Şimdi Ara

AH AH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benım bılgısayarım 2 tane program yada baska bırseyı calıstırdıgımda atıyo yanı cıkıyor .Neden ? ve bır cozumu varmı ???

• Biraz daha bilgi verirsen çözüm bulma şansın olur. Konfigürasyon, hangi programlar sorun yaratıyor, sorunun ortaya çıkma sıklığı vs.
  • bence nerden aldıysann oraya götür... veya değiştirr...
    ehuehuheeee...
  • Bi tane atan programlarda ornek verebilirmisin.Donanımın ne?Belki virus veye bet sektor vardır.
  • Sıstemım WınXp ,1000 Amd ,15 GB ,Geforce 4 ,52x Sony Cdrom ....
    Problem yaratanlar Wındows Explorer 'ı 3 tane arka arkaya actıgımda Ctrl+alt+del 'e basmam bıle ıse yaramıyor.Bıde Counter-Strıke oyununda oyun acılıyor console a basıyorum kalıyor .Insallah cozum bulursunuz !!
  • acil yardım paketi:))

önce format C:, temiz bir winxp, en son sürücüler detenatorlar vs vs...

bi de kaç RAM bu makine? 128 256 512...
  • 256 sdram !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    liseli vardi ya ah o liseli
    6 yıl önce açıldı
    EEEE... YETER BEEE!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ugur_yavuz arkadaşımız haklı hemen dediğini uygula başka yapa bileceğinşey yok bence
  • Exploreri yeniden yüklemeyi dene..Bozuk sürümler birçok şeyi olumsuz etkiliyor..Sürücü erişimiydi çoklu ortam kalitesi oyun kalitesi vs.vs.vs.
  • virüs de olabilir ramlerde de bir sorun olabilir
  • Hdd ni 2ye bölmeyi öğrenki örneğin 5e 10gibin 5gb lık bölüme kurduğun win i hem kolay formatlarsın hem mp3lerin ve dosyaların 10gb lık bölgede silinmemiş olur...bilmem yardımcı olabildimmi:yeni bu işlere başlamış sayarakdan bunları söylüyorum haber edile(xp de bu tür sorunlar kolay çözülemez yeni sistem kur ki belkide donanım parçalarında bir aksaklık var buda ortaya çıkmış olsun)
  • problem ramlarden kaynaklanıyo olabilir.ama önce arkadasların dedigi gibi şöyle temiz bir format atmayı dene bence.sonrada son sürüm sürücüleri kurarsın herelde o zaman düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.