Ben de acaba elektrik saati mi arızalandı diye başvuru yapacaktım :) 20 gündür evde yokuz 10 günlük kullanım 238 TL, tam kullansak ne olurdu acaba? |
Ağustos 2021 elektrik faturaları (6. sayfa)

-
-
Ortalama her ay 250₺ gelen fatura bu ay 485₺ gelmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen ay 227 TL gelmiş, ondan önceki ayda 171 TL, bu ayki beklentim 390-420 TL arası. Zira herkese bir geçirmece var, çayların acısı çıkıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CemGeçen ay 227 TL gelmiş, ondan önceki ayda 171 TL, bu ayki beklentim 390-420 TL arası. Zira herkese bir geçirmece var, çayların acısı çıkıyor.
O kadar müjde verdiler, her müjdeden sonra zam yaptıklarını düşünürsek, hesap doğru
-
400 civarı gelen elektrik faturam temmuzda 653 tl ağustos ayında ise 659 tl oldu şaka mı bu
-
temmzu gelmediydi bakalım 2 aylık kaç gelecek..
-
Sebep olanların Allah belasını versin !
-
almanyada elektrik su dogalgaz toplami icin aylik ortalama 200 euro odeniyor
lakin almanya bizi kiskandigi icin daha fazla kiskanip ulkemize gelip multeci kirizi olusturmamalari icin biz sadece elektrige ortalama 250-300 filan oduyoruz ki gelmesinler.
almanyada ortalamaelektrik gideri 40 euro bu arada ay sonunda toplam fatura toplami hesaplanir ve az harcamissaniz yil sonunda topluolarak kiradan dusulur
aylik 100 euroyu bile bulmayabilir yani almanyada bu 3 fatura toplami
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Ağustos 2021; 19:30:36 > -
Mülteci payı falan mı eklendi acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi sen mi akıllısın adamlar ona göre ayar çekiyor herşeye. fazla kw harcamış görünüyorsun . 90 kuruş kw ücreti var. seneye 1.5 tl olur.
-
Bana 530 lira geldi, klima falan açık hadi de zaten ondan önceki 2 ay da full açıktı 270 civarı geliyordu.
Elektrik idaresine gittik sorduk tüketiminiz bu kadar dediler, bu aydan itibaren %15 zam uygulandı dendi.
Bu nasıl %15 zam? Daha çok %100 zam gibi duruyor. Firmam CLK Boğaziçi, başka firmaya geçsem durum ne olur?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ldr1907Faturamı dağdaki teröristler getirmediği sürece devletimiz sağolsun.
Benim kafam en çok su faturasına bozuluyor aga.
İmamoğlu her ay suyun ilk 1500 litresini halka bedava vererek İSKİ'yi zarara uğratmaya çalişiyör.
Ama AKP'li bursa belediyesi öyle mi?
Vatandaşa kol gibi, pardıon adam gibi fatıura göndererek kurumun zarar etmesini önlüyor.
-
150 tl gelen yere 350 geldi. 1 ayda bu kadar fark nedir böyle. Bu yer iş yeri her ay aynı şekilde elektrik tüketimi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raunk -- 21 Ağustos 2021; 22:7:40 > -
Beyaz eşyacıysan ne mutlu canina dostum.bizim gibi okuyup işsiz kalmamışsın en azından(şimdi bi kaç tane eleman çıkar burdan biz okuduk adam olduk problem sende dicekler ama olsun)
Normalde 70 80 tl gelen faturamiz bu ay 110 tl geldi Ayni kullanim ile bir anda nasil 50 tl fark oluyorsa
dikkat ederseniz artık kayganlaştırıcı bile kullanmıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7Mum yok mu kardeşim evde? Hem romantik olur hem tasarruf olur. Vallahi sizin kafanızı anlamıyorum ya. Reis 7 düvel ile çarpışıyor savunma sanayiimiz tarihimizde hiç olmadığı kadar fantastik durumda. Vatandaş olarak biraz dişinizi sıkın. Ayfone telefonunu şarj edemedin diye ne bayrak iner ne ezan diner. Yallah amerikaya.
-
Hesabı iyi yap, ocakta ve temmuzda geldi zam, eğer sorun varsa epdk şikayet et, düzeltilir.
-
Faturalarda yazan bilgileri aynen yazdım buraya yanlışlık olacağını zannetmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Q6600
Faturalarda yazan bilgileri aynen yazdım buraya yanlışlık olacağını zannetmiyorum.bence foto at, yanlış hesapladığını düşünüyorum. senin konundan bağımsız mesken birim fiyatları maliyetin yaklaşık %23-25 altında zararına fiyatlandırılıyor bunu da bilin istedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X