Herkese merhaba, bugun eve meyve sebze alalim dedik. Normalde cok meyve tuketmem, ancak spora basladigim ve zayiflamaya calistigim icin tatliihtiyacimi meyveden karsilayayim dedim, demez olaydim :D. Asagida metro gross markete ait bugunku alisverisiminresmi bulunmaktadir. Ben ve eşim ikimiz de mühendisisiz, asgari ucretin uzerinde kazaniyoruz ve cocukyok. Bu durumla dahi bu fiyatlar beni rahatsiz ediyor, Allah asgari ucretlinin, cok cocuklu az calisanli ailelerin yar ve yardimcisi olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülkenin içler acısı hali: Market meyve sebze alisverisim ve fiş (SS’li)
-
-
ayağınızı yorganınıza göre uzatın demiş atalarımız..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bayağınızı yorganınıza göre uzatın demiş atalarımız..
Fisteki urunlerden hangisi luks? Ne yesin insanlar, 3 ogun makarna mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: F-GFisteki urunlerden hangisi luks? Ne yesin insanlar, 3 ogun makarna mi?
Alıntıları Gösterlüks olduğunu nerede söyledim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Blüks olduğunu nerede söyledim
Alıntıları GösterAyağını yorganina gore uzat diyorsun ya, ne yapsin yani millet, nasil uzatsin sen anlat biz anlayalim
Mühendisin bile rahatsız olmasına acımadım değil. Bu çok çocuklu aileler nasıl geçiniyor aklım almıyor
Dinimizde erkeklerin diz üzeri giyinmesi haram bide erkek adam kıllarını traşlamaz o yüzden traşlama,maymun gibi gez.Saygılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DDE054007Dinimizde erkeklerin diz üzeri giyinmesi haram bide erkek adam kıllarını traşlamaz o yüzden traşlama,maymun gibi gez.Saygılar.
Hangi din?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cem_AlimHangi din?
Alıntıları Gösterİslam dini hocam.
-
ee bonfileleri kutu kutu üzümleri doldurursan bi zahmet tutsun o kadar
aldığın ürünlerden sadece 1ini alsam 1 hafta yetiyor bana.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DDE054007İslam dini hocam.
Alıntıları GösterSıcaktan şortla namaz kılıyordum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cem_AlimSıcaktan şortla namaz kılıyordum.
Alıntıları GösterŞortla namaz kılmak ve camiye gitmek haram hocam,bilgilendirmiş olalım bir daha yapmazsın.Saygılar.
-
Alma
tarihi sonradan farkettim az daha sövüyodum
-
vefad
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Fisteki urunlerden hangisi luks? Ne yesin insanlar, 3 ogun makarna mi? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X