elimde VIA VT82C693A Apollo Pro133 ekran kartı var sanırm agp 2x desteği var ikinci el ekran kartı almayı düşünüyorm. 64MB GEFORCE 4 TI4200 ve 128MB GEFORCE 4 TI4200 modellerini buldum ikiside AGP 4 xdestekliyor. anakart bilgilerim şöyle;
Chipset Properties Motherboard Chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133
Memory Slots DRAM Slot #1 128 MB (SDRAM) DRAM Slot #2 64 MB (SDRAM)
AGP Properties AGP Version 1.00 AGP Status Enabled AGP Aperture Size 64 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x Current AGP Speed 2x Fast-Write Not Supported Side Band Addressing Supported, Disabled
herhangi bir uyum sorunu çıkarırmı ? yada önerebiliceğnz alternatifler nelr ?
yardımcı olursanız sevinirm...
NOT: mevcut ekran kartımım ( 64 Bit 64MB GEFORCE 4 MX 400) fanı bozuldu çok ısınıyo ve aşırı derecede ses yapıyo o yüzden değiştiricem.
Yukardaki bilgilere göre anakartın en fazla agp 2x desteği verio.Alacağın ekran kartını en fazla agp 2x de çalıştırırsın.Performansı düşer 4x e göre.
performans çok önemli değil slotlar uyarmı diye sordum. mevcut kartımın fanı bozuk o yüzden değiştiricem şu an komple sistem yeniliyemiyorum o yüzden sadece ekran kartını yenilicem bi de ram i güçlendircem elimde 256 + 64 ram var sistem sorun çıkarırmı ??
cevap için saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme