Arkadaşlar az önce inventory me baktıımda yığılı alchemy materyalleri olduğunu gördüm. boş durmaim şunları halledeim dedim.. alchemy etmek içinse inventory boşaltmaya karar verdim. ne olur ne olmaz die de hiç kimsenin uğramayacağı bir köşeye gittim elimde ne var ne yok yanıma boşalttım. alchemy den sonra geri alıcaktım..
sonra tam ben alchemy işlemini başlattım yanıma biri geldi.. tam benim inventory dekilerin yanına durdu. tam alchemyi kapatıcam bu sefer Kaspersky uyarı verdi. Biliyorsunuz dışarıdan gelen şüpheli bağlantıyı direk kesiyor.. E kesince de dissconnet server oldum.. Lanet ettim..
Tekrar girdim bi baktım benim aletlerin yerinde ohoooo.. Bişey kalmamış.. 100tane hp 100 tane mp 2tane LvL16 BOW biri str+3 2 tane LvL16 sword 1 tane LvL 13 blade...
Anlıcanız ne var ne yok almıs elimdekileri.. LvL'im 16.. Bir kaç gündür bu oyunu oynucam diye odamdan çıkmaz oldum.Gecemi gündüzümü bu oyuna verdim.. Ama şimdi tamamen buz gibi soğudum oyundan.. Gidenleri istemedim mi, istedim. Arkadaş cevap dahi yazmadı.. Elimde de bişey kalmadı.. Bunlar Alps serverinde yaşandı.. Şimdi diceksiniz ki seninkide bişey mi adamı resmen soydular, bu da pek farksız sayılmaz ve ben bu yüzsüz çapulcular yüzünden soğudum oyundan
Evet oyunun kurallarında acıma olmucak diyor ama herkesde azıcık insanlık vardır. O da yoksa bişey diyemem.. Bazı arkadaşlar bu kadar abartmayın bu bir oyun dicekler ama bu oyun için kendini gerçek hayattan soyutlayan insanlar tanıdık..
gece vakti derdimi anlattım ne kadar doğru oldu bilemiyorum.. Şimdi ''Ne bu kardeşim forum kirliliği yapmışsın '' diyen arkadaşlarımda kusuruma bakmasınlar..
Bilader storage diye bir mevzuu war oraya 5 tane slot koymuşar iki adım gidip oraya koysan başna gelmezdi bunlar!sonr acımıolar diyosun alem hem üşenip koymuyorsun storageye ondan sonrada yakınıyorsun!oraya onları atsan herkes alır zaten bomboş kimse yok dc olmuşsun adam sahibini mi arıyacak oyunun kuralından bahsederken oyunun kuralını bilde konuş derim bence!Bi daha ki sefer storageye koy ve böyle saçma sapan bir konuyla gürültü kirliği yapma derim!!AYIP BEE denilecek bir şey yok kural bu;KİMSEYE ACIMA,KENDİNİ ACITTIRTMA!!
kardeş ben bilmem storage mtorage oyunu zaten 3 gündür oynuyorum topu topu .... sahibini mi arıcak demişsin.. adam söyledim diyorum.. istedim diyorum.. cevap bile vermedi.... ingilizcede istedim türkse türkçede istedim.. vermedi.. gitti yani....
eğer o emanet şeysini diyorsan orası ağzına kadar dolu zaten...
kimseye acıma kendini acıttırma demişsin.. e bu adamın yaptığı çapulculuk değilde ne? gerçi sende haklısın 3-5 altına ağız eyen adamlar var.. bunlarımı konusacaz şimdi...
zaten ne olduysa bir anda oldu.. şimdi orda burda silah arıyorum...
Bence alan adam haklı.Bende yerde bomboş o kadar item görsem ben de alrım.Neyse bundan sonra storage a koyarsın itemlerini.Bu kadar yakınmanın alemi yok.
