Şimdi Ara

Bu kadar insan yaniliyor olamaz ülkenin özeti teyze

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Karadeniz’de Sonnoktayoutube
    'Çiftlik Bank'ın neyine güvendiniz?' | İbretlik yanıt!
    https://www.youtube.com/watch?si=OgcOVEhg5_ZFn5yg&v=Np7xDu-f7BA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Ekim 2024; 13:12:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam İhlas'ın da ortaklık ettiği bi proje vardı adını unuttum bak, yıllar öncesinin, mülk mü tatil köyü mü bişeyler yapacaz diye milleti dolandırıp özellikle Almancı dindar vatandaşları soymuşlardı. RTE Almanya'ya gittiğinde ordaki türkler yolda ona sormuşlardı hakkımızı arayın diye. o da bana ne bana mı sordunuz üye olurken demişti. (kombassan mıydı acaba)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 19 Ekim 2024; 13:22:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Ciflik bank zamanlarinda benim takildigim kafede yatirim yapan bi cocuk vardi 4 5 bin tlsini kaptirdi hatta banada teklif etti ben dedim bilmedigim seylere girmem

O dediginide hatirliyor gibiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Ekim 2024; 13:35:4 >
  • sadece gercekleryoutube
    Çiftlik Bank Sucukları Cuk Diye Oturan Sucuk
    https://www.youtube.com/watch?si=DaO1uTwkr_tmwRCB&v=9AQ-vTrl7X4&feature=youtu.be

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    jetfadil'in villa projesi

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    bu jet fadıl aynı kişileri dönüp dönüp tekrar dolandırıyodu.

90'larda bi ara yerli ve milli otomobil yapmıştı. adı da İmza'ydı. sonra da dış güçler otomobili üretmemizi engelledi demişti.

• geçen Ponzi isimli adamın hikayesini izledim. adam aslında Ponzi zinciri diye birşey kurmayı hayal etmemiş. adam cidden iş yapmak için girişimde bulunmuş, kendine birkaç yatırımcı bulmuş. ama işi becerememiş. yatırımcılara kâr vaadettiği tarih gelince de işi batırdığını açıklamak istemediği için yatırımcılardan topladığı paralarla aynı yatırımcılara kâr payı ödemiş. ödediği için yatırımcılar bunun reklamını yapıp başka tanıdıklarını tutup getirmişler. bizimki de kabul edip onların da paralarını almış. sonraki vadede gene ana para ile ödemiş kâr paylarını, ve hissedarlar sürekli daha çok kişi bulup getirmeye başlamışlar. istensizce (kendiliğinden) Ponzi zinciri oluşmuş. bizim Ponzi isimli eleman da, asıl yapacağı gerçek işi hiç yapmamaya karar vermiş. çünkü zaten hiç iş yapmadığında, daha çok kazanıyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya neden bu kadar adaletsiz ?
    11 yıl önce açıldı
    Ne Olacak Bu Ülkenin Hali
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.