Beter olsunlar oy verip gençlere düşmanlık yapmaktan başka bir işe yaramazlar. |
Ağzına Telefon Sokulan AKP'li Vatandaş: AKP Bize Öyle Bir Kazık Soktu Ki... (2. sayfa)
-
-
Dilli eleman gene akp yerine "kılıçdaroğlunu desteklediniz" demiş. Bu arada akplilerin azıcık paraya oyunu verecek birileri olduğunu itiraf etmiş.
-
Aynen Ali Ağaoğlu, Koç, Zorlu falan hep görüyor nasıl bir yer olduğunu. Kafalarını taşlara vuruyor Sabancılar. Ama senin deden mesela. % 1000 enflasyon ortamında küffara karşı durup tarla parasını TL olarak tuttuğu için köyde evden başka bir şeyi olmadan yaşayıp gitti gururla.
-
Yanlış. Bu herif daha sonra yine görülmüştü ve röportaj vermişti, bu üçüncü belki dördüncü konuşması olabilir.
-
Bu Şahin K avatarlı genç enteresan bir birey. Muhtemelen kendince eğleniyor. Geçen sefer Kudüs'e gitmeyi planlıyordu Gitsene diyerek desteklediklerinde daha yaşım küçük abilerim demişti. Forumdaki bir çok arkadaştan yaşça oldukça büyüğümdür. Hayatım boyunca ölümün her çeşidini gördüm. Allah bu gence bu acıları umarım yaşatmaz ama oturduğu yerden amaçsızca konuştuğunu gördüğümde aklıma hep şu hadis geliyor. "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz." İş aramaya gittiği fabrikada atılmış kuru ekmekleri hayvanlara veririm diyerek evine getirip eşiyle birlikte ısıtıp yediğini ağlayarak anlatan emekli bir abimiz vardı. Yine çocukları üşümesin diyerek kurutma makinasını açık bırakıp diğer odada kendini asan bir anne vardı hatırladın mı güzel kardeşim. Daha bunlar gibi nicesi var. Sokakta gördüğün dilenenler değil bu insanlar. Oğluna pantolon alamadığı için kendini asan gururlu babalar bunlar. Yapma insanlarla dalga geçme Kalbini kırdıysam da kusuruma bakma.
-
Ekonominin içinden geçildi. TL'nin eski değerini kazanabilmesi için doğru bir yönetim ile 50 yıl gerek. Paraya değer kaybetmek çok kolaydır fakat o değeri kazanmak 50 katı zordur. TL'nin eski değerini yakalayabilmesine bizim ömrümüz yeter mi meçhul.
-
agzina saglik olay bundan ibaret
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maliye memuru değilsen, kaldı ki şef yada daha üstü memur değilsen, bırak başka şehirdeki vergi dairelerini, kendi dairen dışındaki mükelleflerin detaylarını görüntüleyemezsin.
-
Beter olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Az bile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu her şeyden memnun olan arkadaşlar yanlış pencereden baktığınızı düşünüyorum. Şahsi başarılarınızı (yalan değilse o da) veya bakış açınızı temel alarak yorum yapmanız çok saçma. Herkes büyük düşünmek veya çeşitli ekonomik oyunları kullanmak istemeyebilir ki çoğu kişi bunu istemiyor. Bir ülkede halk açısından ekonominin iyi gidip gitmediği sabit maaşın satın aldığı hizmet ve maldan ibarettir. Zira bundan fazlası zaten şahsi başarıya kayıyor ki bu alanda da birilerinin başarılı olması için birilerinin başarısız olması gerekmektedir.
-
bizim insanımız geneli değil, sadece kendi menfaatini düşündüğü için böyle oluyor. ayağına biri basınca yandım allah diyor. başkasının ayağına basılınca ve isyan edince ona hain demeyi huy edindiğin günleri çabuk unuttu telefonu agzına sokulan dayı.
bugün ağlaman boş umarım daha çok ağlarsın.
-
Senin bu dünyaya gelmen israf
Şuan Türkiye'nin 50 yaş üzeri cahil eğitimsiz insanı ölüp gidecek sonra düzeliriz belki
Yeni nesiller daha araştırmacı daha sorguluyor
Eskiler ot gelmiş saman gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yan tarafta suriye ırak var adamlar paraları vardı şimdi ülkemizde mülteci durumdalar demekki para herşey değil haryacak bir ülken yok ise. sizler anca goy goy kemal amcanız iktidar olsa en fazla 10 yılda mültice durumuna düşeriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X