Sevgili arkadaşlar, burada ve asalın resmi sitesinde bir yığın süre ve bilgi verilmiş son tarih şudur budur diye. Bunlardan sadece şu doğrudur ; mayısın son haftasına kadar kendi şubenize başvurmak kaydıyla erken sevk talebinde bulunma hakkınız var.
Bunun dışında, ve burdaki arkadaşların genellikle değinmiş oldukları ; ankaraya yazılan bir erken sevk talebi var. bu da ankaranın kendisine ayırdığı kontenjandan kaynaklıdır. Ve bu dönemde genellikle kabul edilir. Askerlik şubesinde çalışan etkin bir tanıdığımın ağzından söylüyorum , BU AYIN SONUNA KADAR DİLEKÇENİZİ MİLİ SAVUNMA BAKANLIĞI ASKER ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI( BAKANLIKLAR ANKARA ) ya ulaştırın. kabul olma ihtimali hala var ve yüksek. bugün 26 sı, bugün yollasanız, yarın ellerine ulaşır APS ile, yarın ve ertesi gün dahi yollasanız dilekçeniziniz işleme alınma ihtimali var.
başka türlü süreler kafanızı karıştırmasın...
quote:
Orjinalden alıntı: av.evren
Sevgili arkadaşlar, burada ve asalın resmi sitesinde bir yığın süre ve bilgi verilmiş son tarih şudur budur diye. Bunlardan sadece şu doğrudur ; mayısın son haftasına kadar kendi şubenize başvurmak kaydıyla erken sevk talebinde bulunma hakkınız var.
Bunun dışında, ve burdaki arkadaşların genellikle değinmiş oldukları ; ankaraya yazılan bir erken sevk talebi var. bu da ankaranın kendisine ayırdığı kontenjandan kaynaklıdır. Ve bu dönemde genellikle kabul edilir. Askerlik şubesinde çalışan etkin bir tanıdığımın ağzından söylüyorum , BU AYIN SONUNA KADAR DİLEKÇENİZİ MİLİ SAVUNMA BAKANLIĞI ASKER ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI( BAKANLIKLAR ANKARA ) ya ulaştırın. kabul olma ihtimali hala var ve yüksek. bugün 26 sı, bugün yollasanız, yarın ellerine ulaşır APS ile, yarın ve ertesi gün dahi yollasanız dilekçeniziniz işleme alınma ihtimali var.
başka türlü süreler kafanızı karıştırmasın...
RESMİ BİR AÇIKLAMA YOK MALESEF.
bilginin doğruluğu tartışılır.ama ağustos celp döneminde gitmek isteyen arkadaşlar şanslarını denesinler
ben geçen pazaretsi tel ettim asala.. başka bir konuya yazmıstım...
25 mayıs şube kontenjanları içinmiş...
tr genelinden basvuru için 15 hazirana kadar asala basvuru yapılabiliyomustu... yaniii isteyen edebilir...
son tarih 15 haziranmıs...
30 haziran olayı erler için.... yedek subay değil....
liberta kardeş, benim kendi dilekçem ASALIN eline 18 inde ulaştı ama kabul oldu?
ben bir tanıdık vasıtasıyla asal'a sordurdum maalesef dolmuş kontenjanlar
isteyen denesin arkadaşlar..bakmayın tarihlere..en kötü kaybınız 3 ytl aps ücreti olur o kadar..ama tutarsa aylarca kazancınız olur..sizin bileceğiniz iş...