PSN Store Soygunu
Ön edit: Öncelikle belirteyim ps1’den beri playstationu olan biriyim. Şaun da ps4 var.
hafta sonu dedim eşimle local co-op bir oyun bulayim vakit gecirelim. Uzun zamandir aklimda olan bir oyun vardi: Cuphead.
once kardeslik basligina baktim, esamesi yok oyunun. Dedim direk satin alayim neyse. O da ne! Fiyat bu kadar eski bir oyuna gore fazla yuksek geldi. Dedim diger platformlarda fiyat ne bir bakayim.
psn store: 189tl
xbox store : 66 tl
steam : 31 tl
bakin ayni oyun, en buyuk rakibinizde 3’te1 fiyata. Pc ye ise 6 kat fiyat farki var. Bu nedir Allah askina ya? Bu kadar fark olur mu kardesim? Onumuzdeki ay frankfurta gidecegim. Ps5 almayi dusunuyordum. Bugun şeytan diyor ki git al bi tane seriesx bak keyfine. Parayla rezil oluyoruz bi de yok stok var mi almanyada filan
Herkese merhaba,
bugun eve meyve sebze alalim dedik. Normalde cok meyve tuketmem, ancak spora basladigim ve zayiflamaya calistigim icin tatliihtiyacimi meyveden karsilayayim dedim, demez olaydim :D. Asagida metro gross markete ait bugunku alisverisiminresmi bulunmaktadir. Ben ve eşim ikimiz de mühendisisiz, asgari ucretin uzerinde kazaniyoruz ve cocukyok. Bu durumla dahi bu fiyatlar beni rahatsiz ediyor, Allah asgari ucretlinin, cok cocuklu az calisanli ailelerin yar ve yardimcisi olsun.
4K’nın 1080p’den daha kötü olması hk.
Herkese hayirli gunler.
gectigimiz gunlerde tenet filmini 4k 10bit formatinda indirdim. Ayni filmi bir de 1080p 10 bit formatinda indirdim. Filmleri harddiske atip deneyimleledim. Deneyimledigim tv’ler:
- Sony 55XD8505
- Samsung 55MU7400
ikisinde de sonuç ayniydi. 4k olan dosyayi actigimde goruntu bariz bir sekilde mat ve soluk, 1080 olan dosya cam gibi, hem de goruntu daha akici.
bunun sebebi nedir arkadaslar, riplenen dosyada 4k olacak diye farkli seylerden mi kisiyorlar, yoksa benim calistirdigimtv leri çözücüsünde mi bir eksiklik var?
Boyayı mı yedim acaba?
Herkese merhaba,
yaklaşık 1 hafta once fark ettigim bir recine damlasi, kaportanin uzerinde damla seklinde donmuş. Plastik/cam kivaminda bir sertlikte ve cikmadi ne yaptiysam. Bugun en son birinin tavsiyesi uzerine fabrikadan makineler icin kullandigimiz gaz yagini, beze batirim nokta uzerine dokundurup ovaladim, sonuc cikmadi. Benzinlikte ayni gun biraz benzin doktum ovaladim yine ciimadi.
aksam en son sicak su kaynatip doktum, ustune aseton doktum ovaladim ve cikti. Ancak arac otopark’ta oldugundan telefon flashi ile bakiyorum ki ne goreyim, flashi tuttugumda fark ediliyor ama recine damlasinin 3 parmak capindaki etrafi hafif soluk (cam buğu yapar da rengi biraz soluk durur ya o sekil). Flashla bakinca gorunuyor sadece ama yarin gunduz gozu bi bakicam. Acaba boyaya zarar mi verdim?
not: renk turmerik sarisi
aracima sürtmüşler. Ne yapabilirim?
Arkadaslar oncelikle herkese selam.
6 ay once aldigim aracimi bu halde buldum. Ben mi yaptim fark etmedim, biri mi yapti bilemiyorum. En son bakirkoyde bi misafirlikte dar bir sokaga birakmistim, orada olmus olabilir diye tahmin ediyorum.
kaskom var, kaskoya sag on camurluk degisim mi yaptirmak mantikli, boyatmak mi bilemedim. Sizce kurtarilabilir mi ufak bir rotusla?
Uyeligimdeki cep telefonu degisimi hk
Arkadaslar merhaba,
10 yillik uyeyim, o zamanlardaki telefon numaram gorunuyor sistemde ama numarami degistirdim. Ikinci el forumuna baslik acamiyorum numaraya sms onayi istediginden. Destek bolumune durumu izah ettim cevap vermiyor kimse. Duy sesimi DH ahalisi
PS Plus Collection PS4’te kullanma yolu
Merhaba arkadaslar,
ps4 te plus uyeligi ile birlikte, collection da verilen 20 oyunu kutuphaneye eklemenin bir yolu var mi? Bilgisi olan varsa aydinlatabilirse sevinirim.
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***
|
|
Meslek: Endüstri Mühendisi
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.780
İkinci El Bölümü Mesajları: 69
Konularının görüntülenme sayısı: 375.146 (Bu ay: 9.898)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 693 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic