Şimdi Ara

Testiste ve Kasıkta ağrı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
84.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle utanarak soruyorum soracak yer bulamadım burayı uygun gördüm yardımcı olur musunuz. Şuan gerçekten kötü durumdayım ve yeni sünnet olmuş çocuk gibi yürüyorum kasılarak yürüyorum

Baktım internetten biraz ama bu yazıyı bulabildim sadece heryerde de aynı yazı yazıyor zaten

Bu sorun var bende şuan kasıklarım ve testislerim çok ağrıyor ve biraz da şişti

quote:

Testis Ağrısı
    Testislerde iltihaplanma, testislerin fazla ya da gereğinden az kanla doluşması bu organlarda ağrıya yol açabilir. Bu tür rahatsızlanmaların dışında buralara yapılan sürekli kan basıncı sonucu ortaya çıkan sancılara, sık sık cinsel gerilime ulaşıp meni fışkırtmama yüzünden meydana geldikleri için, "damat sancıları" adı da verilmektedir.

Gerçekten de cinsel organın kasılması eğer bir boşalma ile sonuçlanmazsa kasık dolaylarında ve testislerde sancılara yol açabilir. Testise kan getiren damarlar üstünde basınca yol açan herhangi bir durum da testislerde ağrı ve sancıya yol açabilir.

Burda da dediği gibi bu gün gereğinden fazla erekte halinde kaldım ve sürekli böyle devam etti meni çıkmamasından dolayı sancı olabilir diyor ama ne yapmam lazım bi akıl verin lütfen buna alışabilir miyim yoksa hep olur mu? Meni çıkmadığı için diyo meni çıkarmam mı lazım yani özür dilerim boşalmam şart mı? Lütfen bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
  • şimdi meniyi boşaltma gibi bi eylemde bulunmaya çalışsam yapamam zaten ağrıyor ne yapmam lazım sizlerden birinin başına hiç gelmedi mi arkadaşlar?
  • ekşi sözlükte okuduğuma göre çok görülen bir olaymış biraz rahatlatmak lazımmış bir de erekte olmaya başlamadan önce (yani biriyle) boşalmak gerekirmiş ama her seferinde olur mu bu yahu ve ben şimdi boşalmak zorunda mıyım istemediğim nedenle boşalıcağım hiç aklıma gelmezdi :/

edit: ve iyi ki anneme ya da babama sormamışım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EF5D30D9 -- 11 Ocak 2010; 19:28:32 >
  • testislerinizi altından tutup yukarı doğru yanı karnınıza doğru çekin(derisiyle beraber).ağrı artıyormu azalıyormu?
  • hemen yazamıcaksın heralde
    ama eğer dediğimi yaptığında ağrın artıyorsa hemen!!! bir acile git.4-5 saat içinde testislerindeki hücreler ölmeye başlayacaktır.12 saate kadar geri dönüşsüz hasarlara sebep olur..
    eğer azalıyorsa yine git ama çok bir aciliyeti yoktur.testis kanallarının enfeksiynudur.
    bu arada 6 saatten uzun süredir ereksiyon halindeysen yine çabucak doktora git...
  • Yav hocam dur korkuttun şimdi beni :/ internette yazan önerileri yaptım bir de boşaldım zar zor (acayip bi deneyimdi :/) şimdi çok rahatım ağrı var ama çok az yani öncekine oranla çok çok az giderek o da geçiyor
  • yukarı doğru çektim çok az bi ağrı oldu sadece ama o kadarcık dokununca da ağrıyordu zaten yav :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

Yav hocam dur korkuttun şimdi beni :/ internette yazan önerileri yaptım bir de boşaldım zar zor (acayip bi deneyimdi :/) şimdi çok rahatım ağrı var ama çok az yani öncekine oranla çok çok az giderek o da geçiyor

Üroloğa kesin olarak git bi anlık utangaçlık için geleceğini mahvetme
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

quote:

Yav hocam dur korkuttun şimdi beni :/ internette yazan önerileri yaptım bir de boşaldım zar zor (acayip bi deneyimdi :/) şimdi çok rahatım ağrı var ama çok az yani öncekine oranla çok çok az giderek o da geçiyor

aynen
    yukarı çektiğinde ağrı çok arttıysa çok tehlikeli.kısırlığa kadar önü var ama rahatım şimdi diyorsan bikaç gün içinde bi git üroloğa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrul52

quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

quote:

aynen
    yukarı çektiğinde ağrı çok arttıysa çok tehlikeli.kısırlığa kadar önü var ama rahatım şimdi diyorsan bikaç gün içinde bi git üroloğa...

Peki şuan çok rahatım yarım saat önceye göre peki ağrı hiç kalmazsa gitmesem olur değil mi :/ Bir de büyük ihtimal ben yarın da uzun süre erekte kalabilirim tavsiyeler içinde erekte olmaya başlamadan önce bir kez boşalın diyor bunu yapmalı mıyım sabah :/
  • kardeşim kasıklarına sıcak bişeyler koymayı denesene bi.
    aynı nedenden dolayı bende de ağrılar oluyodu. bü yöntemle rahatlıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

kardeşim kasıklarına sıcak bişeyler koymayı denesene bi.
    aynı nedenden dolayı bende de ağrılar oluyodu. bü yöntemle rahatlıyodum

Tavsiye için teşekkürler ağrı devam ederse denerim
  • ,erekte halde fazla kalınca oluyordu bu olay bende önceden.Mesela,bir gün boyunca boşalmadan belli aralıklarla erekte halde olursam oluyordu yani.Boşladıktan sonra bir süre devam ediyor,sonra geçiyor o ağrı.Feci de ağrır,iyi bilirim o acıyı.Benim anladığım kadarıyla ciddi bir sorun yok.Dediğimi yaparsan sıkıntı çıkmaz.Bende ufakken oluyordu,şimdi olmuyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

,erekte halde fazla kalınca oluyordu bu olay bende önceden.Mesela,bir gün boyunca boşalmadan belli aralıklarla erekte halde olursam oluyordu yani.Boşladıktan sonra bir süre devam ediyor,sonra geçiyor o ağrı.Feci de ağrır,iyi bilirim o acıyı.Benim anladığım kadarıyla ciddi bir sorun yok.Dediğimi yaparsan sıkıntı çıkmaz.Bende ufakken oluyordu,şimdi olmuyor nedense

Heh tamam işte hocam aynısının tıpkısı demek ki zamanla alışabilirim umarım teşekkür ederim
  • Merhaba baya önceden yazdığın bir konuyu okudum olay bende de oldu olay şu şekilde oldu
    mastürbasyon yapıyordum ve boşalırken sol testisimde bir acı oldu daha 10 dakika sonra bir kez daha yaptım ve acı geçer diye umuyordum fakat geçmedi sende geçmiş miydi nolur cevapla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.