Şimdi Ara

Agustosta tayland gezisine katılmak isteyenler? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Agustos 25 i en erken cikabilirim bende yola 8+2 gun yol toplam 10 gun bu tarihlerde gitmeyi planlayan arkadaslar varsa eslik edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş her yıl degisiyo bu aralar 30-31 civarı takip edemiyorum bu arada 25 agustos cok gec 1 eylulde ogretmenler is bası yapıyor malesef
  • Bilet fiyatları, acayip pahalı geldi. Avrupa tatili yapılır o biler parasına :)

• Thailanda gelicekler yağmur durumuna dikkat edin derim çünkü bu aralar yağmur çok var bangkok, pattaya ve phuket civarinda ona göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Bilet fiyatları, acayip pahalı geldi. Avrupa tatili yapılır o biler parasına :)

sezonu değil , bilet fiyatlarının daha uygun olması gerekmez mi?
  • Sezonu mu değil mi bilmiyorum da 1.700 TL çıkartım ben gidiş dönüş Tayland için , bu pahalı bence. Bu paraya başka yerlere gidebilirsiniz.
  • quote:

Sezonu mu değil mi bilmiyorum da 1.700 TL çıkartım ben gidiş dönüş Tayland için , bu pahalı bence. Bu paraya başka yerlere gidebilirsiniz.

Tayland kadar eglendirebilecek alternatifin varsa degerlendirelim ustad

• Mükmmel bir fikir, gelebilirim, ciddi olarak, banın bitsin mesaj atacam sana. Filipinler de olabilir, orasıda ilginç bir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

Mükmmel bir fikir, gelebilirim, ciddi olarak, banın bitsin mesaj atacam sana. Filipinler de olabilir, orasıda ilginç bir yer.

Ciddi isen 15 ogustos 20 agustos civari cikis yapacagim 10 gun kalmak sartiyla katilmak isteyen olursa guzel vakit gecirebiliriz tek basina cekilmez orasi ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: !GODFATHER!

quote:

Mükmmel bir fikir, gelebilirim, ciddi olarak, banın bitsin mesaj atacam sana. Filipinler de olabilir, orasıda ilginç bir yer.

Ciddi isen 15 ogustos 20 agustos civari cikis yapacagim 10 gun kalmak sartiyla katilmak isteyen olursa guzel vakit gecirebiliriz tek basina cekilmez orasi ;)

Filipinlere ne dersiniznhocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !GODFATHER!

quote:

Filipinlere ne dersiniznhocam

Pattayaya gittinizmi bilmiyorum ama tayland a inip oradan 4 saatlik ucusla filipinlere gitmek bence yanlis ayrica gece hayati pattayanin size sundugu eglencenin yaninda %50 bile etmez ama dersenizki tayland a gittim filipinleri gormek istiyorum o ayri saygi duyarim

• !GODFATHER! kullanıcısına yanıt
    Pattaya ya gitmedim, phuket e 2 kere gittim. Bangkokada hiç gitmedim.
  • hadi arkadaslar acele edin 8-10 agustos tayland yolcusu kalmasın katılmak isteyenler buyursun ücret 1 tl dir :)
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba tayland uçuş biletleri çok pahalı ya en aşağı 1500 lira 1500 liraya avrupada tatil yapılır : ) en ucuz nasıl gidicez ki ?
  • valla gulu seven dikenine katlanır bu arada aslında bende oncelikle avrupa dusunuyorum ama bakalım aşırı kararsızım hani 2-3 kisi cıkıpta hadi polonya-isppanya-fransa yapalım derse dusunmeden atlıycamda nerde o maceraperestler?
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    hocam bangkokta kalacak yerim var otele para vermicem ama uçak parası fena koyuyor ya nerden baksan 1300 dolar yok parası gidiş geliş
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

valla gulu seven dikenine katlanır bu arada aslında bende oncelikle avrupa dusunuyorum ama bakalım aşırı kararsızım hani 2-3 kisi cıkıpta hadi polonya-isppanya-fransa yapalım derse dusunmeden atlıycamda nerde o maceraperestler?

Biri bir şey mi dedi hocam :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

valla gulu seven dikenine katlanır bu arada aslında bende oncelikle avrupa dusunuyorum ama bakalım aşırı kararsızım hani 2-3 kisi cıkıpta hadi polonya-isppanya-fransa yapalım derse dusunmeden atlıycamda nerde o maceraperestler?

Biri bir şey mi dedi hocam :))

hadi senide aramıza alalımda bi avrupa yapalım ne dersin? az bucuk bu islerden anlarsın önayak olursun bize seni burayada yönetici yaparız olur biter
  • Avrupa yapalım çok daha mantıklı ama Interrail ile :) çok para veremem ben öyle :))
  • quote:

Avrupa yapalım çok daha mantıklı ama Interrail ile :) çok para veremem ben öyle :))

o ne hocam biraz acarmısın ayrıca faceden ekle istersen avrupa dusunen kisileri ekliyorum bi conversation yapalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.