Arkadaslar benım bılgısayarım 2 tane program yada baska bırseyı calıstırdıgımda atıyo yanı cıkıyor .Neden ? ve bır cozumu varmı ???
Biraz daha bilgi verirsen çözüm bulma şansın olur. Konfigürasyon, hangi programlar sorun yaratıyor, sorunun ortaya çıkma sıklığı vs.
bence nerden aldıysann oraya götür... veya değiştirr... ehuehuheeee...
Bi tane atan programlarda ornek verebilirmisin.Donanımın ne?Belki virus veye bet sektor vardır.
Sıstemım WınXp ,1000 Amd ,15 GB ,Geforce 4 ,52x Sony Cdrom .... Problem yaratanlar Wındows Explorer 'ı 3 tane arka arkaya actıgımda Ctrl+alt+del 'e basmam bıle ıse yaramıyor.Bıde Counter-Strıke oyununda oyun acılıyor console a basıyorum kalıyor .Insallah cozum bulursunuz !!
acil yardım paketi:))
önce format C:, temiz bir winxp, en son sürücüler detenatorlar vs vs...
ugur_yavuz arkadaşımız haklı hemen dediğini uygula başka yapa bileceğinşey yok bence
Exploreri yeniden yüklemeyi dene..Bozuk sürümler birçok şeyi olumsuz etkiliyor..Sürücü erişimiydi çoklu ortam kalitesi oyun kalitesi vs.vs.vs.
virüs de olabilir ramlerde de bir sorun olabilir
Hdd ni 2ye bölmeyi öğrenki örneğin 5e 10gibin 5gb lık bölüme kurduğun win i hem kolay formatlarsın hem mp3lerin ve dosyaların 10gb lık bölgede silinmemiş olur...bilmem yardımcı olabildimmi:yeni bu işlere başlamış sayarakdan bunları söylüyorum haber edile(xp de bu tür sorunlar kolay çözülemez yeni sistem kur ki belkide donanım parçalarında bir aksaklık var buda ortaya çıkmış olsun)
problem ramlarden kaynaklanıyo olabilir.ama önce arkadasların dedigi gibi şöyle temiz bir format atmayı dene bence.sonrada son sürüm sürücüleri kurarsın herelde o zaman düzelir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme