Şimdi Ara

AĞUSTOS DÖNEMİ ACİL YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üniversite mezuniyetimi geçen hafta alabildim bugün gidip başvursam ağustos alımına yetişebilirmiyim? kasım ayını beklemek istemiyorum önümüzdeki ay gitmem lazım. bilgisi olan yardım etsin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: serginhoo

arkadaşlar üniversite mezuniyetimi geçen hafta alabildim bugün gidip başvursam ağustos alımına yetişebilirmiyim? kasım ayını beklemek istemiyorum önümüzdeki ay gitmem lazım. bilgisi olan yardım etsin lütfen

Mümkün değil. 30 Haziran son gündü. Geçmiş olsun mecburen en yakın aralık alımlarına kalmış durumdasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdost -- 20 Temmuz 2012; 12:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webdost

quote:

arkadaşlar üniversite mezuniyetimi geçen hafta alabildim bugün gidip başvursam ağustos alımına yetişebilirmiyim? kasım ayını beklemek istemiyorum önümüzdeki ay gitmem lazım. bilgisi olan yardım etsin lütfen

Mümkün değil. 30 Haziran son gündü. Geçmiş olsun mecburen en yakın aralık alımlarına kalmış durumdasın.

eyvallah sağolasın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webdost

quote:

eyvallah sağolasın

Sanırım Aralık alımları içinde 30 Ekim son gün oluyor. Ona göre işlemlerini yaptır işte..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.