Şimdi Ara

Agustosta tayland gezisine katılmak isteyenler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 hafta sonra taylanda tekrar gitmeyi dusunuyorum hatta ordan belki filipinler yada singapura da gecis yapabiliriz kafa dengi 3-5 arkadas toplanırsak cok guzel bir tatil yapabiliriz daha once taylanda gitmis biri olarak deneyimlerimizide birlestiririz katılmak isteyenler konuya cevap yazabilir
  • Hocam rota Yurt dışı olmuş sizin. Giden arkadaşlara iyi yolculuklar diliyorum, iş sebebiyle katılmayacağım ama sizden bol bol resim bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Hocam rota Yurt dışı olmuş sizin. Giden arkadaşlara iyi yolculuklar diliyorum, iş sebebiyle katılmayacağım ama sizden bol bol resim bekliyorum.

tesekkur ederim once yurt icinde 1 hafta tatil yapıp daha sonra yurt dısına gevsek bir kafayla cıkmayı dusunuyorum saırım bu yaza damga vuracam
    aslında 6 ay onceki tayland gezimde tonla resim cektirmistim bi ara atarım buraya ön izleme olarak 1 tane atim zatı muhterem çarşıda tavladığım rus hatun :)
     Agustosta tayland gezisine katılmak isteyenler?

yalnız resme aldanmayın tek amacı kız olan gelmesin zira tayland tam bir doğa harikası bunu gidince goreceksiniz o eşsiz plajları tapınakları v.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher47 -- 14 Temmuz 2013; 23:53:11 >
  • Uzakdoğu Tayland her zaman ilgimi çekmiştir.Batı yaşam tarzı dışında apayrı kültürler ,Ağustos ayı içinde gitmeyi düşünüyorum...
  • Bende agustos 20 si gibi gitmeyi planliyorum gidecek arkadaslar varsa haberleselim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

2-3 hafta sonra taylanda tekrar gitmeyi dusunuyorum hatta ordan belki filipinler yada singapura da gecis yapabiliriz kafa dengi 3-5 arkadas toplanırsak cok guzel bir tatil yapabiliriz daha once taylanda gitmis biri olarak deneyimlerimizide birlestiririz katılmak isteyenler konuya cevap yazabilir

hocam masrafı kaba taslak yazabilir misin ?
  • En iyimser 3-5 bin civarında olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ocak sonunda Balkan gezisi
    10 yıl önce açıldı
    Amerikaya gitmek istiyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pasaportum olsaydı gelirdim valla.Bu saydığınız ülkeler vize istemiyor di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

Pasaportum olsaydı gelirdim valla.Bu saydığınız ülkeler vize istemiyor di mi?

vizesiz gidilebilen nadir yerlerden biri ( gitmeye deger yerler arasında) evet tahmini bi 3-5 gider kasarsan 3 te gitmez salarsan 5 te gider :D değer mi dersen degdirirsen deger oyleki 5 ay once gitmistik yine gitcez hesap sende :D
  • Teacher gideceginiz kesin ise bi grup olusturalim biz 2 kisiyiz diger arkadasi bilmem ama ben parami marami ayarladin hem kalabalik gidersek belki mixx clube falan cökeriz :p

• quote:

Orijinalden alıntı: !GODFATHER!

Teacher gideceginiz kesin ise bi grup olusturalim biz 2 kisiyiz diger arkadasi bilmem ama ben parami marami ayarladin hem kalabalik gidersek belki mixx clube falan cökeriz :p

olur kardes facede konusuyoruz aramıza katılabilirsiniz face adresini yazarsan eklerim
  • www.facebook.com/bahaeddin.iris ekleyebilirsin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !GODFATHER! -- 18 Temmuz 2013; 2:47:25 >
  • Taylanda bende gitmek isterimde 3.000 çıkaramayabilirim. Cumartesi, Yunanistana kaçıyorum ama. Fikrim değişebilir.

• Gidis icin tahmini bir tarih varmi suan kac kisi var gidecek ve kac gun kalmayi planliyorsunuz

• tarih muhtemelen agustos bası gibi olur hocam birkac gune netlesir inşallah avrupa dusunuyoruz ama iptal edip tayland yapma fikirmiz git gide agır basıyor bakalım :)
  • hangi şehirlere gideceksiniz?ben bangkok ve pattaya'ya gitmek istiyorum.
  • Pattaya ve Phuket :) gidilip görülmesi gereken yerlerden. :)
  • para çok hocam heralde Allah bereket versin 5 ayda bir tayland yapıyorsunuz :D
  • 30 yıl calıstık bırakta 5 ay yiyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

30 yıl calıstık bırakta 5 ay yiyelim :)

doğrudur hocam bende bereket versin dedim :) yaş kaçki :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.