Şimdi Ara

Ağzına Telefon Sokulan AKP'li Vatandaş: AKP Bize Öyle Bir Kazık Soktu Ki...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sokak röportajı esnasında ekonominin gidişatını eleştiren gençlerden telefonlarını göstermesini isteyince ağzına telefon sokulan AKP’li vatandaş, o günden sonra ilk defa sokak röportajı verdi.

Koşa koşa sandıklara gidip akp ye oy verenlerin, kısa süre sonra ağlaya ağlaya kendilerine beddua edeceklerini ve böyyük pişmanlık yaşayacaklarını daha önceden tahmin etmiş hatta yazmıştım. İşte o çözülmelerden biri de kameraya böyle yansımış:

Ağzına Telefon Sokulan AKP'li Vatandaş: AKP Bize Öyle Bir Kazık Soktu Ki...halk tv
    https://halktv.com.tr/gundem/agzina-telefon-sokulan-akpli-vatandas-akp-bize-oyle-bir-kazik-soktu-ki-845969h

• Yediği kazığı yeni anlamış işte bunlar yüzünden ülke ileri gidemiyor bunların oyunu alıp gençlere zulüm ediyorlar demokrasinin ne kadar kötü bir sistem olduğu orta da.

• Sıradaki hayırlısıyla:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ak partiden memnunum. çalışana ekonomi kötü değil.

memur olmayı hedeflemeyin, asgari ücrete çalışmayın, iş kurun büyük düşünün.

ekonomi kötü diyenin bile en az 2 evi arsaları arabası var.

• DHTech D kullanıcısına yanıt

Muhalefette demokrasi olsa ve azcık HALKA KULAK VERSEYDİ seçimi 10 kere kazanmıştı.

Veya 12 yılda 13 seçim kaybeden KK'yi ölümüne savunmayacaktınız...

Not: Bu arada bu emeklilere biraz zam yapabilseydi AKP emin ol böyle konuşmazdı gene bu adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 24 Haziran 2024; 3:20:19 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Neyle yapacak zammı. Paraları cebe indirdiler. ABD'de torunlarına bile malikane aldı adam :))

• Vergini ödüyorsun sanırım? Bana özelden vergi numaranı at bakayım kontrol edeyim ödüyor musun :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

dayı ben baba parası yiyorum henüz, öğrenciyim dahaAğzına Telefon Sokulan AKP'li Vatandaş: AKP Bize Öyle Bir Kazık Soktu Ki... 

• elektrik üretiyoruz yol yabdığ.

• Eee sorgulamadan oy atarsan bağsur olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman çok bilmediğin işler hakkında pek konuşma, trollük yapma.

Anlaşılan telefonların ağza sokulması yetmiyor, başka uygulamalara gitmek lazım Ağzına Telefon Sokulan AKP'li Vatandaş: AKP Bize Öyle Bir Kazık Soktu Ki... 

• Ormanci kullanıcısına yanıt

dayı ava giderken avlanma amaAğzına Telefon Sokulan AKP'li Vatandaş: AKP Bize Öyle Bir Kazık Soktu Ki... zira karşında kahvehanedeki okey arkadaşın yok gençliğinin zirvesinde 20 yaşında bir TÜRK var.

• Alıntı

metni:
    memur olmayı hedeflemeyin, asgari ücrete çalışmayın, iş kurun büyük düşünün.

Alıntı

metni:
    karşında kahvehanedeki okey arkadaşın yok gençliğinin zirvesinde 20 yaşında bir TÜRK var.

tam millete akıl verme çağına gelmişsin

• august landmesser kullanıcısına yanıt

Yaş ile akıl verme arasında bir korelasyon mu var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben emekliye fazla zam gelmemesinden memnunum, A haberin pembe rüyalarından çıkıp ülkenin ekonomik zor durumuna uyanmak zorunda kaldılar.

Evini, arabasını, yazlığını alıp yaşlanıp emekli olmuş kesim öbür türlü gencin halinden anlamıyordu. Ortada bir sorun olduğunu göremeyen çözüm de aramıyor doğal olarak.

• İyidir iyi. Ben şahsen son 3 seneden gayet memnunum. Faizler çok yüksek sadece. Şunu % 20 altında tutsalar tadından yenmez.

Kriz ortamları akıllı insanlar için fırsat, aptal insanlar için felakettir. Son 3 yılda hayatımın geri kalanından çok daha yüksek alım gücüne kavuştum. Hele 14 mayıs seçimleri öncesi vaha gibiydi. Kredi çekip durdum.

100 bin lira çektim mart falandı geçen sene. 4 bin küsür ödemesi var aylık. 30 ay ödeyeceğim. 100 bin lirayı direkt altına yatırdım. 10 gramlık 9 külçe aldım. Şu an bozsam 220 bin lira yapıyor. Kalan borcu erken kapama ile 40 bine kapatsam net kârım 100 bin lira. 1 yılda hiçbir şey yapmadan sadece tek yatırımımda 100 bin lira bıraktı. Neyinden şikayet edeyim?

Bir sürü kredi ödemem var. 2 yıl önce, 1.5 yıl önce vs çektiğim. Şimdi komedi gibi rakamlar ödüyorum. Motoru 180 bine aldım daha taksidinin yarısı bitmedi. Şimdi satsam 2. el olarak 300 bine gider.

O yüzden ben ekonomiden memnunum. Kafası çalışmayanlar düşünsün diyorum. Devir kafayı kullanma devri ve kendi ipini kendin kesmen gereken zamanları yaşıyoruz. Size tavsiyem oyun oynamakla zaman öldürmeyin. Mal, mülk ve yatırımlık biriktirin. Bu zamanlar en iyi zamanlardır. Faizler bu kadar yüksekken mal edinlir. % 50 faizler. Yani ne alsanız seneye % 80 değerlenecek en az. Ülker, Koç, Sabancı falan şu son 5 yılda muhtemelen 20 yılda kazandıklarından çok kazandılar.

• Bi telefonumuz vardı o da dert oldu zaten artik alımzorlaştı, millet donunuza kadar alıyor iki laf edemezsiniz yazık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

KK'yi ben savunmam başarısız olduğu halde gitmemek için her türlü rezilliği yaptı şu an yönetimde olanlarda aynı kafa değişen bir şey yok adam eczane işletirken başkan oluyor al sana demokrasi ülke yönetmekten zerre anlamaz bunlar bunlara karşı örgütlenip tek tek temizlenmediği sürece bize rahatlık yok gençler olarak bunlara yumruğu indirmemiz gerek.

Bu siyasetin içinde olanların Türk olmadığını düşünüyorum bu yüzden ülkeyi yıkmak için her yolu deniyorlar.

Muhalefet iktidar iş birlikçisi.. 20 küsür senedir geriye gidiyoruz öyle böyle değil.

Muhalefet kendisi teslim etti iktidarı AKP'yi kapatacaklardı Cumhurbaşkanı olacağım diye geleceğimizi sattı! mekanı cehennem olsun.

Delege sistemi varken demokrasi felan beklemeyin hepsi yalan kimse hakkıyla bir yere gelmiyor.

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Bence toplumsal tepkiyi yatıştırmak için seçimi CHP'ye verdi ülke soyuldu servet transferi yapıldı gürev başarılı BOP devam ediyor.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

Sen borçlanarak servet sahibi oluyorsun bu bir haksızlıktır bunu senin savunman ahlaksızlıktır sizin gibiler yüzünden ülke düzelmiyor.

Bu sistem işsiz gençleri fakirleştirdi ilerde ülkenin nasıl bir yer olacağını yaşayarak göreceksin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.