Şimdi Ara

AGP---> PCI-E YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE ATI RADEON X1600 AGP EKRAN KARTI VAR (PRO DEĞİL). ANCAK EKRAN KARTI HARİÇ YENİ BİR SİSTEM TOPLUYORUM VE BU SİSTEMİN ANAKARTI PCI-E UYUMLU. EKRAN KARTINI ALALI 1 HAFTA OLDU VE YENİSİNİ ALMAK HİÇDE İYİ BİR FİKİR DEĞİL AGP EKRAN KARTI PCI-E YE UYAR MI?? YADA İKİSİNİDE KAPSAYAN Bİ ANAKART VAR MI

TeŞeKKüRLeR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLt -- 3 Haziran 2006; 12:49:22 >

• buda sorulmazki
    o zaman niye millet agp kart arıyo
    niye isimleri farklı
    uymaz tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfork -- 3 Haziran 2006; 12:46:15 >
  • gigabyte ın hem agp hem pciex destekli anakartları var.Onlardan alırsan sorun olcağını sanmıyorum
  • Bence 1 hafta olduysa hemen kutusuna koy benim sistem değişiyor de takasa girmeye çalış.Üstüne para ekle pciex ekran kartı al....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fixed

gigabyte ın hem agp hem pciex destekli anakartları var.Onlardan alırsan sorun olcağını sanmıyorum

İlk defa duyuyorum.Eğer gerçekten böyle bir anakart bulabilirsem çok iyi olur.Yeni AGP girişli kart aldım zaten.Bilgi için teşekkür ederim benim çok işime yarayacak .
  • Yanlış hatırlıyorum dicem ama anakart gözümün önünde duruyodu kasada çalıştırdım.Baktım sitesine de bulamadım.Detaylı bakmadım.Belki sorarsan daha sağlam bilgi edinebilirsin.Yanlış yönlendirme yapmış olmayayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elven_Archer

quote:

Orjinalden alıntı: Fixed

gigabyte ın hem agp hem pciex destekli anakartları var.Onlardan alırsan sorun olcağını sanmıyorum

İlk defa duyuyorum.Eğer gerçekten böyle bir anakart bulabilirsem çok iyi olur.Yeni AGP girişli kart aldım zaten.Bilgi için teşekkür ederim benim çok işime yarayacak .

http://www.asrock.com/product/939Dual-SATA2.htm

bu karta bi bak istersen.hem pci hemde agp yuvası mevcut.

• peki ne fiyat olarak birşey söyleyebilirmisiniz?
  • arkadaşım bir haftalık kartı aldığın yere götürür ve istediğin kartla üstüne para verip değiştirebilirsin!!!
    böyele bir madde var zaten TÜKETİCİ KANUNU'nda
    bence vakit kaybetmeden gi konuş adamlarla
    aldığın yer itiraz ederse sikayet ederim falan dersin gerekirse şikayet edersin!!!
    zaten adamlar yerine paranı istemedikten sonra sana zorluk çıkaramazlar!!!
    hem agp hemde PCIex Anakartlar sadece kullanıcı kandırması ve performanslı olmaz
    bu arada senin kart agp ise X1600PROdur çünkü 1600 serisinde sadece proların Agpsi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozee2505 -- 3 Haziran 2006; 13:17:22 >

• vay bea bende X1600PRO varmış saol bak ciddiyim hiçbiyerince yazmıyodu kutunun senden öğreniyorum bunu saol
  • Teşekkür ederim arkadaşlar içim rahatladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.