Kaybettiğin itemler topu topu 50 K etmez bu yüzden çok üzülme oynamaya devam ve bundan sonra storeg'ı kullan.
adam onları yerden almasaydı ona aptal derdim zaten hata sende iğneyi birazda kendimize batıralım arkadaşlar...
kardesim bu oyunu neden oynuyorsunuz anlamıyorum hem bile bile bırakıyorsun illa adamın orada olmasıda gerekmıyordu yakınlarında birinin maymunu olsa zaten sen dc olmadan butun mallarını alırdı,afedersin ama bu kadar saftirik olmayın artık ya, yas grubu olayına girecegim simdi kac yasındasın diyecegım ama aramızda yas grubu kucuk olupta bir cok yetıskınden bile daha akıllı arkadaslarımızda var onlara ayıp olacak,neyse sana gecmis olsundan baska birsey diyemiyorum bu oyun kimse senin malını takmaz yerde buldumu alır gercek hayatta uzerinde altını maltını cuzdanını paranı alıp yere atıyormusun etrafına atmıyorsan bi yankesicilerin felan oldugu semte git yanına atıp bekle bakayım bu dediklerimi ne olacak gercek hayattada bi test et oyundaki kadar ucuz kurtulabilecekmisin...
bi kisi yere itemlerini atmis orda duruyo adam ne dicek itemleri alabilirmiyim mi? ben var gucumle kosarim bende once baskasi almasin diye
ama sonra tabi adam bilmiyosa oyunu we yanlislik yapmissa geri weririm(som yada sosun degilse tabi eger sos sa cdrin ismini degistirir izimi kaybettirrim :D )
sen var ya bu oyunda gördüğüm en büyük aptallığı yapmışın koptum yaa bööle 1 mantık yok bu oyunda her yer maymun sincap kaynıyoonlar zaten oto toplar yada 1 player gelir alır direk ve tek söz söylemeye haakın yoktur.Ayrıca bu işi dağın başında yapmış olsan etrafta hiç kimse olmasa bile belli bi süre yerden almassan mallar kaybolur kendiliğinden sen bide dc olmuşun tekrar girdiğinde malların orda durma ihtimali zaten % 1 o da çok hızlı girebilirsen
quote:
Orjinalden alıntı: cyberberkay
bi kisi yere itemlerini atmis orda duruyo adam ne dicek itemleri alabilirmiyim mi? ben var gucumle kosarim bende once baskasi almasin diye
ki bunun insanlıkla falan alakası yok yapılması gereken yegane şey de budur
belki oyunu bilmiyordur neden üstüne gidiyorsunuzki bende acemilik çektim sizde çekmissinizdir.
Odysseyy benim serverimde değilsin olsaydın sana seni 30 levele götürecek kadar maddi yardımd bulunurdum ama üzgünüm ayrı serverlerdeyiz.
Şimdi sana tavsiyem o emenetçi dediğin yerdeki itemlerine bak gereksizleri götür npc ye sat
nedir gereksiz olanlar sos som sosun ve elixir dısındakiler hepsi diyebilirim çünkü elinde olan en fazla item 16 bilemedin 18 dir sen bunları emanetciye parar vererek orda saklatıyorsun bosu bosuna yanı
stal falanlada ugrasma stall açayım desen en az yarım saatin gider gitsen yarım saat kassan o levelde bir level atlar 5 6 itemle geri dönersin şansın varsa birde elixir çıkar.
kaybettiğin mallara gelince o tamamen senin suçun hiç kimse çantasını düzeltmek için malını yere atmaz atsa kaybedeceğini ..
onları yere atacagına satsan daha makbule gecerdi ve 10 tane manyang görewini yapsan aynen agwe bunlar basına gelmesdi
Evet arkadaşlar haklısınız.. Sorunun onların 50K olup olmaması değil böyle birşeyin yapılmasıydı. Evet bir yerde haklısınız... Ama ben olsam geri verirdim.. Şimdi haklı haksız mücadelesine girmektense devam etmek en iyisi sanırım. Bir de oyunda acayip derecede kasılma var. Ekran kartı ayarlarını düşürmeme rağmen kasılıyor. (Alps serverinde) Kasılma sorunu yaşayanlar varsa bu benim makinamdan mı kaynaklanıyor yoksa doğal mı?
ya belki inan mıcaksınız ama ben geri verdım adam yere elixir attı (weapon) aldım (niyeyse) sonra geldi istedı hollanalı verdım o da sevındı heralde 20K attı :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme