Şimdi Ara

Agumon X ve robust tamerim ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AgumonX ve agumon arasındaki 7 farkı bulun

http://img155.imageshack.us/i/20100520224120515.jpg/

http://img72.imageshack.us/i/20100520224101546.jpg/

http://img532.imageshack.us/i/20100520224050187.jpg/

http://img153.imageshack.us/i/20100520224028828.jpg/

http://img84.imageshack.us/i/20100520224009515.jpg/

bu arada skill efectleri şahane

son olarak bi sorum var. robust tamer oldum ama veemon TFU verilecekmi bana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-G -- 20 Mayıs 2010; 22:51:15 >

• Ben oyuna giremiyorum bi türlü.Patch process failed diyo.
  • Tebrikler Furkan. Blue tamer olma yine 201 mi?
  • hayırlı olsun bende roboust tamerim yarın allahın izni ile agumon x skillerne hayran kaldım 10 dk içinde hem miji hem mihiramon kestik iyiydi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Tebrikler Furkan. Blue tamer olma yine 201 mi?

Yok kanka bu sefer görevle olunuyor.Aslında dün sabah ilk ben,ahmet(taichi),berkan(121) robust tamer olduk hatta ss de çekildikte berkan fırsat bulamadı herhalde buraya koymaya önemli değil zaten.

Sanada tebrikler Furkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Yok kanka bu sefer görevle olunuyor.Aslında dün sabah ilk ben,ahmet(taichi),berkan(121) robust tamer olduk hatta ss de çekildikte berkan fırsat bulamadı herhalde buraya koymaya önemli değil zaten.

Sanada tebrikler Furkan

Tebrikler furkan. Dün bana skill şov yaptı gerçekten güzeldi

• Furkan tebrikler, bende alcam inş agu x tfu.

soruna gelirsek ilk 5 yapan Demiveemon TFU aliyor ve bn sana sormuştum " sence biz ilk 5 e girmişmiyizdir robust yapmada " cevabın " anasını bile .....lerdir simdi" demiştin yani biz ilk 15 e girdik galiba yada 20.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 21 Mayıs 2010; 14:31:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kadar kasmak icin ne kadar ugrastin
  • quote:

quote:

Sanada tebrikler Furkan

Teşekkürler Erden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

Furkan tebrikler, bende alcam inş agu x tfu.

soruna gelirsek ilk 5 yapan Demiveemon TFU aliyor ve bn sana sormuştum " sence biz ilk 5 e girmişmiyizdir robust yapmada " cevabın " anasını bile .....lerdir simdi" demiştin yani biz ilk 15 e girdik galiba yada 20.

Biz bile girememişizdir ilk 5'e Ancak ilk 5'e verilmiyor hediyeler. Event sonunda kura ile robust olan 5 kişiye veriliyor.

• Tebrikler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendStorm -- 21 Mayıs 2010; 16:42:26 >
  • Evet Demiveemon TFU'lar Alper'in dediği gibi 5 kişiye kurayla veriliyor. Ayrıca Mihira'daki ilk robust tamer RoyalFlush.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Evet Demiveemon TFU'lar Alper'in dediği gibi 5 kişiye kurayla veriliyor. Ayrıca Mihira'daki ilk robust tamer RoyalFlush.

Alper?Ahmet değil mi Taichi'nin adı?
  • quote:

quote:

Evet Demiveemon TFU'lar Alper'in dediği gibi 5 kişiye kurayla veriliyor. Ayrıca Mihira'daki ilk robust tamer RoyalFlush.

Adım Ahmet Sen Alper'in dediğine bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

quote:

Metin

• quote:

bu adamı update gelince tanıdım. Omnimon ile Beelzemon BM yi birlikte kestik. Çok feci bi adam. Wolfaith (adını yanlış yazmış oalbilirim ama adamda 2 agu x tfu 2 monodramon 2 veemon 1 dorumno tfu ve 10 tane 70 lvl digimonu var )RebornII (psko kasici :D 6 70 lvli var ve 10 yapardım ama tamer setimi güzelleştirmeye calıştım o yüzden 6 tane yeter die düşündüm dedi bana :D ve bunları anlamak için çok google translate kullandım :D adamlar ne dese ben "yes dude" demekten başka bişi bulamadım ) felan diodum. ama ne fena adamlar var mihirada. Türkelrden biri en güçlü ilk 10 listesine girebilecekmi die düşünüyorum :D

• Giremesekte girmeye adayım kaan
  • Ronaldinho-taichi93-DoomDay bu 3ü çok fena çalışıyor, şahsen 3ünün de girebileceğini düşünüyorum. Ayrıca oyundaki en feci adamlardan bir tanesi RoyalFlush, ben update'den önce de biliyordum. Onun dışında ise RebornII'la birlikte Anonim düşüşe geçti, LassengerO çok fena atağa geçti bu aralar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

quote:

Metin

yalçın olum ne metini

• quote:

Ronaldinho-taichi93-DoomDay bu 3ü çok fena çalışıyor, şahsen 3ünün de girebileceğini düşünüyorum. Ayrıca oyundaki en feci adamlardan bir tanesi RoyalFlush, ben update'den önce de biliyordum. Onun dışında ise RebornII'la birlikte Anonim düşüşe geçti, LassengerO çok fena atağa geçti bu aralar.

ben koromon yakalamaya uğraştığım için epey bi yerlerdeyim +4 seti yeni toparladım zaten.

şu yazılıalr bitsin hayırlısıyla okulta bitsin. Abancam oyuna

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.