Şimdi Ara

Ağrı kesici ilaç içince Penis ucunun kızarması?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu ilk başta tuhaf gelebilir ama bu sıkıntıyı maalesef bir süredir yaşıyorum. Şöyle ki; Minoset Plus adlı ağrı kesiciyi kullandığımda kısa bir süre sonra üstümde bir kırıklık ve halsizlik oluyor ardından da cinsel organ üzerinde hafif bir kaşıntı ile kızarıklık başlıyor ve bu belirtiler 1-2 güne kadar büyük oranda geçiyor yalnız penis ucundaki kızarıklık birtürlü gitmiyor ve rengi de günden güne daha bi koyulaşıyor, bu şekilde 3-5 gün filan bazen 1 hafta kadar bir süre kızarıklık devam ediyor tabi bu kızarıklık vücudun başka herhangi bir yerinde olmuyor yalnızca penis başında hep aynı noktada(hafif sağ taraf). görünüyor ve İstisnasız olarak ilacı her aldığımda bu durumu yaşıyorum, tam 3-4 senedir var bu sorun... Başlarda tahriş oluyor sıcaktan, terden filan sanıyorum ama daha sonra ilaçtan olduğunu anlayıp ilacı kestim ve bu şekilde uzunca bir süredir olmuyordu ki geçen gün dayanılmaz boyun ağrım yüzünden ilacı içmek zorunda kalmamla sıkıntı tekrar başladı... :) Oysa ki ne şiddetli baş ağrıları atlatmıştı bedenim, inat ettim içmeyecektim ilacı ama bir hatadır oldu işte Herhalde benim durumum Tıp Literatürlerine girecek türden sanırsam, doktora da gidemiyorum utancımdan çünkü biliyorum Dünyada bunun bir örneği daha yoktur tahminimce... Hayır yani neden elim ayağım sırtım başka yerim olmazda, gider en olmaması gereken yerde tam 1.5 cm çapında kocaman kızarık bi alan belirir anlamış değilim. Biryandan hastalığım mı var acaba diye korkmaya başladım veya alerji filansa öldürür mü diye düşünüyorum? emsali olmayan bidurum benimkisi... Gerçekten nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba? Şuanda kırmızı-mor arası desenli bir Penis ile yaşamımı sürdürme durumunda kaldım. Arkadaşlar ciddi tavsiyelerinizi bekliyorum

Geyik değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 9 Mart 2016; 21:15:59 >
  • Sende ağrını kesmeyiver o zaman ya da kes kurtul
  • Harbiden merak ettim öyle yan etki mi olur? takip
  • Ağrı kesiciyi doğru yerden alıyosundur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahriş Edici -- 9 Mart 2016; 20:59:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wüste

Harbiden merak ettim öyle yan etki mi olur? takip

İşte benim de aklım almıyor hocam şaka bir tarafa bu olay acayip canımı sıkıyor, allerji olsa herhalde birtek o bölgede gözükmez benimki hep aynı bölgede ve aynı noktada oluyor anlam veremiyorm

quote:

Orijinalden alıntı: Tahriş Edici

Ağrı kesiciyi doğru yerden alıyosundur umarım

Valla ben doğru yerden alıyorum da o yanlış yerden etki ediyor sanırım... İlaç üzerinde cinsel organı harakete geçiren bir mekanizma var ama çözemiyorum inş ciddi bir sorun değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 9 Mart 2016; 21:00:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk_09

quote:

Orijinalden alıntı: Wüste

Harbiden merak ettim öyle yan etki mi olur? takip

İşte benim de aklım almıyor hocam şaka bir tarafa bu olay acayip canımı sıkıyor, allerji olsa herhalde birtek o bölgede gözükmez benimki hep aynı bölgede ve aynı noktada oluyor anlam veremiyorm

quote:

Ağrı kesiciyi doğru yerden alıyosundur umarım

Valla ben doğru yerden alıyorum da o yanlış yerden etki ediyor sanırım... İlaç üzerinde cinsel organı harakete geçiren bir mekanizma var ama çözemiyorum inş ciddi bir sorun değildir...

Alıntıları Göster
    Fiks ilaç erüpsiyonuna benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefax01

O nedir hocam öldürür mü yaşatır mı_?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oturunca testiste ağrı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybp90

quote:

Süründürür 3 5 milyonda bir görülür
  • quote:

quote:

quote:

