karttan birini alıyoruz ve o kartlar da en iyileri oluyor...
  • 1600XT kullanıyorum. Bana performansı yeterli geliyor. Şimdilik memnunum.
  • X1300XT en iyi seçim olacaktır... 200ytl fiyatı var x1600pro seviyesi bir kart...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.