Şimdi Ara

@@ AGP için En Güncel Ekran Kartları @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaa arkadaşlar bende agp var ve ben fiyatı 200$ civarı bir fiyata en iyi perofmansı veren ve güncel bir tyeknolojiye sahip ekran kartı almak istiyorum bu konuda yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum!
    Teşekkürler!

• AGP bir ekran kartı alacaksan o fiyata 6600GT alabilirsin. Marka olarak en iyisi bence Asus'un Limited Top modeli ki çok pahalı.Ama ikinci elde satan bir arkadaş var, garantisi de devam ediyor. Bi bak istersen. Sıfır almak istersen de MSİ ve Leadtek'in modelleri de var ayrıca en ekonomik olanı Palit 6600GT.
  • 3 hafta kadar bir zaman zarfında Sapphire x800gt ve gto agp gelecek...Fiyat aralığı o seviyelerde. 256mb 256bit
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

3 hafta kadar bir zaman zarfında Sapphire x800gt ve gto agp gelecek...Fiyat aralığı o seviyelerde. 256mb 256bit

dostum x800gt mi daha iyidir yoksa x800gto mu ve bunlar 6600 gt den daha mı iyidir ayrıca oc potansiyeli var mı ayrıca bu kartlar 6800 düzyendeymiş diye duydum
    bunları da cevaplarsan çok iyi olur be!
  • quote:

3 hafta kadar bir zaman zarfında Sapphire x800gt ve gto agp gelecek...Fiyat aralığı o seviyelerde. 256mb 256bit

PCI'Ex'e mi geçmek yoksa, AGP'de mi kalmak daha ii acaba..? (AMD s.939 SPCW, NF3 Sistemim war)

Ayrıca yeni gelecek olan x800GTO'nun agp versiyonu Hard Mod yapılabilir mi olacak acaba..o da meçhul..??

Yoksa şimdiden bi PCIEX GTO2 kapsam da yatsammı ? diye düşünüyorum..

Zor be bu işler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROC_1 -- 21 Ekim 2005, 23:30:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zenci1907

quote:

dostum x800gt mi daha iyidir yoksa x800gto mu ve bunlar 6600 gt den daha mı iyidir ayrıca oc potansiyeli var mı ayrıca bu kartlar 6800 düzyendeymiş diye duydum

x800gto en iyisi 6600GT en kötüsü bu şekilde sıralanıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: CROC_1

quote:

PCI'Ex'e mi geçmek yoksa, AGP'de mi kalmak daha ii acaba..? (AMD s.939 SPCW, NF3 Sistemim war)

Ayrıca yeni gelecek olan x800GTO'nun agp versiyonu Hard Mod yapılabilir mi olacak acaba..o da meçhul..??

Zor be bu işler..

Bence pci-e'ye geçmene gerek yok nasılsa x800gt lerde eskiyecek. X800gt'de eskiyince, yeni ekran kartı alacağın zaman geçersin pci-e'se. Sistemin gayet iyi. Ram'inide 2gb veya en azından 1gb yapmanı tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zenci1907

quote:

x800gt 8 pipelıne x800gto 12 pipelıne ' a sahip tabii ki performans olarak daha iyi. bu arda x800gto lar hiç bir şekilde modlanmıyor. modlananlar gto2 ler bulursanız tabii

• @Beyaz Büyü@
    Agp GT veya GTO hakkında bilgiyi nerden aldınız? Agp olanı gelecekse bende ekran kartını değiştirmeyi düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven70 -- 22 Ekim 2005, 0:35:01 >
  • Cidden XGTO AGP sürümü çıkaçakmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven70

@Beyaz Büyü@
    Agp GT veya GTO hakkında bilgiyi nerden aldınız? Agp olanı gelecekse bende ekran kartını değiştirmeyi düşünebilirim.

Sapphire İstanbul Bürosunda arkadaşlarım var kendileriyle görüşmem esnasında bunları öğrendim ve sizler ile paylaşıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 17egemen

quote:

Orjinalden alıntı: CROC_1

quote:

Zor be bu işler..

Bence pci-e'ye geçmene gerek yok nasılsa x800gt lerde eskiyecek. X800gt'de eskiyince, yeni ekran kartı alacağın zaman geçersin pci-e'se. Sistemin gayet iyi. Ram'inide 2gb veya en azından 1gb yapmanı tavsiye ederim.

Teşekkürler, Daa yeni DDR566 aldım 2 x 512=1024 MB- A-Data vitesta. B. sayarı günlük hiç zorlanmadan 2500 Mhz de default kullanıyorum. Ekran kartım;HIS 9700 pro. 128 mb/256 Bit. Bi türlü 256/256 terfi edemedim yani.. tek problemim bu. X800GTO2 bulursam vede bunun modlanabilir agp versiyonu kesin çıkacaksa PCIex'e geçmeye henüz gerek yok. Ama, agp versiyonu çıkmayacaksa ve GTO2 TR ye gelirse, PCI EX geçmek şart olur..

• Agp seçeneği gt yada gto larda olacak gto2 leri kapsamıyor.
  • BeyazBüyü

Gelişmelerden haberdar edersen çok mutlu oluruz. Tekrar teşekkürler.
  • quote:

BeyazBüyü

Gelişmelerden haberdar edersen çok mutlu oluruz. Tekrar teşekkürler.

Satıldığı yere kadar her türlü bilgiden haberiniz olacak hocam ancak kesin tarih verilmedi malum yurt dışından gelişi raflarda görmemiz vs. bizi biraz daha bekletecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 22 Ekim 2005, 1:06:27 >
  • quote:

quote:

@Beyaz Büyü@

Sapphire İstanbul Bürosunda arkadaşlarım var kendileriyle görüşmem esnasında bunları öğrendim ve sizler ile paylaşıyorum.

beni yanlış anlama ama sapphire kendi sitesinde (21 ekimdeki basın bildirisinde kartın pci-ex olcağını bildiriyor ve gt ve gto nun agp çıkacağına dair hiçbir bilgi vermiyor) böyle bir bilgiye veya habere yer vermemiş.sence arkadaşların kafalarından atıyo olamazlar mı?
    http://www.sapphiretech.com/en/media/pressview.php?pid=26

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maymunkral -- 22 Ekim 2005, 1:12:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

quote:

quote:

@Beyaz Büyü@

beni yanlış anlama ama sapphire kendi sitesinde (21 ekimdeki basın bildirisinde kartın pci-ex olcağını bildiriyor ve gt ve gto nun agp çıkacağına dair hiçbir bilgi vermiyor) böyle bir bilgiye veya habere yer vermemiş.sence arkadaşların kafalarından atıyo olamazlar mı?
    http://www.sapphiretech.com/en/media/pressview.php?pid=26

Sapphire kendi sitesinde buna yer vermemiş olabilir bu gayet doğal x850xt leri x800gto2 diye satmaya çalışmak gibi bir şey bu. Bizzat ürün katologlarında resmini gördüm. İster inanın ister inanmayın tercih sizlerin.

• @BeyazBüyü agp bilgisi sağlam heralde hadi hayırlısı
  • HADİ HAYIRLISI HEP BERABER GÖRELİM ONA GÖRE 2. SİSTEMİ DEGİŞTİREYİM BARİ
  • Bu x800 gto lar nasıl olacak acaba?Kaç paraya olacak?Agp olacaksa alırım ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.