Şimdi Ara

Agumon X ve robust tamerim ^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tebrikler,Türk'lerin oyunda böyle yerlere gelmesi beni onurlandırdı.
  • bu arada Türklerin Gururu Daves (Selahattin) Alamancı Neden Derseniz Herifte 84 yada 85 LvL Imperialdramon var. belkide 86 olmuştur. 91 yapcam diodu bana. adamda deva var legendary var yapar

alin size kendi actığı konusundan bi resim:

Agumon X ve robust tamerim ^^

tutmayin selomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 23 Mayıs 2010; 0:03:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Ronaldinho-taichi93-DoomDay bu 3ü çok fena çalışıyor, şahsen 3ünün de girebileceğini düşünüyorum. Ayrıca oyundaki en feci adamlardan bir tanesi RoyalFlush, ben update'den önce de biliyordum. Onun dışında ise RebornII'la birlikte Anonim düşüşe geçti, LassengerO çok fena atağa geçti bu aralar.

Ben mi?Genede sağol kankaAyrıca bende oyunun bir yerde mola vermesini bekliyorum.Habire yeni şeyler çıkartıldığı için biraz afalladım.Bu yüzden yaz tatilinde sakince oynayabileceğimizi düşünüyorum.Şuan oyun çok yoğun ve herşey birbirine girdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Ronaldinho-taichi93-DoomDay bu 3ü çok fena çalışıyor, şahsen 3ünün de girebileceğini düşünüyorum. Ayrıca oyundaki en feci adamlardan bir tanesi RoyalFlush, ben update'den önce de biliyordum. Onun dışında ise RebornII'la birlikte Anonim düşüşe geçti, LassengerO çok fena atağa geçti bu aralar.

Ben mi?Genede sağol kankaAyrıca bende oyunun bir yerde mola vermesini bekliyorum.Habire yeni şeyler çıkartıldığı için biraz afalladım.Bu yüzden yaz tatilinde sakince oynayabileceğimizi düşünüyorum.Şuan oyun çok yoğun ve herşey birbirine girdi.

Kanka full caplarda geziyorsun ya sınavlar olmasa direk 99u bulursun

Bu arada RebornII çok fena atağa geçmiş, ilk 99 onunmuş. (guilmon)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.