Şimdi Ara

Ağustos 2021 elektrik faturaları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
12.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazlığa 845 TL gelmiş, fatura 37 günlük sanırsam. O değil yazlığa gitmeden önce İstanbul'daki eve 460 geldi 3 hafta yoktum 500 TL geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benimde elektrik asiri fazla geldi 2 yılda neredeyse 2 kattan fazla zam geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ağustos 2021 elektrik faturaları

• Temmuz 500

Ağustos 700

Akp geldi sağolsun inverter klima kullanıyoruz. CHP olsa eski pencere tipine devam! Ağustos 2021 elektrik faturaları 

• evde 5 kişi var iken 160 gelen fatura 2 kişi varken de 150 geldi...

• Bu kadar yazı yazmışsınız. Keşke faturaya bakıp kaç kw tüketimini olmuş. fatura toplamını bölüp kw sı ne kadara gelmiş yazsanız. Devletin yaptığı güncelleme(pardon zam). Artan sıcaklıkla beraber soğutucuların daha fazla elektrik yakması ve zam sonrası maalesef faturalarımız yüzde 50 ye yakın arttı. Alım gücümüzün düşmesiyle cebimizden çıkan her kuruş değerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: maligezgin

Gene başladın milleti trollemeye😂

Ama helal olsun hiç tekrarin yok.

Her konuya farklı bir trolleme yapıyorsun takdir ediyorum seni 

Alıntıları Göster

Yav böyle diyorsunuz ondan sonra adamın işleri kesat gidiyor Ağustos 2021 elektrik faturaları Ağustos 2021 elektrik faturaları 

Çaktırmayın işte Ağustos 2021 elektrik faturaları 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• El Fuego kullanıcısına yanıt

Güler sabancının neden damat bakanı aşırı övdüğü (başka bişey yazacaktım anladınız siz) belli oldu.

• Nickizm N kullanıcısına yanıt
    yeni Türkiye bu. paşa paşa ödüyorsun üstelik. ses bile çıkaramıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem yüksek fatura alıyorlar hemde hiçbir altyapı çalışması yapmıyorlar 8 aydır Enerjisa ya bağlı Toroslar elektrikten ağaç kesimi ve faz ekleme talebimiz var köyde tek bir fazdan 7 hane besleniyor yapacakları iş ekstra faz eklemek bu talepler için kaç kere aradım bilmiyorum ama hiçbir şey yapmiyorlar şikayet edecek kurumda yok kimi kime şikayet edeceksin hayatımda gordugum en müşteriyi takmayan firma kurban bayramında trafi patladı ki kaçıncı vukuat bu adamlar iki gün elektrik veremedi gitmişler aynı trafoyu tekrar takmışlar ve sadece buzdolabı çalışan eve daha Nisan ayında 130 TL fatura geldi şimdiki ne kadar gelir Allah bilir

• Nickizm N kullanıcısına yanıt
    normal vatandaşın hepsi öyle diyor. ama şu anki durumların tek sebebi olan siyaset ve parti, halen yan sanayi ortağıyla beraber 36-38 oy alıyor. inat diye siyaset mi olur? adamlar inatla oy vererek, mevcut düzenin devam etmesini istiyorlar.

• Az önce Marketten geldim. Böyle bir Pahalılık hayatım boyunca görmedim.. Bol bol saydırdım..Allah topunuzun belasını versin. Ülke Acil Erken seçim e GİTMELİ..
    Akp ZİHNİYETİ ile Bu iş olmayacak. Sözde Şahlanıyorduk

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-701484EF2

Az önce Marketten geldim. Böyle bir Pahalılık hayatım boyunca görmedim.. Bol bol saydırdım..Allah topunuzun belasını versin. Ülke Acil Erken seçim e GİTMELİ..
    Akp ZİHNİYETİ ile Bu iş olmayacak. Sözde Şahlanıyorduk

Geçende A101 markete gittim. Fiyatları görünce kendimi metro grossmarket'e girmiş gibi hissettim. peynirler bile artık millet 600 gram alamıyor diye 300 grama düşmüş.

• Benim her zamankiyle aynı, 54 lira geldi

• Temmuzda sahlanıyoruz ekonomi olarak diyordu soylu bey ondandır...

• Tek kişi yaşamama rağmen 100 TL’nin altında asla elektrik faturam gelmedi. 130 tl bandında ödedim hep. Eşyalarımın ikinci el olmasına yoruyorum. Yaklaşık 2 aydır evde değilim. Ay sonu gidicem ve korkuyorum şu an. Doğal gaz gibi elektrik öderim artık. Eeey yavrum ey.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.