Süründürür 3 5 milyonda bir görülür

Arkadaşım benim durum ciddi, inanmayana özelden resim atabilirim renkli cinsel organla dolaşıyorum 3 gündür. Geyik yapmanın sırasımıydı ?
  • her ilaç kullanımında genelde aynı yerde ortaya çıkan döküntü olur. çözümü ilacın kesilmesidir. ilacı kestiğin halde düzelme olmuyorsa bir dermatoloğa görün. minosetin etken maddesi parasetamoldür yine aynı maddeyi içeren parol, vermidon, aferin, katarin gibi ilaçların kullanımında da oluyorsa bu maddeye bağlı olabilir. dediğim gibi bir dermatoloğa görün ama ilacı kes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfx01 -- 9 Mart 2016; 21:25:58 >
  • Bir baştan aldığı ağrıyı diğer başa veriyor
  • Parasetamol yerine başka tür ağrı kesici kullan derim. Bu etken maddeye alerjin olabilir. Naproksen sodyum (Apranax vb) veya ibuprofen (Nurofen) alabilirsin.
  • quote:

her ilaç kullanımında genelde aynı yerde ortaya çıkan döküntü olur. çözümü ilacın kesilmesidir. ilacı kestiğin halde düzelme olmuyorsa bir dermatoloğa görün. minosetin etken maddesi parasetamoldür yine aynı maddeyi içeren parol, vermidon, aferin, katarin gibi ilaçların kullanımında da oluyorsa bu maddeye bağlı olabilir. dediğim gibi bir dermatoloğa görün ama ilacı kes

Hocam aydınlatıcı bilginiz için teşekkür ederim anladığım kadarıyla ender görülen alerjik bir durum bende internetten biraz araştırdım döküntüdeki ölüm çekincesi filan gibi şeyler yazıyor? bu nedir yani bu öldüren bir rahatsızlık mı? iyice tırstım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfx01

her ilaç kullanımında genelde aynı yerde ortaya çıkan döküntü olur. çözümü ilacın kesilmesidir. ilacı kestiğin halde düzelme olmuyorsa bir dermatoloğa görün. minosetin etken maddesi parasetamoldür yine aynı maddeyi içeren parol, vermidon, aferin, katarin gibi ilaçların kullanımında da oluyorsa bu maddeye bağlı olabilir. dediğim gibi bir dermatoloğa görün ama ilacı kes
    yan etki işte.doktora gıtsen bırdaha kullanma sakın diyecek.benımde burnum kızarmıstı bı ılaçtan:) ..bir arkadaşta agrı kesiciden balon gibi heryeri şişip hastanelik olmustu...kullanmaya devam edersen iyi şeyler olmayacagı kesin.vucut sorun cıkacak yerde tepki veriyor işte kullanma diyor yoksa orda proplem cıkacagı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Parasetamol yerine başka tür ağrı kesici kullan derim. Bu etken maddeye alerjin olabilir. Naproksen sodyum (Apranax vb) veya ibuprofen (Nurofen) alabilirsin.

Sadece minoset içtiğimde oluyor hocam fazla ilaç içen biri değiilm ama antidepresan filanda kullandım bir dönem bu sadece minoset plus ta oluyor buna eminim. Bu durumda minoset ile ortak özelliğe sahip ilaçları almamam gerekli sanırım peki bunları nasıl öğrenebilirim?
  • Foto atmadan inanmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Foto atmadan inanmayız.

özele gel

quote:

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yokum

yan etki işte.doktora gıtsen bırdaha kullanma sakın diyecek.benımde burnum kızarmıstı bı ılaçtan:) ..bir arkadaşta agrı kesiciden balon gibi heryeri şişip hastanelik olmustu...kullanmaya devam edersen iyi şeyler olmayacagı kesin.vucut sorun cıkacak yerde tepki veriyor işte kullanma diyor yoksa orda proplem cıkacagı kesin.

İlla ki öyle de hocam sorun var sorun var allah korusun felç melç ne bileyim kalp krizi yapmasın çok tırstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 9 Mart 2016; 21:38:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Parasetamol yerine başka tür ağrı kesici kullan derim. Bu etken maddeye alerjin olabilir. Naproksen sodyum (Apranax vb) veya ibuprofen (Nurofen) alabilirsin.

Sadece minoset içtiğimde oluyor hocam fazla ilaç içen biri değiilm ama antidepresan filanda kullandım bir dönem bu sadece minoset plus ta oluyor buna eminim. Bu durumda minoset ile ortak özelliğe sahip ilaçları almamam gerekli sanırım peki bunları nasıl öğrenebilirim?

Deneme yanılma ile öğrenirsin en fazla. Minosette oluyorsa senin parasetamola karşı alerjin vardır demek ki. Ya da belki dozu yüksek geliyordur. Ama Parasetamol içermeyen ağrı kesiciler kullan derim.
  • şu an için korkmana gerek yok dostum ilacı kes ve bir doktora başvur yeter. gerekirse test ile başka hangi maddeler karşı allerjin var bakılır. aşağıdaki arkadaşında dediği gibi eğer kullanmaya devam edersen döküntü yayılabilir ve daha ciddi duruma gelebilir ama şimdilik sadece vücut uyarı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfx01

şu an için korkmana gerek yok dostum ilacı kes ve bir doktora başvur yeter. gerekirse test ile başka hangi maddeler karşı allerjin var bakılır. aşağıdaki arkadaşında dediği gibi eğer kullanmaya devam edersen döküntü yayılabilir ve daha ciddi duruma gelebilir ama şimdilik sadece vücut uyarı veriyor.
    buralarda bir laf vardır joe
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.