Şimdi Ara

AGP uyumlu Ekran Kartı Alıcam Yardım edin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Pc nin Özellikleri Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz 2.79 GHZ, 2,00 GB RAM ( Kingston ) Bilgisayarım Özellikleri bunlardan oluşmakda Ekran Kartı Girişi ise AGP olarak Görev Görmekde...Yanlız Soğutucum 230 W lık olarak Görev görüyor...

Acaba Sorunsuz Kasmadan ve Görüntü kalitesinin Yüksek oldugu Bir Ekran kartı Bulabilirmiyim???Yardım Ederseniz Cok Sevinirim Arkadaşlar...

( Devil May Cry 4 & 5 i rahat bir şekilde Oynayabilmek için Alıcağım...) Şimdiden Yardım Eden ve Etmeyendende Allah Razı olsun...Sağolun Sevgiyle Kalın

Bütçem 100 & 150 Arasından olusmakda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbjk95 -- 24 Nisan 2010; 15:21:14 >

• Bütçe?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jnrgndz_798

Bütçe?
    x1650pro,x1950gt,7800gs,7600gt,4650,4670 ddr3 olmasına dikkat et arkadasım alıcan kartın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

x1650pro,x1950gt,7800gs,7600gt,4650,4670 ddr3 olmasına dikkat et arkadasım alıcan kartın

Alıntıları Göster
    eger oyun oynamayı ve oyunlarıda akıcı bır sekılde hıgh ayarda sewıorsan oncelıkle anakartını degıstırıp pcıE gecmenı onerırım butcen uygunsa bence degerlendır. zaten agp daha senı nekadar ıdare edecegınıde dusun malum butce warsa terfi herzaman onerılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: redline_59

eger oyun oynamayı ve oyunlarıda akıcı bır sekılde hıgh ayarda sewıorsan oncelıkle anakartını degıstırıp pcıE gecmenı onerırım butcen uygunsa bence degerlendır. zaten agp daha senı nekadar ıdare edecegınıde dusun malum butce warsa terfi herzaman onerılır

Alıntıları Göster
    Arkadaşımızın 100-150 TL bütçesi var buna göre önerilerde bulunabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Arkadaşımızın 100-150 TL bütçesi var buna göre önerilerde bulunabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    istersen bunlara bı bak piyasada bulabılecegın saylı guclu agp lerdendır

http://www.teknolojialani.com/store/ProductDetails.aspx?productid=137016&ref=akakce&v=1.21.7

http://www.netsiparis.com/detay/12811281055/SAPPHIRE-ATI-HD3850-256BIT-512MB-DDR3-AVIVO-8X?ref=akakce&v=1.35.7

• quote:

Orijinalden alıntı: redline_59

istersen bunlara bı bak piyasada bulabılecegın saylı guclu agp lerdendır

http://www.teknolojialani.com/store/ProductDetails.aspx?productid=137016&ref=akakce&v=1.21.7

http://www.netsiparis.com/detay/12811281055/SAPPHIRE-ATI-HD3850-256BIT-512MB-DDR3-AVIVO-8X?ref=akakce&v=1.35.7

Alıntıları Göster
    4650 al bence. 3850 'ye gere daha az güç çeker daha az ısınır ve performans yönünden hemen hemen aynıdır. hatta geçebilir de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

4650 al bence. 3850 'ye gere daha az güç çeker daha az ısınır ve performans yönünden hemen hemen aynıdır. hatta geçebilir de

Alıntıları Göster
    4650
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

4650

Alıntıları Göster
    http://www.exa.com.tr/exa/ekran_kartlari/his_hd4650-334-9774.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

http://www.exa.com.tr/exa/ekran_kartlari/his_hd4650-334-9774.html

Alıntıları Göster
    zamanında bende agp de ısrar etmiştim ve baya para kaybettim bence hiçbirini alma parana yazık biriktir orta şeker bir sistem kur kendine

• quote:

Orijinalden alıntı: alito

zamanında bende agp de ısrar etmiştim ve baya para kaybettim bence hiçbirini alma parana yazık biriktir orta şeker bir sistem kur kendine

Alıntıları Göster
    ikinci el bölümünden g31 anakart : 45 lira. bir kullanıcı elimde çok miktarda var diyordu.
    2160 işlemci :60
    4670 e.kartı : 100 tl

biraz uğraşırım dersen.
    ramlerin ile ramler kafa kafaya gelir.
    anakart ve cpu ile işlemciyi alırsın.
    100 liraya 4670 e.kartını
    45 liraya anakartı alırsın.
    istediğin limite sistemini değiştirirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

ikinci el bölümünden g31 anakart : 45 lira. bir kullanıcı elimde çok miktarda var diyordu.
    2160 işlemci :60
    4670 e.kartı : 100 tl

biraz uğraşırım dersen.
    ramlerin ile ramler kafa kafaya gelir.
    anakart ve cpu ile işlemciyi alırsın.
    100 liraya 4670 e.kartını
    45 liraya anakartı alırsın.
    istediğin limite sistemini değiştirirsin..

Alıntıları Göster
    illa agp istiyorsan hd3650den yüksek kart alma boşa para vermiş olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

illa agp istiyorsan hd3650den yüksek kart alma boşa para vermiş olursun

Alıntıları Göster
    kesinlikle ati hd 3650 512 mb eğer nvidia dersen 7600gs ya da gt 512mb'lik agpler mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menladi

kesinlikle ati hd 3650 512 mb eğer nvidia dersen 7600gs ya da gt 512mb'lik agpler mevcut.

Alıntıları Göster
    Beyler Herkeze Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım Yanlız Bu Önerdiğiniz Ekran Kartlarının Sisteme bi Zararı olmaz değil mi gerçi Sistem demene bin şahit lazım Bi PC ye sordumda Yanar filan dedi kaldırmaz dedi ondan sordum...Ama Bütçemide Biliyorsunuz 100 & 150 TL arasında...Yanlız Soğutucum 230 W lık olarak görev görüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbjk95 -- 24 Nisan 2010; 15:20:25 >
  • quote:

Bence de

Şimdiki bilgisayarınla biraz daha idare et. Paranı biriktir. Daha işe yarar bir bilgisayar alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

Bence de

Şimdiki bilgisayarınla biraz daha idare et. Paranı biriktir. Daha işe yarar bir bilgisayar alırsın.

Orası Öyle yapmayı Düşünüyorum zatende Hangi sistemlerin iyi oldugu konusunda bir fikrim yok...Şimdilik DMC4 için alıyorum başka bişey için değil DMC5 çıkana kadar baya bi yüklü olur bütçem o zaman En sağlamından Ortaya Çoban salatası yapı veririm gayre Siz Önermeye Devam Ederseniz Sevinirim Birde Bir Bilgisayarcıya sordumda Sistemi filan söyledim Yüksek Ekran kartı kaldırmaz Yakarsın Dedi Doğrumudur ???

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbjk95

quote:

quote:

Bence de

Orası Öyle yapmayı Düşünüyorum zatende Hangi sistemlerin iyi oldugu konusunda bir fikrim yok...Şimdilik DMC4 için alıyorum başka bişey için değil DMC5 çıkana kadar baya bi yüklü olur bütçem o zaman En sağlamından Ortaya Çoban salatası yapı veririm gayre Siz Önermeye Devam Ederseniz Sevinirim Birde Bir Bilgisayarcıya sordumda Sistemi filan söyledim Yüksek Ekran kartı kaldırmaz Yakarsın Dedi Doğrumudur ???

Alıntıları Göster
    Çok güç çeken ekran kartı takarsan güç kaynağı kaldırmaz, yakarsın tabi. Doğru söylemiş.

• quote:

Çok güç çeken ekran kartı takarsan güç kaynağı kaldırmaz, yakarsın tabi. Doğru söylemiş.

Tavsiye Ettiğiniz HD4650 & 3650 yi Kaldırırmı Bir Sorun Olmaz Değil mi ?
  • quote:

Sıkıldın yanı oylemı abiciğim :) Şimdi Sen Sistemmi kurmamı tavsiye ediyosun yoksa ekran kartımı ama daha fazla bekleyemem delisiyim bu oyunun :) birde abiciğim Yorumlarını okudum DMC serisi hakkında baya bı bılgın var sparda kım

Hakikaten sıkıldım birader AGP kart alacağım diyorsun. Seni düşünüyorum, yazık alma diyorum, dinlemiyorsun. Yıl olmuş 2010, bu devirde sıfır AGP kart mı alınır yav... İsteklerini kontrol etmesini öğrenmen gerek.

Benim DMC serisi hakkında hiç bir bilgim yok.
  • quote:

quote:

Sıkıldın yanı oylemı abiciğim :) Şimdi Sen Sistemmi kurmamı tavsiye ediyosun yoksa ekran kartımı ama daha fazla bekleyemem delisiyim bu oyunun :) birde abiciğim Yorumlarını okudum DMC serisi hakkında baya bı bılgın var sparda kım

Hakikaten sıkıldım birader AGP kart alacağım diyorsun. Seni düşünüyorum, yazık alma diyorum, dinlemiyorsun. Yıl olmuş 2010, bu devirde sıfır AGP kart mı alınır yav... İsteklerini kontrol etmesini öğrenmen gerek.

Benim DMC serisi hakkında hiç bir bilgim yok.

Alıntıları Göster
    http://resim.donanimhaber.com/m_27044079/mpage_6/key_/tm.htm buradakileri laf salatası olsun diyemi yazdın o zaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.