bunun için çok kitap okumak ve ayriyetten biraz kurnaz olmak gereklidir
quote:
Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.
bunun için çok kitap okumak ve ayriyetten biraz kurnaz olmak gereklidir
kitap okumak... hımmm...
ne tür kitaplar mesela?
kişisel gelişim filan mı?
kitap okumakla olucak bişey değil insanın pratik zekasının kuvvetli olması gerekiyo kitap sadece kelime daarcığını geliştirmene ve edebi bi şekilde laf söylemene yardımcı olur
şimdi nasıl kitaplar okumalıyım diyosun bak kelime dağarcığının artacağı kitapları oku bence @bigknife kitpata okumak azım tabi bide pratik zekada olmassa olmas
quote:
şimdi nasıl kitaplar okumalıyım diyosun bak kelime dağarcığının artacağı kitapları oku bence @bigknife kitpata okumak azım tabi bide pratik zekada olmassa olmas
yani tavsiye edebileceğin kitaplar var mı?
pratik zekanın gelişmesi için ne yapmak lazım?
Böyle şeyler biraz da Allah vergisi bence
quote:
Orjinalden alıntı: ATL-11
quote:
yani tavsiye edebileceğin kitaplar var mı?
pratik zekanın gelişmesi için ne yapmak lazım?
valla 3 kitap söyleyeyim ben daha almadım ama arkadaşım okuyo sana yardımcı olur 1_)İnsanın PinKodu 2_)Küçük Şeyler 1 ve 2 3_)Kayıp Gül valla pratik zekanın sanırım doğuştan gelen bişey ama geliştirmek için ne yapman gerektiğini bilmiyorum benim ğzım laf yapıyo ondan pratik zekamı geliştirmedim hiç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme