Şimdi Ara

Ağzımın içinde yaralar çıktı(3 gündür yemek yiyemiyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
21.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynısı bende de arasıra oluyor dilimin yanında filan ve acaip ağrı yapıyor özellikle sabahleyin kalktığımda dehşet ağrıyor hayattan soğutuyor sonra da kendi kendine geçiyor diş fırçalamayla filan alakası yok dişini fırçalasan bile yine çıkıyor ama ağız temizliğini düzenli olarak yapmakta fayda var bir de vitamin eksikliğinden olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay hoşt ulan

quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Mantar problemi olabilir. Doktora gorun.

Pazartesi dişçiye gideceğim zaten. Bu yaraları da söyleyeceğim. Ilgilenir dimi ?

Demir eksikliğinden ve sulu yemek yemediğim için kaynaklanıyor demişti bana doktor.Yeşil renkte naneli bir gargara şurubu vermişti.5-6 gün sonra geçirmişti.
  • o yara dediğiniz şey muhtemelen aöf tür. Dişçiye gidin ben gittiğimde bir damla ilaç tamlattı tendirdiyot renginde yarım saate geçti acele edin yoksa o agzınıza yayılır. Yatağa bile düşürecek seviyeye getirir. Benden söylemesi.
  • küçük bir krem vardı. orana sürünce geçer. ismini hatırlamıyorum ama doktor bilir
  • Tuz dök oraya.
  • quote:

Beyler 3 gün önce çıktı. Ağzımda damağımın altında ve dış etimin altında beyaz yaralar çıktı. Ekmek alınca bile ağzım yanıyor ve acıyor. Boş dururken bile inanılmaz ağrı yapıyor. Nasıl geçer bu :(

ağzına güneşi göster
  • vitamin eksikliği olabilir 5-6 yıl önce bendede benzer bi durum olmuştu eczacı 2-3 tane ilaç vermişti 1 haftada iyileşmiştim. hasta olduğum sürece sadece çorba ve süt ile beslenebiliyordum.
  • O avatar ne
  • Aft kremi al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RightRound

O avatar ne

Güneşi görmek ister misin delikanlı

• Bende de çıktı la 5 gündür zehir oldu yemek içmek resmen. Yeni bir mikrop mu forum üzerinden mi yayılıyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

pipetle beslen

şu dünyada yemeyi en sevdiğim şeyi avatarına koymussun canım çekti allah belanı vermesin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RightRound

O avatar ne

Güneşi görmek ister misin delikanlı

Ağzımın içinde yaralar çıktı(3 gündür yemek yiyemiyorum)

• Donem donem bendede cikiyor bilader biri biterken yenisi cikiyor. Doktor stres ve duzensiz hayt vs. Demisti. Pyroxyl diy bi ilac vardi koyu,sari bisey. Kendi fircasi var kapaginda. Suryosun, biraz aciyor..sonra uzun bi sure hissetmiyosun. Bunlari gecirmenin imkaniyok, ama surecin senin gunluk hayatini daha az etkilemesini saglayabilirsin bi yere kadar.

• tuzlu suyu gargara yap sabah akşam birde aft kremi al geçer
  • oralmedic. aft dunyasinda tek geciyorum. bir kere suruyorsun, 10 gunde cekecegin agriyi bir defada cekiyorsun ve bir mucize olarak ertesi gun aft tamamen geciyor. istersen dene bi.
  • Vitamin e eksikliginden oluyor.Eczaneye git aft icin ilac ve e vitamini iste ilk gun acisi azalir 2.-3. gun hayata donersin.

• Doktora gitsen...

• her sene oluyor bende şuan da ikiv tane çıkmış felaket acıyor ya küçücük yara

• aft o büyük ihtimal, çıkmaya başladığı zaman tuzlu su ile gargara yap, domates ye vitamin al biraz c ve b12
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.